Dodaj do ulubionych

OT. Komentarz zony

14.03.21, 23:37
Zona podejrzala przez ramie co tu sie pisze i jak sie pisze i mowi ze jest ciekawa jakby to wyglado jak bysmy sie spotkali na zywo po tym jak wg niej obrzucamy sie tu gownami.. i czy moglibusmy sbie w oczy spojrzec
Ja sie usmialem do rozpuku i mowie ze byloby chyba strasznie wesolo bo te gowna sie nie kleja i podejrzewam ze bysmy chlaali piwsko - jeep by stawial, Wag by zamowil pare flaszek JD i wszyscy by sie rechotali nawzajem...
Kto wie, moze by sie okazalo ze Miso to calkem niezly chlop i w koloratce , qqbek jest rudy i gruby, jeep gruby niski i lysy a Waga wesoly i kulturalny facet i wcale nie chleje jak sie chwali :)
Nikt by sobie po gebie nie dawal
No ale potem to juz by sie skonczyl "fun" bo znjac zycie jak sie ludzi zobacza na zywo to zwykle znika agresja - nawet sztuczna...i wszyscu staja sie ludzmi...
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: OT. Komentarz zony 14.03.21, 23:41
      Jestem tęgi.
      "Gruby" nie, bo naprawdę sporo się ruszam, ale można mnie i tak określić patrząc "z zewnątrz".

Ale "rudy"?
      Litości 🤣
      • waga170 Re: OT. Komentarz zony 14.03.21, 23:48
        Rudy mowi do lysego: Co, bozia nie dala wloskow?
        Na to lysy: Dawala ale rude i nie chcialem.
      • flisakowy Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 13:52
        qqbek napisał:

> Jestem tęgi.
        > "Gruby" nie, bo naprawdę sporo się ruszam, ale można mnie i tak określić patrzą
        > c "z zewnątrz".
        >
        > Ale "rudy"?
        > Litości 🤣
        >

a ile ważysz? Ja jestem szczupły bo biegam. W ostatnim tygodniu przebiegłem 35km. A Ty? Gdybyś naprawdę się ruszał to byłbyś szczupły 🤣 hehe
    • waga170 Re: OT. Komentarz zony 14.03.21, 23:46
      Ja bym zmacal Bywalca, bo by sie okazalo ze to baba.
      • engine8 Re: OT. Komentarz zony 14.03.21, 23:53
        A jak bywlec to baba - i to niezla dupa , i przyszla by w spodnicy to tez bys macal?
        • waga170 Re: OT. Komentarz zony 14.03.21, 23:55
          Powiedzialbym dzien dobry pani, Engine to ja i od razu reka pod spodnice. Albo obydwie.
          • engine8 Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 00:13
            I w pysio bys dostal?
            • bywalec.hoteli Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 13:06
              najpierw by dostał w jaja. a potem z kolanka w pysio :D
              • engine8 Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 16:57
                A skad wiesz ze waga ma jaja?
                • bywalec.hoteli Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 23:14
                  dobre pytanie, może ma wory ale czy jaja w środku jeszcze działają? ;)
                  • engine8 Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 23:44
                    Zapytaj czy ma sprzet Apple czy Micro-soft?
                    • waga170 Re: OT. Komentarz zony 16.03.21, 00:59
                      engine8 napisał(a):

> Zapytaj czy ma sprzet Apple czy Micro-soft?

Stary kawal ale moze komus jeszcze nieznany: Skad nazwa Microsoft? Wymyslila ja pani Gatesowa w noc poslubna...
                      • bywalec.hoteli Re: OT. Komentarz zony 16.03.21, 01:08
                        Niestety najpierw był Bill i Microsoft a potem pojawiła się sekretarka (chyba) Melinda, która poślubił Bill. Czyli z góry wiedziała ze bedzie mikro i soft ale ciągnęło ja tam.
                        • engine8 Re: OT. Komentarz zony 16.03.21, 01:42
                          Nie zaczela jako sekretarka ale jako software markieting junior...
                          A historia jak z Bibbli tylko ze Steve Jobs zaoferowal Bilowi Apple a jak sie nim Melinda zainteresowala I jak wlozyla reke do kieszeni Bila pare lat pozniej to myslala ze to jaja a to byly Apples i chyba je wyciagla i wrzucila do kosza...al;e sie wydalo ze Bill podpeirdolil jakblka z ogrodu rajskiego...
                          kiedy Bill porzucil ten rajski ogrod...
                          No jeszcze chyba w 1997 wrocil do Edenu aby zlatwic stare porachunki z ogordnikiem - pozyczyl Stevowi kase zeby go z piekla wyciagnac ... a ten przepedzil diabelskich prawnikow aby nie sadzili Bila za jego grzechy czyli kopiwanie programow za ktore Steve mu wczesniej zaplacil.
                          • waga170 Re: OT. Komentarz zony 16.03.21, 07:04
                            To tak jak u nas. Antek pozyczyl Teochowi zniwiarke. Traf chcial ze w polu byl przycupniety zajaczek i zniwiarka uciela mu nozki. Teochowa, poniewaz zajaczek nie byl w stanie uciekac, zaniosla go do kuchni i zaczela robic pasztet. Wtedy przyszla Antkowa i powiedziala oddawaj mi zajaca bo pole wasze ale zniwiarka nasza.
      • qqbek Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 00:10
        Byś się zawiódł.

A co do jakiegoś spotkania forumowego, jak już się obecna sytuacja skończy, to już sugerowałem...
        • engine8 Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 00:14
          Za rok za dwa moze jak nas zdemaskuja
        • bywalec.hoteli Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 11:39
          Qqbek, dzięki za obronę.
          Waga, zboczuchu, nie ma mowy.
    • marekggg Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 02:07
      nic by sie wielkiego nie zdarzylo, tylko jakas tam fajna wspolna impreza. nie bylo by to moje pierwsze taki spotkanie z ludzmi z internetu. a wrecz bardzo ciekawe. takie cos jak blind date. oczywiscie pare idiotow i trollow by nie przyszlo, bo by sie okazalo ze naprawde sa idiotami i trollami.
    • jeepwdyzlu Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 09:16
      Mogę płacić ale za to co ląduje na stołach.
      Miałem taka sytuację kilka lat temu że mój pracownik na imprezie firmowej zakamuflował się przy barze i wyżlopał butelkę japońskiej wódki po 100 zł za shota...
      • waga170 Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 09:27
        Za sto zlotych za shota chujowej wodki to lepiej zatrudnilby gejsze za 50 zlotych za wpycha.
        • jeepwdyzlu Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 13:14
          Za sto zlotych za shota chujowej wodki to lepiej zatrudnilby gejsze za 50 zlotych za wpycha.
          -
          Za 5 dych to możesz mieć niedomyta tirówkę a nie gejszę. A propos - widziałem gejszę w akcji - podawała herbatę i grała na jakiejs lirze... Gejsze się nie ruchają...
          • tbernard Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 13:20
            jeepwdyzlu napisał:

> Za 5 dych to możesz mieć niedomyta tirówkę a nie gejszę. A propos - widziałem
            > gejszę w akcji - podawała herbatę i grała na jakiejs lirze... Gejsze się nie ruchają...

... z byle kim.
          • waga170 Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 22:01
            jeepwdyzlu napisał:

> A propos - widziałem
            > gejszę w akcji - podawała herbatę i grała na jakiejs lirze... Gejsze się nie ru
            > chają...
            >
            Gejsza to taka sama tylko troche mniejsza.
        • tbernard Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 13:19
          waga170 napisała:

> Za sto zlotych za shota chujowej wodki to lepiej zatrudnilby gejsze za 50 zlotych za wpycha.

A może to właśnie gejsza podawała sake z lodem.
        • engine8 Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 17:02
          Ta..... gejsze za 50..- chyba ukrainska albo chinska podrobke..
      • marekggg Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 12:11
        smakosz :-)
      • qqbek Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 14:10
        jeepwdyzlu napisał:

> Mogę płacić ale za to co ląduje na stołach.
        > Miałem taka sytuację kilka lat temu że mój pracownik na imprezie firmowej zaka
        > muflował się przy barze i wyżlopał butelkę japońskiej wódki po 100 zł za shota.

Sto złotych za kielicha "eau de kartofel"?
        Jak nie przepadam za wódką i pijam ją rzadko, tak uważam, że wystarczy, żeby była "niewykrztuśna".
        Nie wiem, Finlandia, kiedyś Luksusowa, czy Baczewski.
        Jak mieliśmy trzy lata temu spotkanie ludzi z roku, to Baczewski w knajpie kosztował coś koło stówy za zmrożone 0,7. Inna sprawa, że i tak na nas zarobili na marży sporo, bo jak na studiach "poszliśmy w ilość" :)
        • flisakowy Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 15:12
          Ja misio jestem całkiem niezły chłop a qqubek jest "rudy i gruby" hehehehe :)
          Nieźle mu pocisnąłeś 🤣
          • flisakowy Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 15:13
            Pozdrowienia dla żony :)
            • engine8 Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 17:06
              No ona czsami tam mruczy ze by sie od tego Misia odczepic bo to chyba jedyn porzadny chlop na tym forum.
              A ja mowie ze baby sie na motoryzacji nie znaja i powinny siedziec cicho i na drutach robic.
              • dr.hayd Re: OT. Komentarz zony 16.03.21, 11:10
                Jak jeszcze napiszesz, że misio jako jedyny zna się na motoryzacji...
      • engine8 Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 17:01
        Ja kiedys bedac w delegacji gdzies w azji z dwoma feministkami wkurzylem je a te przyszly do mojego pokoju, jedna szczerzyla zeby a druga podpierodlila z ldowki dwie butelki alkoholu takie po jakies $250... Jak zobaczylem to na rachunku mnie szlag tafil.....
        Ale jakos skrecilem i poszlo na firme...
        To mi wzmocnilo szowinizm na cale zycie.
        • bywalec.hoteli Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 17:06
          a, co, liczyłeś że przyszły do ciebie a przyszły po twoje flaszki? :D
          • engine8 Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 17:10
            I jedna znich po powrocie jak tylko zoabczyla moja zpne z daleka to krzyczala.

Ty wesz z emy razem poszlismy do "sklepu miesnego" zeby Twoje meza pilniwac zeby nic nie kupil?
            A jedna sie do niego przywlala to ja udwalm ze jestem jego zona"

A ja zonie mowilem ze na delegacji to tylko pracuje i spie w hotelu....
            sie mi wtedy oberwalo jak nigdy w zyciu.
            • bywalec.hoteli Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 20:44
              Oj chyba ty to często od żony obrywałeś? :)
              • engine8 Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 21:55
                Oj to prawda. oj prawda.... bo to albo ona ma dobrego nosa albo ja pecha...
                Czasami nawet teraz jak sie jej cos tam przypomni to sie zamachuje reka... pewnie jeszcze w trumne kopnie.
                • bywalec.hoteli Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 23:16
                  No to dobra żona. Tak okazuje miłość.
                  • engine8 Re: OT. Komentarz zony 15.03.21, 23:39
                    I tego wlasnie nie rozumiem bo jak chlop babe leje to badyta a jak baba chlopa to z milosci
                    Jak chlop babe w krzaki zaciagnie to gwalt a jak baba chlopa to szczescie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka