Dodaj do ulubionych

Mam juz nowe autko!!! :D

08.11.04, 08:06
Czolem!

Przyjechalem wlasnie do pracy Toyota Avensis Combi. D4D, chip Toyota Racing
(140 km, 295 Nm - oryginal, firmowany przez Toyote, bez utraty gwarancji i
mam nadzieje ze skoro toyota go firmuje to i bez wiekszych szkod dla
silnika), klima automat, 4 poduchy - dla mnie mega rewelacja :) Ciesze sie
jak dziecko :)

To tak tylko chcialem sie pochwalic,
Pozdrowka!
Ucieszony Pap :)
Obserwuj wątek
    • typson Re: Mam juz nowe autko!!! :D 08.11.04, 12:23
      ja bym sie nie tak cieszyl. Fabia to fabia

:D:D
      • pap10 Re: Mam juz nowe autko!!! :D 08.11.04, 12:31
        Fakt, zona ciagle jeszcze marudzi ze Fabia byla fajna :)
    • sherlock_holmes Re: Mam juz nowe autko!!! :D 08.11.04, 13:56
      Gratulacje!
      Uważaj z chipem - w końcu musi być jakiś powód, dla którego nie montują chipu w serii. Najgprzej jest w sumie gdy jedziesz szybko autostradą - silnik cały czas pracuje z włączonym turbo - przydałby się wyłącznik trybu "poprawionego" - wiem, że np. V-tech ma takie coś i przy spokojnej jeździe jest realizowany program fabryczny, a jak chcesz poszaleć, to przełączasz i masz tryb pracy chipowy :)
    • undercover_brother Re: Mam juz nowe autko!!! :D 08.11.04, 14:46
      Gratuluje nowego samochodu!

A jesli moge swoje zdanie wyrazic, to powiem ze Avensis mi sie nie podoba. Taki wielki kawal zelastwa - jakos za ciezko wyglada. Taka moda. Wiekszosc produkowanych obecnie samochodow ma ta ceche.
      • typson Re: Mam juz nowe autko!!! :D 08.11.04, 15:24
        szczerze mowiac tez mi sie nie podoba. Ubolewam, ze japonce stracilu juz swa
        moze lekko kulawa ale i tak oryginalna japonska stylistyke. Szkoda.

Ale to ze mi sie nie podoba nie zmienia faktu, ze gdybym takie nowe auto mial
        to bylbym bardzo zadowolony.

Moje graty raz jeszcze
        • sherlock_holmes Re: Mam juz nowe autko!!! :D 08.11.04, 18:09
          Prawdę mówiąc, to najbardziej podobała mi się Carina E. Avensis I to taka poprawiona Carina, a Avensis II to samochód zrobiony tak, żeby się spodobał statystycznemu Helmutowi - a że ktoś Halmutom wcisnął kiedyś, że dobry samochód musi być podobny do czołgu, to i takie mamy w Europie samochody :(
    • whiteblue Re: Mam juz nowe autko!!! :D 08.11.04, 22:16
      pap10 napisał:

> Czolem!
      >
      > Przyjechalem wlasnie do pracy Toyota Avensis Combi. D4D, chip Toyota Racing
      > (140 km, 295 Nm - oryginal, firmowany przez Toyote, bez utraty gwarancji i
      > mam nadzieje ze skoro toyota go firmuje to i bez wiekszych szkod dla
      > silnika), klima automat, 4 poduchy - dla mnie mega rewelacja :) Ciesze sie
      > jak dziecko :)
      >
      > To tak tylko chcialem sie pochwalic,
      > Pozdrowka!
      > Ucieszony Pap :)
      I czym się tak cieszysz człowieczku?
      Gdybyś sobie sprawił nowiutkie A8 od ABt-a to zrozumiałbym Twoją radość.
      A Avensis obecnie to obraz nędzy i rozpaczy.
      Ale to jest moje zdanie i nie przejmuj się nim.
      Gratuluję zakupu.
      • sherlock_holmes Re: Mam juz nowe autko!!! :D 09.11.04, 08:25
        Taaak, a jak jeździłeś E-klasą 4matic, to Mercedes był najlepszy na świecie i miał rewelacyjny napęd na 4 koła. Teraz Audi A8 to szczyt marzeń wszystkich, a Torsen nie ma sobie równych (choć to ostatnie to prawda).
        Nie czas dorosnąć i zacząć zachowywać się jak człowiek?
        • undercover_brother Re: Mam juz nowe autko!!! :D 09.11.04, 10:30
          Wiesz, cos w tym jest, ze kazdy uwaza za najlepsze auto na swiecie to, ktorym jezdzi :). Mam podobnie. Nie mniej jednak nowy Avensis nie jest obrazem nedzy i rozpaczy. Moze jest i brzydkie, ale jakby nie bylo to nowe fajne auto.
          • sherlock_holmes Re: Mam juz nowe autko!!! :D 09.11.04, 10:53
            Powiem więcej - gdyby ktoś mi oferował nowe A8 i nowego Avensisa (ale kombi), to wziąłbym Avensisa. Stare A8 miało miękką, elegancką linię. Nowe A8 jest bardziej wulgarne i obleśne niż poprzednia s-klasa. Mercedes już wie, że nawet samochód luksusowy musi mieć wygląd, Audi widocznie nie - skoro A6 też przypomina panzerwagen.
        • typson 4x4 09.11.04, 15:44
          Jakis czas temu bylo porownanie wlasciwosci jezdnych lepszych kombiakow. W
          szregu stanely a6 avant quatro, 5 touring i jakas e-klasa 4matic. BMW nie mialo
          napedu 4x4, bo chyba tylko trojki taki posiadaja (pomijajac pseudo terenowki).
          Oczywiscie po testach na pierwszym miejscu bylo audi, co ciekawe, na drugim
          byla 5ka a na trzecim mercedes. Co chyba kiepsko swiadczy o napedzie 4matic
          mercedesa.
        • whiteblue Sherlock,ty agresorze. 14.11.04, 22:48
          sherlock_holmes napisał:

> Nie czas dorosnąć i zacząć zachowywać się jak człowiek?

Przypierdalasz się do mnie często i gęsto.
          Sugerujesz że nie jestem człowiekiem?

Jak można nazwać twoje zachowanie?
          >
          • tomek854 Re: Sherlock,ty agresorze. 14.11.04, 23:27
            Hmmm. Kulturalnym czlowiekiem na pewno nie jestes :)
            • whiteblue Re: Sherlock,ty agresorze. 15.11.04, 00:07
              Hmmm. Kulturalnym czlowiekiem na pewno nie jestes :)
              >
              Bo napisałem niecenzuralny wyraz?.
              Ty jesteś kulturalny do przesady.

• tomek854 Re: Sherlock,ty agresorze. 15.11.04, 22:46
                Hmmm. NIe o to chodzi

Napisać coś to nie sztuka - też mógłbym napisać np. że jestes pojebany. Sztuka jest pisać tak, żeby nikogo nie urazic. Z toba sie tak nie da, bo tyu sie, uzywajac twoich slow przypuierdalasz do wszystkiego. Nie lubie takiego chamstwa, przeszkadza mi. I gdybym tu mial jakis wplyw na to to bys dostal jakiegos bana.

Nie pozdrawiam
                • whiteblue Re: Sherlock,ty agresorze. 15.11.04, 22:50
                  tomek854 napisał:

> Hmmm. NIe o to chodzi
                  >
                  > Napisać coś to nie sztuka - też mógłbym napisać np. że jestes pojebany.
                  Sztuka
                  > jest pisać tak, żeby nikogo nie urazic. Z toba sie tak nie da, bo tyu sie,
                  uzyw
                  > ajac twoich slow przypuierdalasz do wszystkiego. Nie lubie takiego chamstwa,
                  pr
                  > zeszkadza mi. I gdybym tu mial jakis wplyw na to to bys dostal jakiegos bana.

Tak jak dostał greenblack?
                  >
                  > Nie pozdrawiam

A ja jako ten cham , pozdrawiam cię serdecznie.
                  • tomek854 Re: Sherlock,ty agresorze. 15.11.04, 23:21
                    A greenblack dostal? Ale potem go odetkali chyba i sam sie znudzil...
                    Nie wiem :)

W kazdym razie faktem jest ze od pewnego czasu jest tu troche spokojnie ;)
    • bambus_us Re: Mam juz nowe autko!!! :D 09.11.04, 01:56
      Fajowe auto ,szczegolnie wersja kombi podoba mi sie .
    • ptic_a Re: Mam juz nowe autko!!! :D 09.11.04, 08:12
      > To tak tylko chcialem sie pochwalic,
      > Pozdrowka!
      > Ucieszony Pap :)

Też mi się podoba kombiaczek!

To kiedy będziesz sprzedawać? ;) I czemu tak drogo? :)
    • pap10 Dziekuje za gratulacje :) 09.11.04, 08:27
      Dziekuje wszystkim za gratulacje i rady :)

A co do wypowiedzi whiteblue : "I czym się tak cieszysz człowieczku?
      Gdybyś sobie sprawił nowiutkie A8 od ABt-a to zrozumiałbym Twoją radość." to
      chce tylko dodac ze jesli mialbym sie cieszyc tylko z Audi A8 od ABt-a to do
      konca zycia prawdopodobnie musialbym byc smutnym czlowiekiem a takim nie chce
      byc :)

Autko nie jest nowe. Za tydzien bedzie mialo 2 lata, ale kupione od siostry
      wiec wiem ze nie bite i jak uzywane. Jeszcze rok gwarancji w razie by co ma.
      Male a cieszy :)

Dzieki i Pozdrawiam,
      Pap :)
      • whiteblue Do pap10. 16.11.04, 00:31
        Jeszcze na zakończenie.
        Przepraszam Cię że z powodu mojej osoby twój post zmienił się w pole walki.
        Zapewne nie jest to miła lektura do czytania.
        Pisząc o Audi A8, popełniłem zwyczajną prowokację, w nadziei na zażartą
        dyskusję. Dyskusja była,tyle że nie w temacie.Przepraszam raz jeszcze.
        Szczerze gratuluję nowego auta, bo wiem że każdy jeździ tym, na co go stać.
        Niech służy jak najdłużej i bezawaryjnie.Przecież to Toyota i musi być
        bezawaryjna.Oby też bezwypadkowa.
        Pozdrawiam.
        • pap10 Re: Do pap10. 16.11.04, 08:34
          Szczerze mowiac to nie do konca wiedzialem co mam sobie myslec, bo w koncu
          kazdy ma to na co go stac... Jak kupilem 126p to sie cieszylem, jak zmienilem
          go na Seicento to sie cieszylem, kupilem potem fabie to sie cieszylem, teraz
          mam avensis to tez sie ciesze - i tak pewnie ma kazdy :) Dlatego nie do konca
          rozumialem skad ta wypowiedz o Audi A8 - przeciez wlasciciel maybacha rowniez
          moglby powiedziec ze npA8 to badziewie i nie ma sie z czego cieszyc (ja tak nie
          twierdze oczywiscie) - ale ze jestem z natury pokojowy a poza tym kazdy ma
          prawo do swojego zdania to juz nic nie pisalem wiecej.
          Dzieki za zyczonka i oby jak najwiecej dyskusji - ale lepiej w temacie
          motoryzacyjnym chyba bo wszystkich nas inaczej troche ponosi :)

Pozrdrawiam Pap :)
          • sherlock_holmes Re: Do pap10. 16.11.04, 08:40
            Dwie kwestie celem wyjaśnienia: Greenblack i Whiteblue to jedna i ta sama osoba (choć ile osób korzysta z tego konta, nawet on nie wie - normalne przy rozdwojeniu jaźni).
            Po drugie: A8 jest służbowe, a nie jest jego własnością - stąd jeszcze większe cwaniactwo.
            Po trzecie: nie wierz w szczerość jego gratulacji. On teraz się masturbuje myśląc, że sprawił ci tym radość. Przykre? Bardziej przykre jest to, że są osoby które go bronią za wszelką cenę - dlatego ja go nie wywalę stąd, bo potem mogę poczytać na swój temat dużo ciekawych rzeczy na różnych forach...
            • pap10 Re: Do pap10. 16.11.04, 08:52
              Ja mam juz taka nature ze sie zawsze ciesze z milych slow i staram sie brac je
              za szczere :) Chociaz jak to czesto w zyciu: kto ma dobre serrduszko musi miec
              twarda dupe - wiec czasem mi sie obrywa :)
              Tak czy siak mysle ze to juz pomalu czas zakonczyc ten szalony watek ktory ani
              nie myslalem ze sie tak rozrosnie ani nie myslalem ze pojdzie w tym kierunku...

Pax Pax Pax :)
              Czy jak to sie pisze :)

Pozdrawiam,
              Pokojowy Pap :)
              • undercover_brother Re: Do pap10. 16.11.04, 11:20
                Tu sie zgadzamy - ja tez zwykle przyjmuje wszystko za dobra monete. Tej naiwnosci jeszcze nic mnie nie oduczylo. Jesli ja wyrazam swoja opinie na jakis temat to mozna spodziewac sie calkowitej szczerosci. Klamstwo w dobrej wierze (czyli np. powiedzenie komus, ze ma cos fajnego, nawet jesli tak nie mysle) zdarza mi sie tylko i wylacznie w przypadku osob, ktorym, jak sadze, na mojej opinii i tak nie zalezy. Takich znajomych ma kazdy. Spotyka sie ich w pracy, na uczelni czy jeszcze gdzies indziej. Niby sie znamy, ale w zasadzie nic o sobie nie wiemy i nawet nie bylismy na piwie nigdy. Powiedzenie takiej osobie, ze ma np. beznadziejna fryzure do niczego nie prowadzi. Komus moze byc przykro a nam i tak to wisi. To juz lepiej powiedziec, ze jest spoko - moze wtedy w koncu sie to piwo wyjdzie :). Jesli natomiast chodzi o ludzi, z ktorymi mam jakies blizsze kontakty, to jestem szczery - czasem az do bolu :/.
    • ernest_linnhoff Re: Mam juz nowe autko!!! :D 09.11.04, 17:20
      Fajnie że potrafisz sie cieszyc :-)) I dzielic swoja radoscia. W tym kraju
      ludzie generalnie narzekaja i sa smutni. Ja szczerze gratuluje Ci nabytku.
      Obojetnie czy jest to 2 letnia Toyota, czy 10 letni VV :-) Radosc nabywcy -
      wspaniala sprawa.
      Natomiast jedyne co drazni, to takie sytuacje, ze ktos przychodzi oglada i
      neguje "a to, a tamto, a sramto". Dlaczego ludzie nie potrafia wspoldzielic
      radosni innych? nie wiem. Ale takie klimaty nalezy ucinac krotko. Kiedys
      natomiast widzialem fajna sytuacje gdy znajomy pokazywal swoj nowy nabytek.
      Przylazl jakis "ohydak" i marudzi ze żadna rewelacja itd. Koleś wysłuchał i
      rzekł: "taaa, jak będziesz kupował nowe auto, a jeszcze jak bedziesz mial pare
      zloty, to ja ci pogratuluje..."
      pozdrawiam
      • pap10 Re: Mam juz nowe autko!!! :D 10.11.04, 07:53
        Hehe :) Prawda co piszesz... Wiekszosc ludzi szuka dziury w calym zamiast
        szukac wlasnie dobrych rzeczy. A szkoda :(

Dzieki i pozdrawiam!
        Pap D4D :)
        • sherlock_holmes Re: Mam juz nowe autko!!! :D 10.11.04, 11:39
          W naszym pięknym kraju zawsze znajdzie sie ktoś, kto Ci szczerze źle życzy i ze szczerego nienawidzi każdego, kto jest w czymś inny od niego. Ja już dawno przestałem się takimi psycholami przejmować :(
          • whiteblue Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 14.11.04, 22:53
            sherlock_holmes napisał:

> W naszym pięknym kraju zawsze znajdzie sie ktoś, kto Ci szczerze źle życzy i
            ze
            > szczerego nienawidzi każdego, kto jest w czymś inny od niego. Ja już dawno prz
            > estałem się takimi psycholami przejmować :(
            >
            Jak będziesz się wybierał, to daj znać.Chcę się z tobą spotkać.
            Wtedy zobaczymy, kto jest większym psycholem.
            • tomek854 Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 14.11.04, 23:36
              Kolega z WWy :) No to wiele wyjasnia w kwestii "skąd się biorą stereotypy" :)

SH: jestes bardzo cierpliwy - u mnei na ircu by juz mial bana :)
              • whiteblue Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 00:12
                tomek854 napisał:

> Kolega z WWy :) No to wiele wyjasnia w kwestii "skąd się biorą stereotypy" :)
                >
                >Może tak, a może nie.
                Co wyjaśnia?
                Znam wielu krakusów i jeszcze więcej krakowianek.Wiele z nich jest fajnymi
                ludźmi.Tylko sherlock kreuje się na kogoś,kim nigdy nie będzie.

SH: jestes bardzo cierpliwy - u mnei na ircu by juz mial bana :)

Z pewnością jest cierpliwy.
                Tyle lat bez kobiety.:))))))
                >

• lexus400 Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 16:49
                  ...ciekawa sytuacja - facet się cieszy bo kupił sobie niezłe autko, jedni
                  gratulują zakupu inni podchodzą do tego sceptycznie a jeszcze inni rozbiliby
                  sobie klawiatury na głowach - ot taki typowo polski obrazek:))
                  Ja w każdym razie gratuluję a co do minusów samochodu, to niestety w każdym
                  aucie będzie coś co nie wszystkie gusta zaspokoi i tu nie ma się czym
                  przejmować bo nawet gdybyś kupił RR to też zawsze jakiś zazdrosny krytykant się
                  znajdzie.
                  Pzdr.
                  • whiteblue Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 19:00
                    lexus400 napisał:
                    jeszcze inni rozbiliby
                    > sobie klawiatury na głowach - ot taki typowo polski obrazek:))

.

Nikomu nie zazdroszczę tego co posiada.Wyraziłem swoją opinię na temat radości
                    z posiadania auta podobnego bardziej do tapczanu, niż samochodu.
                    Zostałem kolejny raz zaatakowany przez forumowego psychola, tylko dlatego że
                    mam inne zdanie od reszty.
                    To forum jest chore.Wszyscy liżą sobie tyłki wzajemnie.Bractwo wzajemnej
                    adoracji i nic więcej.
                    • typson Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 20:15
                      Czego sie tak pienisz czlowieczku?
                      Po co ktos mialby atakowac takiego czlowieczka jak Ty?
                      • whiteblue Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 22:31
                        typson napisał:

> Czego sie tak pienisz czlowieczku?
                        > Po co ktos mialby atakowac takiego czlowieczka jak Ty?

Dobre pytanie.Skieruj je do forumowego psychola.
                        • sherlock_holmes Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 22:35
                          Podobno ludzie chorzy psychicznie wszędzie widzą chorych psychicznie...
                          • whiteblue Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 22:44
                            sherlock_holmes napisał:

> Podobno ludzie chorzy psychicznie wszędzie widzą chorych psychicznie...
                            >
                            Ośmielam się zauważyć, że to ty najczęściej używasz słowa psychol, psychopata,
                            psychiczny, psychika itp.
                            Przestań się ośmieszać robaczku.
                    • tomek854 Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 22:49
                      > To forum jest chore.Wszyscy liżą sobie tyłki wzajemnie.Bractwo wzajemnej
                      > adoracji i nic więcej.

To zjeżdżaj. Płakać nie będziemy. Pisz sobie na auto moto jak Ci przeszkadza, że my się tu lubimy i jesteśmy kulturalni.
                      • whiteblue Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 23:10
                        Pisz sobie na auto moto jak Ci przeszkadza, ż
                        > e my się tu lubimy i jesteśmy kulturalni.

Zapomniałeś o forum krakusa.
                        Co prawda wieje tam nudą, ale od czasu do czasu ktoś tam zagląda.
                        I nikt krakusowi nie liże tyłka.
                        • tomek854 Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 23:23
                          powodzenia u krakusa.

A kto lize dupe SH? Powiedz? Moze ja? Czy lexus? A moze typson?

Ciekaw jestem.
                          • whiteblue Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 23:31
                            A kto lize dupe SH? Powiedz? Moze ja? Czy lexus? A moze typson?

A co ja łóżkiem byłem czy prześcieradłem.

>
                            > Ciekaw jestem.

Faktem jest,że jak tylko sherlock pierdnie, to wy mu tyłek wąchacie.
                            On też lubi to robić.
                            • tomek854 Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 23:37
                              > A co ja łóżkiem byłem czy prześcieradłem.

Dupkiem
                              • whiteblue Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 23:51
                                tomek854 napisał:

> > A co ja łóżkiem byłem czy prześcieradłem.
                                >
                                > Dupkiem
                                >

Lepiej być dupkiem,niż kutasem.
                                • tomek854 Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 16.11.04, 19:45
                                  No, jestem przekonany ze doskonale wiesz :) W koncu oba okreslenia do Ciebie pasuja jak ulal :D
                  • tomek854 Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 22:52
                    a jeszcze inni rozbiliby
                    > sobie klawiatury na głowach - ot taki typowo polski obrazek:))

Czuje sie wywolany do tablicy

Bardzo przepraszam, ze irytuje mnie takie chamstwo.

Niepotrzebnie zaczalem dyskusje z chamem - mowi sie slusznie "nie karmic trolla"

Ja jednak wolę opcję "zbanować trolla" :P

I tak mu sie nie podoba nasze badziewne forum, gdzie paru dupków sobie urządziło towarzystwo wzajemnej adoracji pod wodzą sfrustrowanego brakiem kobiety pierdolca. To i zadnej straty nie bedzie - co mu po takim forum?
                    • whiteblue Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 23:05
                      tomek854 napisał:

> a jeszcze inni rozbiliby
                      > > sobie klawiatury na głowach - ot taki typowo polski obrazek:))
                      >
                      > Czuje sie wywolany do tablicy
                      >
                      > Bardzo przepraszam, ze irytuje mnie takie chamstwo.
                      >
                      > Niepotrzebnie zaczalem dyskusje z chamem - mowi sie slusznie "nie karmic
                      trolla
                      > "
                      >
                      > Ja jednak wolę opcję "zbanować trolla" :P
                      >
                      > I tak mu sie nie podoba nasze badziewne forum, gdzie paru dupków sobie urządzi
                      > ło towarzystwo wzajemnej adoracji pod wodzą sfrustrowanego brakiem kobiety
                      pier
                      > dolca. To i zadnej straty nie bedzie - co mu po takim forum?
                      >
                      No to błysnąłeś kulturą.
                      Twój blask oświetlił mi pokój.
                      Pzdr.
                      PS.
                      Pare osób zostało już wylogowanych z tego forum i nic się im złego nie stało.
                      Myślisz że ja z tego powodu się pochlastam?
                      • tomek854 Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 23:22
                        Super ze wrescie udalo mi sie Tobie dorownac ;)
                        • whiteblue Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 23:42
                          tomek854 napisał:

> Super ze wrescie udalo mi sie Tobie dorownac ;)
                          >
                          Dorównać? Zapomnij.
                      • tomek854 Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 23:26
                        > Pare osób zostało już wylogowanych z tego forum i nic się im złego nie stało.
                        > Myślisz że ja z tego powodu się pochlastam?

Za to forum sie stalo duzo dobrego. Wiec Sherlocku! Banuj :) Mi bedzie milej forumowac, a jemu nic sie nie stanie. Wilk syty i owca cala.
                        • whiteblue Sherlocku, do dzieła. 15.11.04, 23:36
                          Banuj chłopie whiteblue, bo to cham i prostak.Po co ma bardziej to forum
                          zaśmiecać?
                          Hehehehehe.
                        • whiteblue Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 23:40
                          tomek854 napisał:

> > Za to forum sie stalo duzo dobrego.
                          O tak. Najbardziej do tego przyczyniło się odejście jednej takiej zniemczonej
                          Polki.Hehhehhe.
                    • sherlock_holmes Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 23:13
                      Greenblack już kiedyś był wywalony z forum, ale wtedy podniosło sie towarzystwo jego adroacji z głosami pełnymi oburzenia - dlatego teraz ja już na niego leję i odpowiadam mu czasem łagodząc jego frustracje. Wdawanie się w dyskusje nie ma sensu, bo on to forum traktuje jako sposób wyżycia się po stresach "dyrektorowania". Żona nie wytrzymała z nim i od niego odeszła - więc na kim ma się wyżywać?
                      PS. Moje życie prywatne jest moją sprawą, ale jak już będę miał obrączkę, nie omieszkam poinformować :)
                      • whiteblue Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 23:22
                        Moje życie prywatne jest moją sprawą, ale jak już będę miał obrączkę, nie o
                        > mieszkam poinformować :)
                        Zadzwonisz do grenblacka w nadziei że przyśle ci prezent ślubny?Hehehehe.
            • sherlock_holmes Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 21:12
              Gdy wieczorne wstają zorze
              Zanim głowę do snu złożę
              Modlitwę moją zanoszę
              Bogu, Ojcu i Synowi
              Dopier...e sąsiadowi

Dla siebie o nic nie wnoszę
              Tylko mu dosrajcie proszę
              Kto ja jestem?
              Polak mały
              Mały, zawistny i podły
              Jaki znak mój?
              Krwawe gały

Oto wznoszę moje modły
              Do Boga, Marii i Syna
              Zniszczie tego sk...a
              Mojego rodaka sąsiada
              Tego wroga
              Tego gada
              Żeby mu okradli garaż
              Żeby go zdradzała stara
              Żeby mu się córka z czarnym
              I w ogóle, żeby miał marnie
              Żeby mu spalili sklep
              Żeby dostał cegłą w łeb
              Żeby miał AIDSA i raka
              Oto modlitwa Polaka

Jeśli Polska nie zginęła
              My ją dobijemy
              Czego obca moc nie wzięła
              Sami rozgrabimy
              Jeszcze Polska
              Ojcze nasz
              Póki my żyjemy
              Nie będzie obcy pluł nam w twarz
              Sami sobie naplujemy.

I co, nie widzisz w tym siebie?
              • whiteblue Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 22:25
                sherlock_holmes napisał:

> Gdy wieczorne wstają zorze
                > Zanim głowę do snu złożę
                > Modlitwę moją zanoszę
                > Bogu, Ojcu i Synowi
                > Dopier...e sąsiadowi
                >
                > Dla siebie o nic nie wnoszę
                > Tylko mu dosrajcie proszę
                > Kto ja jestem?
                > Polak mały
                > Mały, zawistny i podły
                > Jaki znak mój?
                > Krwawe gały
                >
                > Oto wznoszę moje modły
                > Do Boga, Marii i Syna
                > Zniszczie tego sk...a
                > Mojego rodaka sąsiada
                > Tego wroga
                > Tego gada
                > Żeby mu okradli garaż
                > Żeby go zdradzała stara
                > Żeby mu się córka z czarnym
                > I w ogóle, żeby miał marnie
                > Żeby mu spalili sklep
                > Żeby dostał cegłą w łeb
                > Żeby miał AIDSA i raka
                > Oto modlitwa Polaka
                >
                > Jeśli Polska nie zginęła
                > My ją dobijemy
                > Czego obca moc nie wzięła
                > Sami rozgrabimy
                > Jeszcze Polska
                > Ojcze nasz
                > Póki my żyjemy
                > Nie będzie obcy pluł nam w twarz
                > Sami sobie naplujemy.
                >
                >
                > I co, nie widzisz w tym siebie?
                >
                Nie! Widzę Ciebie.
                Czy to jest twoja odpowiedź na postawione pytanie?
                Może się boisz?
                Hehehehehe.
                • sherlock_holmes Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 22:32
                  O ile dobrze pamiętam, to ja pierwszy wyszedłem z propozycją spotkania, na co nie raczyłeś odpowiedzieć. Wybacz, ale twoje argumenty są śmieszne i żałosne.
                  • whiteblue What? 15.11.04, 22:41
                    Komu słożyłeś taką propozycję? Nie pamiętam jej.Kiedy to było?
                • tomek854 Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 15.11.04, 22:54
                  > Może się boisz?
                  > Hehehehehe.

O tak! Nasz HERO!!! Wyzwij go na solówę! Po lekcjach na boisku!!!

To będzie przykład dojrzałego zachowania :)
                  • whiteblue Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 16.11.04, 00:02
                    tomek854 napisał:

>> To będzie przykład dojrzałego zachowania :)
                    >
                    Po pierwsze pajacu,to nigdzie nie napisałem że chcę go bić.
                    Myślałem że pogadam sobie z nim i powiem mu prosto w twarz co sądzę o jego
                    zachowaniu na forum.
                    Po drugie, to nie pisz o dojrzałym zachowaniu, skoro sam zachowujesz się jak
                    dziecko.
                    Po trzecie, to nie chce mi się już z tobą ani z sherlockiem gadać.

• typson Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 16.11.04, 00:11
                      > Po trzecie, to nie chce mi się już z tobą ani z sherlockiem gadać.
                      >

To po co sie odzywasz? Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia (a ostatnio
                      nie masz) to wyluzuj troszkie
                      • whiteblue Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 16.11.04, 00:20
                        typson napisał
                        To po co sie odzywasz?

A tak dla jaj.
                        Pzdr.
                        PS.
                        I żegnam.
                        • typson Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 16.11.04, 00:22
                          I znow to samo...

Wystarczylo jedno zdanie mniej i nie byloby niepotrzebnego halasu.
                          • tomek854 Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 16.11.04, 19:47
                            Typson jest dobrze :) żegna - a więc nie wróci :)
                            • sherlock_holmes Re: Sherlock,kiedy będziesz w Wawie? 16.11.04, 20:08
                              Wróci - tak jak wraca rzucony bumerang. Choć chciałem napisać, że będzie się trzymał jak smród gówna :)
                              • whiteblue zajadłe obszczymurki. 17.11.04, 22:32
                                Autor wątku wyrażnie prosił o zakończenie go.Nie rozymiecie ratlerki o co
                                koledze chodzi?
                                Ogon pod siebie i cisza.
                                • tomek854 Re: zajadłe obszczymurki. 18.11.04, 00:51
                                  Zakonczyc, ale ja musze miec ostatnie slowo co?
                                  Jak mozna byc az tak zalosnym :)
                                  Az mi sie humor poprawil - jak to jest, ze czasem jak sie widzi idiote to sie chce smiac a czasem plakac? :D
                                • sherlock_holmes Re: zajadłe obszczymurki. 18.11.04, 11:46
                                  Doberman sie odezwał :P
                                  Chyba ci się pomyliło i nie jesteś w pracy, gdzie muszą cię słuchać i drżeć przed tobą.
                                  PS. Doberman jest jednym z najgłupszych psów - długie nogi i mała głowa. Wszyscy hodowcy godnie twierdzą, że cechuje go wysoki poziom niekontrolowanej agresji, dlatego trzeba go bardzo krótko trzymać.
    • remo29 Re: Mam juz nowe autko!!! :D 10.11.04, 09:17
      Stare przysłowie pszczół mówi: w życiu kierowcy są dwa szczęśliwe momenty - jak samochód kupi i jak samochód sprzeda :) Przyłączam się do gratulacji z okazji pierwszej ;)
      Avensis - spory wózek, trochę wziualnie "przyciężkawy", ale takie panie teraz tryndy...
    • vwdoka Re: Mam juz nowe autko!!! :D 15.11.04, 16:16
      Gratulacje :-)
      myślę, iż będziesz równie zadowolony co ja ze swojej, a jaki kolorek?
      • pap10 Re: Mam juz nowe autko!!! :D 15.11.04, 16:29
        Dzieki!

Niestety ciemnozielony metalic - pisze niestety bo kurz szybko siada i rysy
        widac od razu - ale jak umyty to ladny :) A jaki Twoj kolorek, silnik,
        nadwozie? :)

Pozdrawiam,
        Pap
        • vwdoka Re: Mam juz nowe autko!!! :D 15.11.04, 16:31
          Wagon High D4D po chiptuningu jak Twoja, jasnazieleń...
          • krakus.mp :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 16.11.04, 20:57
            Witam.
            Tak sobie czytam i czytam i śmiać mi się chce.:)))))))))
            Ktoś ze szczęścia chwali się swoim nowym samochodem, a ktoś inny rozpętuje
            zadymę.I tak z niewinnego postu, robi się arcy niesmaczny tasiemiec.
            Gdyby na moim forum ktoś zaczął robić rozpierduchę, to skasowałbym go w oka
            mgnieniu (gdybym wtedy był na forum)!
            I jak to bywa w życiu.Chamstwo nie jedno ma imię (nicka).
            Pozdrawiam.
            • sherlock_holmes Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 16.11.04, 21:07
              To jest tak - ty kogoś wyrzucisz z forum, a potem się dowiadujesz, że ci komuna zaszkodziła, ktoś cię zapisze na listę mailingową stron pornograficznych itd. Bądą głosy że wracamy do cenzury, gdzie demokracja i wolnośc słowa itd.
              To tak jak z bandytami - prawo chroni przestępców. Wymierz sam sprawiedliwość - zaraz zapadnie na ciebie wyrok.
              • krakus.mp Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 16.11.04, 21:16
                Przecież ty wiesz,że to zrobię bez zahamowań.:))))))))))
                Ja się nie cackam (na razie nie musiałem , bo nie miałem chamstwa)
                z takimi typami.
                • sherlock_holmes Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 16.11.04, 21:48
                  Od razu mi się przypomniała scenka z Kingsajzu "A z was to dupy nie prowokatorzy" (to by mogło być do mnie...)
              • tomek854 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 17.11.04, 00:50
                zaszkodziła, ktoś cię zapisze na listę mailingową stron pornograficznych itd.

Oooo :) i jakies fajne zdjecia przychodza? :D Daj mi opa ja go zbanuje !!! :D
                ( nie wiem, czy to dziala podobnie jak na ircu, ale chyba wiemy o co chodzi ;) )
                • lexus400 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 17.11.04, 07:48
                  ......ale jaja:)))
                  Pzdr.
                • sherlock_holmes Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 17.11.04, 08:50
                  tomek854 napisał:

> zaszkodziła, ktoś cię zapisze na listę mailingową stron pornograficznych itd.
                  >
                  > Oooo :) i jakies fajne zdjecia przychodza? :D

Nawet mnie nie denerwuj. Cały czas Britney Spears mnie zachęca, żebym obejrzał jej fotki z ukrycia itp.

> Daj mi opa ja go zbanuje !!! :D
                  > ( nie wiem, czy to dziala podobnie jak na ircu, ale chyba wiemy o co chodzi ;)
                  > )
                  >

Najgorsze jest to, że uruchomiłem na Gazecie filtr antyspamowy, podałem dokładne adresy z których przychodzi to gówno i nic - jak przychodziły, tak nadal przychodzą :( Na szczęście mam The Bat i tam ustawiam reguły dla wiadomości - co i tak g... daje, bo wiadomość się ściąga przed usunięciem :(
                  • pap10 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 17.11.04, 08:59
                    Nie wiem jak The Bat! ale Outlook Express ma Message Rules i tam mozna ustawic
                    ze np wiadomosci z danego konta pochodzace od wybranych ludzikow (z wybranymi
                    tematami itd itp) maja byc kasowane juz na serwerze a nie sciagane lokalnie...

Pozdrawiam,
                    • pap10 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 17.11.04, 09:04
                      2 rulesy by trzeba ustawic - wlasnie sprawdzilem empirycznie i chyba dziala:
                      1. Action: Do not download from server
                      2. Action: Delete message from server

Jakos zadzialalo - chyba ze to przypadek :)

Pozdrowka,
                      • pap10 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 17.11.04, 09:08
                        Janse ze przypadek - cofam swoje "zlote rady" :D
                        Zadzialala regula pierwsza, ale 2 juz nie :)

Pap z Dobrymi Checiami :)
                        • sherlock_holmes Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 17.11.04, 09:10
                          Mimo wszystko dzięki :)
    • krakus.mp Re: Mam juz nowe autko!!! :D 16.11.04, 21:04
      Witam.
      Avensis mi się podoba, ale tylko kombi (lubię kombi).Kolega z pracy ma taką w
      takiej samej wersji.I jedyna rzecz jaka go drażni, to korozja pod relingiem
      dachowym (auto ma rok!!)Jak widać, Toyota też daje plamę.
      Skoro już masz Toyotę, to gratuluję zakupu.:)))))
      Pozdrawiam.
      • sherlock_holmes Re: Mam juz nowe autko!!! :D 16.11.04, 21:47
        Ręce opadają :( Roczna Toyota i rdza - nie ma już żadnych "świętości" :(
        A propos korozji: w pracy mamy Astry I - w wieku od 5 do 7 lat, produkcja w Niemczech i w Gliwicach. 5-letnie: perforacja drzwi (dół + podszybie), rama przedniej szyby zeżarta, bąble na błotnikach itd itp.
        W jednej z 7-letnich Astr o mały włos a odpadłby zbiornik paliwa - przy wymianie kół na zimowe zauważono, że opaski są przerdzewiałe na wylot. Oczywiście z zewnątrz jest równie źle jak w 5-letnich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka