Gość: Jaś IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.11.04, 11:53 Witam wszystkich jednak o odpowiedź proszę tych, którzy maja coś do powiedzenia w temacie. Interesuje mnie sprawa, czy to ma sens ew. ile mozna zyskać. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mess220 Re: Podtlenek w TDi 11.11.04, 12:30 W Polsce jest to na etapie eksperymentu, chociaz niektorzy juz maja to w ofercie. W zasadzie to juz nie jest N2O tylko jakas mieszanina innych gazow (propany i inne), a duze przyrosty nie sa narazie notowane. Lepiej zrobic dobry program, ktory da o wiele wiecej satysfakcji. Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Podtlenek w TDi IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.11.04, 12:33 program juz jest, ale wciąż mi mało. Mój golf ma teraz ok. 165 KM i to jest w zasadzie max co da się wyciągnąć elektroniką. Ile mozna by jeszcze do tego dołożyć innymi sposobami. Myślę cały czs o wtrysku "czegoś" Link Zgłoś
mess220 Re: Podtlenek w TDi 11.11.04, 12:59 Ja bym sobie ten pomysl odpuscil, no chyba, ze stanales na krawedzi przyrostow innymi metodami i zostal ci tylko "wtrysk". Przyrosty zedy kilku-kilkunastu KM chyba nie sa tego warte. Link Zgłoś
racingismylife Re: Podtlenek w TDi 11.11.04, 16:52 zamiast podtlenku proponuje wiekszy IC, wieksze turbo+wydech i korekte softu powinienes odczuc roznice :) Link Zgłoś
racingismylife Re: Podtlenek w TDi 11.11.04, 17:10 www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=15984 tutaj masz wszystko opisane :) Link Zgłoś