Dodaj do ulubionych

Kupię Opla Calibrę

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 18:39
Kupię Opla Calibrę 2.0 16V, koniecznie z klimatyzacją, mile widziany
szyberdach. Wrocław 0609 / 655-891

PS. Wiem, ze jest osobne miejsce do zamieszczania ogłoszeń, ale gdy chciałem
założyć konto to formularz był tak szczegółowy, jakbym co najmniej starał się
o wizę! Także przepraszam, że zaśmiecam wam forum. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: DD Re: Kupię Opla Calibrę IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.04.02, 21:59
      Czy mógłbyś poczekać z dwa tygodnie? Właśnie popsuła nam się laweta.
      Ściągneliśmy do Polski już cały przód. Ściągniemy jeszcze drugą połowę Calibry,
      pospawamy i zaprosimy Ciebie na prezentację.
      Bądź cierpliwy. Moc z Tobą.
      • Gość: Paweł Re: Kupię Opla Calibrę IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 23:49
        I to mnie właśnie wk*** na tym forum, że ludzie tacy jak ty, leczą tu swoje
        kompleksy i podrażnione ambicje. Tak chce kupić Opla Calibre! Jest w tym coś
        złego? Miałem takie auto przez 3 lata, jednak stało się dla mnie zbyt stare i
        chcę kupić nowsze. I wierz mi, jazda tym autem sprawia wielką przyjemność.
        Prawda, że wolałbym jeżdzić nową Celicą jednak na razie jest poza moim
        zasięgiem. Zdobyłem się na to, by nie jeździć nowym choć słabym autem, by
        pieprzyć niskie spalanie, gaz, turbodiesle a sprawić sobię tę przyjemność, o
        której ludzie tacy, jak ty, po cichu marzą. Życzę utonięcia w kompleksach i
        głupocie, drogi DD.

Pozdrawiam
        • Gość: ziemek Re: Kupię Opla Calibrę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.02, 23:57
          stary , wyluzuj , ten DD to jakiś matoł , przeglądałem z ciekawości wszystkie
          wątki na stronie żeby sprawdzić co on ma do powiedzenia ( bo też mnie wczoraj
          wkur..ł) i powiem ci , że oprócz ciągłego dogadywania każdemu , kto nie chwali
          Fiatów ( szczególnie Stilo ) , to on nie ma nic do powiedzenia .
          • Gość: DD Re: Kupię Opla Calibrę IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.02, 00:37
            Łączcie się w bólu ...

Pozdrawiam urażonych

:-)
          • Gość: DD Re: Kupię Opla Calibrę IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.04.02, 01:11
            poskarż się jeszcze tacie i wujkowi, tylko nie płacz im w rękaw

:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka