Dodaj do ulubionych

Ceny Mobil 1 SuperSyn i Castrol Syntec

IP: *.atlanta-06-07rs.ga.dial-access.att.net 15.05.02, 04:14
Sprawdzilem ceny tych dwoch nowych olei:
- Mobil 1 SuperSyn kosztuje $3.60 za 0.95 litra (cwierc galona)
- Castrol SynTec kosztuje $4.10 za 0.95 litra (cwierc galona)

Dla porownania butelka zwyklego oleju mineralnego jest ponizej $1 za 0.95
litra, a starsze wersje Mobil 1 kosztuja okolo $2.50 za 0.95 litra.

Oba sie reklamuja jako super-super-super. Ciekawe ktory rzeczywiscie jest
lepszy. Ja w kazdym razie wleje Mobil 1 - obiecali mi czapke i kubek na kawe
jak uzyje ich oleju.

Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Ceny Mobil 1 SuperSyn i Castrol Syntec IP: *.telia.com 15.05.02, 10:39
      Ja tez nie zdradze Mobila-1.Tamten jest super na wyczyn i do wymiany ,a ten
      jest do pojezdzenia dorozka.Pzdr.Michal
      • Gość: acura Re: Ceny Mobil 1 SuperSyn i Castrol Syntec IP: *.sympatico.ca 15.05.02, 18:04
        Gość portalu: Michal napisał(a):

> Ja tez nie zdradze Mobila-1.Tamten jest super na wyczyn i do wymiany ,a ten
        > jest do pojezdzenia dorozka.Pzdr.Michal

A ja Castrol syntech uzywam do "dorozki", a Red Line synthetic oil do wyczynu ;o)

• Gość: abc Re: Ceny Mobil 1 SuperSyn i Castrol Syntec IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 15.05.02, 13:01
      Gość portalu: Marek napisał(a):

> Sprawdzilem ceny tych dwoch nowych olei:
      > - Mobil 1 SuperSyn kosztuje $3.60 za 0.95 litra (cwierc galona)
      > - Castrol SynTec kosztuje $4.10 za 0.95 litra (cwierc galona)
      >
      > Dla porownania butelka zwyklego oleju mineralnego jest ponizej $1 za 0.95
      > litra, a starsze wersje Mobil 1 kosztuja okolo $2.50 za 0.95 litra.
      >
      > Oba sie reklamuja jako super-super-super. Ciekawe ktory rzeczywiscie jest
      > lepszy. Ja w kazdym razie wleje Mobil 1 - obiecali mi czapke i kubek na kawe
      > jak uzyje ich oleju.
      >

A gdzie tak jest, bo chyba nie w Polsce?
      • Gość: Marek Re: Ceny Mobil 1 SuperSyn i Castrol Syntec IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 15.05.02, 13:03
        Niestety nie. Ktos (nie pamietam kto) mnie prosil o sprawdzenie tych cen u nas,
        wiec je podaje :)
    • Gość: Adam Re: Ceny Mobil 1 SuperSyn i Castrol Syntec IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.05.02, 18:38
      a starsze wersje Mobil 1 kosztuja okolo $2.50 za 0.95 litra.

I jak tu się nie wkurzyć, w "moim" warsztat przy wymianie liczą sobie po 28PLN za
      litr Mobil 1 0W40 i to podobno okazja!!! Co wy na to, ile płacicie za ten olej?
      • Gość: Marek Re: Ceny Mobil 1 SuperSyn i Castrol Syntec IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 15.05.02, 18:42
        Zeby Ci do reszty zepsuc humor (tak na zarty) dopisze ze to cena za olej w
        butelkach - olej z beczki jest znacznie ale to znacznie tanszy.
        • Gość: Adam Re: Ceny Mobil 1 SuperSyn i Castrol Syntec IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.05.02, 18:50

> Zeby Ci do reszty zepsuc humor (tak na zarty) dopisze ze to cena za olej w
          > butelkach - olej z beczki jest znacznie ale to znacznie tanszy.

Fuck, właśnie pisałem o tym z beczki. Popatrz jakie żdzierstwo w tej Warszawie.

• Gość: Marek Re: Ceny Mobil 1 SuperSyn i Castrol Syntec IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 15.05.02, 18:59
            Ciekawe kto ta roznice bierze? Panstwo w postaci podatkow, a moze dystrybutor?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka