Dodaj do ulubionych

POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata Nf

25.11.20, 23:02
Witam poszukuje body kit do mojego samochodu przeszukałem co się dało i nie mogę znaleźć jeśli ktoś wie i może pomóc proszę o kontakt daje zdjęcie o jakie mi chodzi znalazłem jedną stronę na której to jest jakiś problem żeby to kupić
Obserwuj wątek
    • galtomone Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 26.11.20, 07:09
      Popatrz na ebay.com albo w sklepach z Korei: k-tuning.com/ixion-hyundai-nf-sonata-transform-styling-package.html
    • vogon.jeltz Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 26.11.20, 12:43
      Na ebayu poszukaj. Tylko jak znajdziesz na amerykańskim - tam pewnie najłatwiej - to pamiętaj, że przesyłka i opłaty celne będą cię kosztować drugie tyle. Niektórzy sprzedający w ogóle nie wysyłają poza Stany i Kanadę, ale na to też są sposoby.
      • seba29012001 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 26.11.20, 17:04
        Może znacie jakieś firmy które produkują body kit w Polsce ? lub w Europie
    • seba29012001 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 26.11.20, 22:57
      Może znacie jakieś firmy które produkują body kit w Polsce ? lub w Europie
      • gzesiolek Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 26.11.20, 23:43
        1. Powtarzasz się.
        2. Pamiętaj jak ktoś wklei z nowego konta jakiś link do firmy to starzy wyjadacze zrobią jej za spam taką antyreklame, że jej się ta reklama na pewno nie spodoba...
        3. W Polsce w tej branże jest straszne druciarstwo... Bo z takim tuningiem miało być zwykle efektownie i tanio, a nie solidnie i dokładnie... I większość poważniejszych tunerów woli sprowadzić kity zza oceanu niż robić z najtańszego tworzywa u Zenka w garażu...
      • only_the_godfather Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 27.11.20, 07:21
        Nie chcesz szukać na ebayu, to popytaj w firmach tuningowych. Może coś pomogą,podpowiedzą.
    • waga170 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 27.11.20, 08:00
      Kup Chundaja z body kitem. Wypierdol Chundaja i zostanie Ci body kit.
      • seba29012001 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 29.11.20, 23:26
        *Hyundai
    • liczbynieklamia Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 27.11.20, 17:17
      Znajdź firmę za granicą, która to sprzedaje i dogadaj z nimi dostawę. Dostawa będzie droga, ale i tak tańsza, niż kombinowanie czegoś na miejscu. Przyszykuj się na to, że wartość zestawu z dostawą będzie zbliżona do wartości pojazdu, a sama wartość pojazdu po montażu bodykita raczej spadnie niż wzrośnie.

Swoją drogą wizualne tuningowanie tego (świetnego skądinąd) dziadkowozu to dość awangardowy pomysł...
      • seba29012001 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 29.11.20, 23:18
        Po pierwsze :Każdy ma inne zdanie ja uważam że mój hyundai z silnik v6 i w takim zestawie wygląda zajebiście to jest coś innego niż np bmw kupiony za 1000 zł i walenie w niego jakiegoś chłamu. 250km konny samochód może jest dziadko wozem
        Po drugie to samochód dla mnie a nie na sprzedaż
        • qqbek Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 29.11.20, 23:39
          Było sobie kupić BMW z MPakietem za 1000 złotych, to byś nie miał takich rozterek ;)
          Plastykowe wnętrze, kosztujące majątek zawieszenie...a do tego 250 KM na przednią "ośkę" - to lista pomyłek, których nie zniweluje nawet bezawaryjność, czy nietuzinkowość auta. 250 KM na przednią ośkę i rozstaw osi jak u mnie w Golfie... lyymuzyna panie!
          • liczbynieklamia Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 30.11.20, 11:55
            > 250 KM na przednią ośkę i rozstaw osi jak u mnie w Golfie... lyymuzyna panie!
            Uwierz mi - jest wygodniejszy od twojego Golfa i szybszy od twojego Golfa. W sumie to taki odpowiednik Camry, czyli Golfa rynku amerykańskiego.

> Plastykowe wnętrze
            A w Golfie z czego teraz robią wnętrze? Z kartonu?

> kosztujące majątek zawieszenie...
            Sprawdziłem szybko - kompletny zestaw na przód (4 wahacze, sworznie, łączniki stabilizatora, końcówki drążków) to niecałe 1000zł + przesyłka. Golf tutaj oczywiście wygra, bo z przodu ma budżetowo kolumnę MacPhersona, ale nie wiem, czy to powód do dumy.
        • galtomone Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 30.11.20, 07:42
          Co nie zmienia faktu, ze to bedzie w ch. droga impreza a biorac pod uwage auto o ktorym mowimy, absolutnie bezsensowna.
          • vogon.jeltz Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 30.11.20, 14:12
            Bez sensu się czepiacie. Chce - to niech robi. Może dla większości to bez sensu, ale jak dla ziomka ma sens, to co nas to obchodzi?
            • galtomone Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 30.11.20, 14:26
              Nic. Jesli o mnie chodzi to moze go nawet zlotem pokryc.
        • liczbynieklamia Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Przeróbka Hyundai sonata 30.11.20, 11:55
          > Po drugie to samochód dla mnie a nie na sprzedaż
          To ty jeździsz na zewnątrz samochodu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka