Dodaj do ulubionych

Jak szybko sprzedać samochód?

23.03.12, 10:19
Witam

Muszę na już sprzedać samochód, polecono mi firmę na innym forum internetowym - www.skup-aut-wroclaw która przyjeżdża po samochód sama i płaci od razu.

Czy ktoś korzystał z tej firmy?? Jak wyceniają samochód?? Nie są to jacyś oszuści?

Jestem z okolic Wrocławia. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • minotaurion Re: Jak szybko sprzedać samochód? 24.03.12, 12:00
      Nie polecam tego typu sprzedaży auta. Samochody stoją na placu, a sprzedawca ogranicza się tylko do dodania ich do serwisów interetowych, a na Tobie przycina. Sam się zajmij sprzedażą. Dodaj ogłoszenia na różne serwisu - jest to bezpłatne, a przy okazji sam kontrolujesz sprzedaż. Polecam takie serwisy jak top-ogloszenia.net/ czy nawet gazeta.pl smile powodzenia!
      • jarecki910 Re: Jak szybko sprzedać samochód? 26.03.12, 22:53
        A co sądzisz odnośnie stron typu jak te: www.skup-samochodow.pl

Jak oni wyceniają samochody? Dobrze (korzystnie) czy wręcz odwrotnie.
        • benjaminblimchen Re: Jak szybko sprzedać samochód? 19.05.12, 16:52
          > Jak oni wyceniają samochody? Dobrze (korzystnie) czy wręcz odwrotnie.

Wyceniają i kupują samochodu po cenie dwukrotnie przewyższającą wartość rynkową Twojego wehikułu. Te pieniądze dają od razu Tobie do kieszeni, a sami wystawiają auto na plac i czekają aż trafi się jakiś chętny, a że ten chętny chce kupić samochód po cenie niższej od wartości rynkowej to tak płaci. Firma generalnie jest na Tobie stratna, ale liczy się dla nich tylko i wyłącznie satysfakcja Klienta, dlatego tak działają.

Pomyśl człowieku jak mogą skupować samochody!
      • mle6669 Re: Jak szybko sprzedać samochód? 27.08.13, 20:45
        zgadzam sie z minotaurion ! lepiej wez sprawe w swoje rece. Wystaw na stronce i zobaczysz ze sami klienci beda dzwonic, bez zadnych posrednikow ktorzy tylko kase z ciebie zedra. Ja wystawiam swoje auta na www.moto.gratka.pl . za darmo tam wystawisz samochod. najpierw sprawdz a potem uciekaj sie do takich rozwiazan (mysle ze nie bedziesz musial)
      • bastek-s Re: Jak szybko sprzedać samochód? 14.05.16, 21:46
        Wszystko zależy od auta, jeśli jest w stanie bardzo dobrym lub idealnym to lepiej spróbować samemu ponieważ skupy aut zarabiają na naprawie mankamentów, z którymi właściciele aut nie radzą sobie lub mają zwyczajnie ważniejsze sprawy na głowie. W Olsztynie mogę polecić www.skupaut-olsztyn.pl
    • prenglish Re: Jak szybko sprzedać samochód? 11.10.12, 12:53
      O tej firmie nie słyszałam, bo pewnie działają na rynku lokalnym. Ja sprzedawałam przez SPRZEDAMGO, ale to działa trochę inaczej. Po prostu zostawiasz w ich rękach sprzedaż auta, umowa jest chyba na 3 miesiące. Oni publikują ogłoszenia w serwisach i opiekują się sprzedażą. Płacisz im już po dokonaniu transakcji, o ile się uda. Ja sprzedałam po 2 miesiącach.
      • alfaromeo82 Re: Jak szybko sprzedać samochód? 22.12.12, 01:18
        Ja tam sprzedałem w skupie aut - sprawa była prosta - potrzebowałem gotówki na biegu gdyż znalazłem auto którego poszukiwałem od dawna tych firm jest sporo www.motoopinie.info/kategoria/skup_aut-_samochodow
    • planiczka Re: Jak szybko sprzedać samochód? 18.01.13, 10:29
      Ja próbowałem przez sprzedamgo.pl. Tam oprócz zrobienia fotek samochodowi i ustalenia wstępnej wyceny, wypisują takze jego parametry i dają ogłoszenia do innych serwisów, gdzies tak do 20 bodajże. W kazdym razie auto sprzedaje sie tutaj bardzo szybko i nie tracisz czasu na jakies niepotrzebne formalnosci.
    • nowak.m222 Re: Jak szybko sprzedać samochód? 23.01.13, 22:20
      Dodaj ogłoszenia do kilku serwisów motoryzacji gratka.pl, allegro.pl otomobile.pl
      • mirekauto Re: Jak szybko sprzedać samochód? 31.01.13, 17:30
        POLECAM PROFESJONALNY AUTO SKUP , DZIALAJA NA TERENIE WARSZAWY I OKOLIC, PŁACA GOTÓWKĄ, DOJEŻDŻAJĄ DO KLIENTA W CIĄGU 1-2 GODZIN OD ZGLOSZENIA .
        ICH STRONA TO www.sprzedajauto.waw.pl.POLECAM ja bylem bardzo zadowolony - sprzedałem od reki za dobrą cenę.
    • prenglish Re: Jak szybko sprzedać samochód? 26.03.13, 11:07
      Moim zdaniem, wbrew pozorom, najlepiej wystawić samochód w internecie, bo do tradycyjnych komisów nie mam zupełnie zaufania. Dla tych, którzy maja więcej czasu dobrą opcją są portale typu otomoto, allegro, gratka itp. A dla tych, którym się spieszy i chcą sprawę szybko fajnym rozwiązaniem są form,y typu Sprzedamgo.pl, które załatwiają wszystkie formalności.
    • marek_doch Re: Jak szybko sprzedać samochód? 16.07.13, 10:41
      auto można sprzedać na wiele sposobów, jednak jak zależy nam na czasie, to warto zastanowić się nad skupem, ja sprzedałem swoje auto w www.selcar.pl/ i jestem zadowolony, bo gotówkę otrzymałem zaraz do ręki, jeśli w skupie nie dają pieniędzy od ręki to lepiej zrezygnować z usług takiego skupu, bo możemy więcej nie zobaczyć ani auta ani pieniędzy
      • polishdizajn Re: Jak szybko sprzedać samochód? 18.01.14, 22:14
        auto można sprzedać na wiele sposobów, jednak jak zależy nam na czasie, to warto zastanowić się nad skupem, ja sprzedałem swoje auto w www.selcar.pl/ i jestem zadowolony, bo gotówkę otrzymałem zaraz do ręki, jeśli w skupie nie dają pieniędzy od ręki to lepiej zrezygnować z usług takiego skupu, bo możemy więcej nie zobaczyć ani auta ani pieniędzy
    • zazdrosny17 Re: Jak szybko sprzedać samochód? 19.07.13, 13:14
      ja również polecam kilka skupów aut na terenie wrocławia i okolic:

www.skupautek.pl
      www.skup71.pl
      www.sqpaut.pl
      • zazdrosny17 Re: Jak szybko sprzedać samochód? 08.11.13, 08:56
        AutoLumpeks.eu to firma zajmująca się profesjonalnym skupem samochodów oraz na życzenie Klienta oceną stanu technicznego dowolnego auta. Tworzą ją młode i kreatywne osoby, stale podnoszące swoje umiejętności i kompetencje w tym zakresie. Nasza firma na rynku motoryzacyjnym działa kilkanaście lat. W dalszym ciągu udoskonalamy dla Państwa swoją ofertę. Obecnie działamy w całym województwie dolnośląskim, planujemy rozszerzenie działalności także w innych województwach. Nasi klienci są zawsze zadowoleni z transakcji odkupu auta i polecają nas znajomym. Zależy nam na opinii klientów, dlatego zawsze staramy się traktować każdego indywidualnie.

autoLUMPEKS.eu
    • nurjahan Re: Jak szybko sprzedać samochód? 03.09.13, 18:53
      najszybciej to chyba za pomocą skupu, w Warszawie jest auto skup selcar.pl, który istnieje już ładnych parę lat, auta wyceniają uczciwie, są uczciwi, a pieniądze daję od ręki, nie polecam za to skupów, które na rynku istnieją od niedawna, większość z tych właścicieli to cwaniaki
    • rikard82 dobry skup samochodów 06.10.13, 23:07
      skup aut Wrocław - spróbuj tutaj mają dobre ceny i skupują samochody od ręki
    • jule.k skup aut 14.10.13, 16:58
      w zeszłym roku sprzedałam auto w skupie Selcar w Warszawie i wszystko odbyło się w przyjemnej atmosferze, wprawdzie mój mąż dowodził tą operacją, ale uczestniczyłam w finalizowaniu i mam jak najlepsze zdanie o tej firmie
      • copywriter05 Re: skup aut 10.01.14, 14:41
        Witam,
        skup co prawda nie z Warszawy ale oferuje rozsądne ceny wiec warto o nim wspomnieć skupujemyauta.net/
        Pozdrawiam
      • zazdrosny17 Re: skup aut 02.03.14, 13:14
        Prowadzimy skup samochodów na terenie całego kraju. Posiadamy 16 oddziałów w miastach wojewódzkich takich jak Wrocław, Warszawa, Kraków, Łódź, Rzeszów, Szczecin, Białystok, Gdańsk czy Poznań oraz ok. 50 mobilnych przedstawicieli handlowych.

www.skupautek.pl/
        • marek816 Re: skup aut 05.09.14, 08:35
          Ja polecam <a href="www.autoskup4u.com.pl/skup-samochodow-kielce.html">skup samochodów Kielce</a.
          Posiadają też skupy w innych miastach i dobrze płacą.
          • marek816 Re: skup aut 05.09.14, 08:38
            Ja polecam skup samochodów Kielce . Posiadają też skupy w innych miastach i dobrze płacą.
      • autorootex Re: skup aut 17.07.14, 20:42
        Witam, polecam <a title="skup aut wrocław" alt="skup aut wrocław" href="skupaut-rootex.pl">skup aut wrocław</a> ROOTEX , 507-382-332, GOTÓWKA OD RĘKI
      • zazdrosny17 Re: skup aut 17.09.14, 14:33
        Witam,

Polecam skup aut we Wrocławiu skupaut-rootex.pl

- szybko
        - profesjoanlnie
        - opłacalnie wink
        • skupautwroc Re: skup aut 26.12.14, 12:49
          szybka sprzedaż auta skup-samochodów-wrocław.pl
      • dzieciol1984 Re: skup aut 28.11.14, 17:04
        Ja mogę polecić skup aut ludziom z okolic Trojmiasta - firma w porządku, nie oszukuje i nie naciąga - są słowni, wszystko w kwestiach formalnych w porządku. Jeśli ktoś chce sprzedać auto, to polecam właśnie tam (zarówno do kasacji jak i do komisu) skup-aut-trojmiasto.pl/kontakt/
        • skupautwroc Re: skup aut 26.12.14, 12:45
          Witam, Ja polem wszystkim sprzedaż auta w skupie samochodów skup-samochodów-wrocław.pl/
      • matiste1987 Re: skup aut 03.04.15, 11:55
        Jestem z Gdyni, w skupie na Staffa odkupili ode mnie wysłużone twingo. www.auto-skup-gdynia.pl/
        Dołożyłem i kupiłem nowsze auto, także jestem zadowolony.
      • sasajna Re: skup aut 27.05.15, 09:28
        ja nie pamiętam, jak się ten skup nazywa, ale mogę polecić: +48 789 101 102 - to ich numer telefonu smile robią wycenę na telefon, więc warto zadzwonić
    • doit1 co i jak 24.10.13, 10:52
      jak sie sprzedaje we wrocławiu to piszą tutaj www.wybierzmechanika.pl/forum/showthread.php?tid=59
    • zazdrosny17 Re: Jak szybko sprzedać samochód? 04.11.13, 14:05
      witam,

ja mogę polecić skup aut we wrocławiu -> www.skupautek.pl
      • tomek_12a Re: Jak szybko sprzedać samochód? 06.09.16, 14:09
        Auta30 w Warszawie oferuje skup aut za gotówkę. Skupujemy auta osobowe oraz dostawcze, uszkodzone i używane. Serdecznie zapraszamy.
        Skup samochodów Warszawa
    • zazdrosny17 Re: Jak szybko sprzedać samochód? 04.11.13, 14:07
      i drugi skup aut, który płaci dobre ceny to:

[url=http://autolumpeks.eu]skup aut wrocław[/url]
    • zazdrosny17 Re: Jak szybko sprzedać samochód? 13.11.13, 14:53
      ten twoj skup to kaszana, polecam autolumpeks.eu
    • harrypol.pl Re: Jak szybko sprzedać samochód? 27.11.13, 16:49
      Polecamy nasze usługi z zakresu skupu samochodów, do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie, pomagamy w dokumentacji związanej ze zbyciem samochodu, załatwimy kompleksowo wszystko co jest konieczne z ubezpieczeniem samochodu, na życzenie na podstawie udzielonego pełnomocnictwa załatwimy za państwa wszelkie sprawy w wydziele komunikacji, działamy expressowo i jesteśmy profesjonalistami w swojej dziedzinie, zapraszamy na naszą stronę www.harrypol.pl
      • arturkwaw Re: Jak szybko sprzedać samochód? 14.09.16, 08:29
        Polecam tutaj , jeśli ktoś jest ze Śląska lub Małopolski , cena za auto dobra ,pieniądze dostałem od razu.

skup aut : www.skupieauto.pl
        [url=http://www.skupieauto.pl/]skup aut za gotówkę[/url]
    • zazdrosny17 Re: Jak szybko sprzedać samochód? 28.03.14, 07:37
      Witam,

Polecam skupaut-rootex.pl
      • autodas Re: Jak szybko sprzedać samochód? 25.05.14, 23:52
        ja polecam www.skupautdas.pl
        • aniakam32 Re: Jak szybko sprzedać samochód? 28.06.14, 18:56
          Najlepiej umieszczać ogłoszenia portalach z ogłoszeniami motoryzacyjnymi jak tipmoto.pl/?utm_source=dod?utm_source=dod oraz forach i portalach dotyczących miejscowości z której pochodzisz.
          • 8zegarmistrz Re: Jak szybko sprzedać samochód? 03.07.14, 15:10
            Szczerze mówiąc, ja swoje stare auto oddałam do skupu. Ku mojemu zdziwieniu dostałam więcej, niż proponowali mi potencjalni kupcy haha wink Polecam ten skup www.auta-skupujemy.pl/ bo naprawdę w porządku się zachowują smile
            • skupautwroc Re: Jak szybko sprzedać samochód? 26.12.14, 12:50
              skup-samochodów-wrocław.pl
    • kinga.cherubin Re: Jak szybko sprzedać samochód? 22.09.14, 22:08
      Jak ma się grata na podwórku, to wchodzi w grę tylko skup samochodów wink Sprawdzony w lipcu, szybko, gotówka na miejscu lub na konto, umowa. Dobry motyw na pozbycie się balastu ... www.autodarcar.pl/skup-aut.html
    • testomaniak Re: Jak szybko sprzedać samochód? 01.10.14, 18:21
      Nie znam zbytnio tej firmy ale korzystalem z firmy która zajmuje się oględzinami samochodu przed zakupem, i bardzo sobie chwale. Jeżeli ktoś chce kupić pewne auto, niech się zgłosi do nich. wyławiają sprawdzone , pewne egemplarze.
    • zazdrosny17 skup aut we wrocławiu 17.10.14, 23:23
      skup aut wrocław

791 791 690

gotówka od ręki

CZYNNE 24h

ZAWSZE NAJWYŻSZE CENY!!

skup71.pl
      • skupautwroc Re: skup aut we wrocławiu 26.12.14, 12:47
        jeżeli masz auto powypadkowe lub uszkodzone zapraszam: <a rel="nofollow" target="_blank" href="skup-samochodów-wrocław.pl">skup aut uszkodzonych wrocław</a>
    • hyccu Re: Jak szybko sprzedać samochód? 22.10.14, 16:13
      Nie wiem ja oni ale mogę Ci polecić otoskup.pl solidna firma. Mają bardzo pozytywnie zaskakujące ceny. Sam się o tym przekonałem dlatego polecam. Mają fajną opcję wyceny auta online. A jeżeli chcesz to przyjadą i wycenią Ci w kilka chwil. Do tego masz parę opcji otrzymania pieniędzy np przelew albo jak wolisz to do ręki.
    • magda.szulc4 Re: Jak szybko sprzedać samochód? 29.10.14, 20:20
      Ja korzystałam ze skupu aut w Gnieźnie i jestem zadowolona, szybki i sprawny przebieg transakcji, gotówka do ręki, dokumenty potrzebne wystawione, wszystko trwało może z 20 minut. Dobry sposób na pozbycie się starego samochodu.
    • rewping Re: Jak szybko sprzedać samochód? 06.11.14, 20:59
      no muszę się przyznać, że nic nie wiem o tej firmie o którą zapytałeś ale mam na prawdę dobry skup aut www.kapral-car.pl/. Mają bardzo dobre ceny w porównaniu do konkurencji.
    • skupautwroc SKUP AUT PKAUTO we WROCŁAWIU 08.01.15, 11:24
      Skup samochodów we Wrocławiu PKAUTO. Kupimy każde auto. Gotówka od ręki.

NAJWYŻSZE CENY!!

Skupujemy również auta uszkodzone i angliki.

tel. 730 660 730

Kraszewskiego 30 Wrocław

pkauto.pl/
    • rolondo1 Re: Jak szybko sprzedać samochód? 14.01.15, 14:28
      Sprzedawałem tam swój poprzedni samochód. Polecam.
      • zazdrosny17 Re: Jak szybko sprzedać samochód? 18.01.15, 20:46
        skup-samochodów-wrocław.pl
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka