galtomone 08.12.21, 07:35 Ale jak Wam wrzucić watek o samochodzie, to pies z kulawą nogą nie zglądnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waga173 Re: A potem marudzicie, że są same OT 08.12.21, 08:10 Moze wzorem motyla naucz sie skladac krotkie wizyty. Watkow na 250 linijek nawet ci co pija kawe nie doczytaja do konca bo zasna z nudow. Wypierdol tez te danuskowe Pozdrawiam. I sygnaturke tez, bo to jeszcze dodaje linijek. Pozdrawiam Caluje raczki Moje uszanowanie Czuwaj Pierdol sie waga Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: A potem marudzicie, że są same OT 08.12.21, 08:13 1. Watek mial linijkę tekstu i link - nadal zbyt wiele.... 2. Z calym brakiem szacunku - wal sie Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: A potem marudzicie, że są same OT 08.12.21, 08:25 O kurwa, pobilem rekord bo przeczytalem Twoj wpis do konca. Ale to dlatego ze zes sie dostosowal do mojej nauki, napisales krotko i wezlowato. Jeszcze tylko wypierdol te sygnaturki. Pozdrawiam Caluje raczki Moje uszanowanie Czuwaj Pierdol sie zycze milej srody waga Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: A potem marudzicie, że są same OT 08.12.21, 08:30 Nie doczytales jednak - wal sie Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: A potem marudzicie, że są same OT 08.12.21, 09:28 Ja też proszę Galtom o wywalenie sygnaturki! Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: A potem marudzicie, że są same OT 08.12.21, 10:05 Twoja prośba została odnotowana. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: A potem marudzicie, że są same OT 08.12.21, 18:32 Ty chyba rzadko bywasz w garazach... Ostatnio ide ulica i widze ze w sasiedztwie garaz otwarty i gosc grzebie w starym Porsche. To sie zatrzymalem i gadamy o autach. Za chwile zatrzymal sie inny i zaczala opowiadac o lokalnych dupach i mechanik odlozyl kluce, wytarl rece i poszedl do lodowki po piwo.... i juz nikogo auta nie interesowaly. Widzilaes imreze mortozycayjna bez gloch dup na pierwszym planie? Nawet tuaj juzm mozna powiedziec z emam swoje - Danke - bogobojna, - Ladacznice Lajtova co dupe i cycki juz pokazala - i gruba borsuczyca sie pojawia. Odpowiedz Link Zgłoś