Dodaj do ulubionych

C.D. CZESI, śKODY, LENTILKY,ARACHIDKY,PIVO....

08.12.04, 23:12
Kiedyś zakupy w "czechosłowacji" były przejawem obrotności i orientacji w
handlu - można było zarobić.
Dziś w UE ceny się wyrównały ( nawet pistacje są w tej samej cenie ;) i mało
kto jeździ do czech na zakupy i kupuje czeskie produkty.
Któż może być dziś takim desperatem?
Obserwuj wątek
    • Gość: davyt Re: C.D. CZESI, śKODY, LENTILKY,ARACHIDKY,PIVO... IP: *.clnet.cz 08.12.04, 23:30
      I co to ma do samochodow SKODA?
      Chyba nic...tylko niemozesz zasnonc bez jakiegos kiepskiego slowa na czechy.
      I ceny wcale nie te same. Ja jestem w Polce czesto i wiem co ile kosztuje. U was
      bardzo drogo. Tylko meble, jakies tam czuchy i chyba wszistko.
      • xenonx Re: C.D. CZESI, śKODY, LENTILKY,ARACHIDKY,PIVO... 08.12.04, 23:56
        Panie, daj pan spokój...
        You are very, very hard fan of śkoda.
        I now, but i must be test of you.
        Please, write what do you do?
        i dint understand you.
        you are "pepik" and "shkodziarzż"?
        hehe jak ty ponimajet to nadaj sygnal hehe
        • Gość: davyt Re: C.D. CZESI, śKODY, LENTILKY,ARACHIDKY,PIVO... IP: *.clnet.cz 09.12.04, 00:05
          Tak jak myslalem..jestes chlopaszkiem. Ten angielski to jak z podstawowki.
          Ja, ich hab alles verstanden. Ich sprech nicht nur polnisch.
          I SKODA mi sie podoba. Tak jak inne marki. Tylko nie FIAT. Ale ten podoba sie
          napewno ciebie. A to model 126 p. Bonc grzecny i moze ojciec pozycy ci na podworku
          • mcemrek Re: C.D. CZESI, śKODY, LENTILKY,ARACHIDKY,PIVO... 09.12.04, 00:25
            Gość portalu: davyt napisał(a):

> Tak jak myslalem..jestes chlopaszkiem. Ten angielski to jak z podstawowki.
            > Ja, ich hab alles verstanden. Ich sprech nicht nur polnisch.
            > I SKODA mi sie podoba. Tak jak inne marki. Tylko nie FIAT. Ale ten podoba sie
            > napewno ciebie. A to model 126 p. Bonc grzecny i moze ojciec pozycy ci na podwo
            > rku

Już to kiedyś pisałem, ale jeszcze powótrzę. Za 20-30 lat nie będzuiemy jezdzic
            na saksy do Niemiec ale do Republiki Czeskiej. I kur.... w dalszym ciągu
            będziemy się smiac z Czechów, choc my sami g... potrafimy zrobić i g.... mamy
            chyba ze krzywe nogi jak sr.....
            Ja podziwiam Czechów. Byłem w tym roku na 3 miesięcznym stypendium w Brnie na
            Univerzitie Jana Masaryka. Miasto super, drogi "cool", równe prawie nie ma
            dziur. A u nas wiadomo jak jest. Pozostaje tylko ta bezpodstawna pogarda dla
            wszystkiego co czeskie. I za komuny wyjazdy na zakupy do Czechosłowacji może
            były w modzie. I zdziwilibyście się że jeszcze jest to aktualne. W Brnie
            -mieście mniejszym niż Kraków- jest tyle markowych sklepów co prawie w Wiedniu.
            No ico Wy na to?

• Gość: Kaszana Do Davyta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 10:12
            Zadziwiasz mnie.Chce się Tobie odpowiadać takiemu czemuś jak Xenox?Nie
            widzisz,że to jest kompletny szmaciarz,dno?
            To jest taki szczekający kundel.A przecież gdy np.na ulicy szczeka na Ciebie
            taki kundel to mu nie odszczekujesz tylko idziesz dalej nie zwracając uwagi.
            Ewentualnie gdy jest już naprawdę natrętny,można mu zapalić kopa.

• mcemrek Re: Do Davyta... 09.12.04, 10:16
              Popieram Cie Kaszana. Szkoda, tylko że jeśli Czesi odwiedzają to forum czytają
              takich szmaciarzy to jakiego nabierają o Polakach zdania.....?
              • Gość: davyt Re: Do Davyta... IP: *.clnet.cz 09.12.04, 11:50
                Nieboj sie nieboj, ja znam Polske bardzo dobrze. Zazylem u was pienkne chwile,
                takie, ktore napewno nie u nas. I jesze napewno zazyje.
                U nes tez sa okropni ludzie...tak jak wziendzie na szwiecie. Mam takie ucucie,
                ze polacy sa serdeczniejszi i pogostinni niz czesi. Tak to jest.
                Napewno istineje czeski derduch, kanciak....
                :o))
                • mcemrek Czeski DERDUCH 09.12.04, 13:22
                  Czeski Derduch nazywa się DerGeist a polski powiniem nazywać się cieć albo
                  badziewiak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka