Gość: op IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 19:25 samochodyswiata.pl/viewtopic.php?t=4047 Co o nim sądzicie? Z boku chyba za bardzo podobny do peugeota... Link Zgłoś Obserwuj wątek
proceaupe Re: Jest clio 3 !!! 30.12.04, 20:38 no ogolnie nie jest zle. juz sie obawialem, ze nowe clio stylistycznie pojdzie w slady tego brzydala modusa, a tu mila niespodzianka. choc w srodku to sie mogli bardziej postarac - wyglada jak uszlachetniona dacia logan Link Zgłoś
Gość: KrolPortugaliHansI Re: Jest clio 3 !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.04, 20:48 Swietny przod Link Zgłoś
Gość: verte Re: Jest clio 3 !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 22:14 Kolejny samochodowy koszmarek.Stylistyka poszczególnych części pozrzynana gdzie się dało i niepasująca do siebie.Wnętrze-tragedia. Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: Jest clio 3 !!! IP: *.acn.waw.pl 30.12.04, 22:38 Gość portalu: verte napisał(a): > Kolejny samochodowy koszmarek.Stylistyka poszczególnych części pozrzynana > gdzie się dało i niepasująca do siebie.Wnętrze-tragedia. na podstawie jednego niewyraźnego zdjęcia, gdzie nawet nie widać zegarów,foteli, boczków drzwi, ogłaszasz że tragedia? a póki projektant powtarza elementy clio ii czy megane ii, nie mówi się o zrzynaniu a o linii stylistycznej. co do wnętrza, ja myślę że to jakaś topowa wersja więc trzeba ją było zeszpecić wstawkami pseudoaluminiowego plastyku a la corsa. plus za uniknięcie centralnych zegarów. Link Zgłoś
Gość: marcellus Re: Jest clio 3 !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 22:26 jestem bardziej sceptyczny. jakos wtorny mi sie ten samochod wydaje. szkoda bo uwazam ze pod wzgledem stylistyki francuzi przoduja Link Zgłoś