sylwia_d_13 10.08.09, 22:03 czy ktoś się może orientuje gdzie na terenie Ząbek można grać w ping ponga. Interesuje mnie wynajem sali ze stołem na godziny wieczorne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kzm0 Re: gra ping ponga 13.08.09, 00:33 od września w Gimnazjum nr1, nawet organizują turnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid-dawid-dawid Re: gra ping ponga 19.08.09, 11:35 Tak, to prawda, w G1 jest organizowany Grand Prix, w którym jest 5 lub 6 turniejów w całym roku szkolnym. Są różne etapy, za miejsca dostaje się punkty i trzeba zbierać, bo wszystkie się sumują. W każdym etapie za pierwsze 3 miejsca dostaje się malutkie puchary i dyplom. W turnieju mogą grać wszyscy: podstawówka(pewnie mogą i młodsi, jak są dobrzy), gimnazjum i kategoria open(powyżej gimnazjum). Zapraszam do grania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdazabki Re: gra ping ponga 20.08.09, 14:22 Witam, gdzie i u kogo można się zapisać ? Odpowiedz Link Zgłoś
stanleypo Re: gra ping ponga 20.08.09, 17:31 turniej turniejem, ale normalne "popykanie" w ramach treningu czy jest gdzieś możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
dawid-dawid-dawid Re: gra ping ponga 23.08.09, 12:35 @magdazabki Zapisuje się na miejscu kilka/naście minut przed rozpoczęciem turnieju. Relacje itp z turniejów można znaleźć na www.mosir-zabki.pl. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
arek-zabki Re: gra ping ponga 24.08.09, 04:16 to znaczy że można przyjść i normalnie pograć ??? - jak już się zapiszemy ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszkalata Re: gra w ping ponga 24.08.09, 10:19 Witam Turnieje w tenisa stołowego w zeszłym sezonie organizowane były w miesięcznych cyklach od grudnia do maja w sali gimnastycznej GP1 przy ul. Harcerskiej. Szczegóły można znaleźć na stronie www.mosir-zabki.pl/?q=node/17 Nieskromnie pochwalę się, iż w kategorii "open" w ogólnej klasyfikacji zająłem 5 miejsce. :) Co do takiego zwykłego "popykania sobie" przez np. półtorej godzinki: to myślę, że z taką prośbą należy kontaktować się z Sekretariatami szkół bądź Dyrekcjami i, po prostu, wynajmować stoły na określony czas. Pozdrawiam Tomasz Kalata radny tomaszkalata.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś