GoĹÄ: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 13:59 Może to głupi wątek,ale czy Wy Egzaminatorzy mieliście jakiś przypadek,jakąś wyjątkową ,odlotową kursantkę,któtej nie możecie wybić sobie z głowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliiii Re: Egzaminator i kursantka 28.02.09, 17:29 Tak samo jak listonosz, taksówkarz, malarz, lekarz, piekarz miewają wyjątkowe klientki/pacjentki... czasem nawet się zauroczyć można, ale nic w tym nadzwyczajnego... Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: Egzaminator i kursantka 01.03.09, 22:06 Hehe, a w drugą stronę? ;-) Może jest tu jakaś kursantka, która optrzeć się nie mogła egzaminatorowi? :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Egzaminator i kursantka IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.09, 22:14 Temat jest przedni.....niezwykle fascynujacy co zreszta widac po ilosci odpowiedzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: Egzaminator i kursantka 01.03.09, 22:37 No ba ;) Jesteśmy wszyscy żądni pikantnych historyjek z egzaminatorem w roli głównej :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 123 Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 10:21 ciekawosc to pierwszy stopien do piekla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: Egzaminator i kursantka 02.03.09, 13:13 Hihi :-) Powiem Wam, że ja mialam w sobote b.fajnego egzaminatora :] Nawet mu powiedzialam, ze bardzo milo mi sie znim jeździlo :D Chociaż nie zdałam, co ;p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z parktyki Re: Egzaminator i kursantka IP: *.chello.pl 03.03.09, 11:24 tak, jak ktoś już tu napisał ... wszystko może się zdarzyć. Często z kolegami rozmawiamy o kursantkach, które wywarły na nas wrażenie i to nie koniecznie jeśli chodzi o jazdę. Szkoda, że taka znajomość trwa tak krótko (czasami bardzo krótko - jeśli kończy się już na placu) Bardzo rzadko, ale zdarza się, że znajomość trwa dłużej... tak jak u mnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 11:43 Czasami kursantka za szybko zda egzamin(u jakiegoś egzaminatora-nie tego,u którego by chciała zdawać) i taka znajomość też trwa krótko. Są takie przypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kanon Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 12:01 i to tej kursantki egzaminator nie moze sobie wybic z glowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 12:15 To do mnie? Nie pisałam o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: toma Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 11:48 to egzaminatorzy maja czas i chec na romanse ? zawsze mi sie wydawalo, ze to tacy bezduszni sztywniacy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 11:52 Egzaminatorzy zgrywają sztywniaków,chcą żeby kursanci się ich bali. Ale to tylko ludzie,czasami bardzo sympatyczni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: all Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 12:33 a po co kursanci maja bac sie egzaminatorow ? gdyby egzaminatorzy byli mili i sympatyczni w stosunku do zdajacego, to byc moze te znajomosci tak szybko by sie nie konczyly. Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: Egzaminator i kursantka 03.03.09, 12:59 Podejrzewam, że jak chcą być mili, to potrafią ;) dla kursantek, dla których chcą być mili, czyli dla tych pięknosci, które "mają w sobie to coś". Podejrzewam, że w takiej sytuacji drobne błędy kursantki pozostają niezauważone jako niebyłe ;) Ja tam sie staram być miła zawsze na egzaminie i wdzięczna, chociaz pieknością nie jestem :D Przygód też nie szukam, ale a nóż taki egzaminator zechce mnie potraktowac bardziej ulgowo, nigdy nie wiadomo :] Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: Egzaminator i kursantka 03.03.09, 13:00 Och Ty zbereźniku jeden ;)Po co tutaj kursantkom nadzieje dawać, że sie takie coś zdarza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 13:10 A ja wiem,że on nie daje nadziei,bo takie coś się zdarza. A co do egzaminatora i egzaminu,to jak egzaminator jest miły,to ja też jestem miła,a jak wredny,to po co dla takiego człowieka być miłym. Trzeba być jeszcze wredniejszym od niego,to skutkuje i egzaminator robi się ciut milszy-sprawdzony sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wasz egzaminator Re: Egzaminator i kursantka IP: *.toya.net.pl 05.03.09, 09:50 a ja ciągle czekam, że coś sie zdaży. Podczas egzaminu moje zmysły też działają- czuję zapach, reaguję na piękny tembr głosu, zachwycam się delikatną urodą. Niestety, etyka zawodowa nie pozwala mi nic zrobić, a po 40 min jest po wszystkim- dowidzenia i ona znika. Mogę sie tesknie tylko obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Egzaminator i kursantka IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 13:16 To moze tak "L"-ka do lasu????jest tu taki watek ze kursantki sa chetne do romansow z instruktorami;)podejrzewam ze z egzaminatorami tez nie mialyby oporow.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
to_bebe Re: Egzaminator i kursantka 05.03.09, 14:11 E tam, do lasu... Niektórzy wszystko sprowadzają tylko do seksu. Nie ma nic złego w tym, że ktoś jest wrażliwy na piękno. A już zwłaszcza egzaminator... A co do oporów: do flirtów oporów może nie ma aż takich dużych, ale do lasu...??!! No bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 14:15 taki wrazliwy na piekno egzaminator to ideal. tez bym chciala takiego spotkac :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: A w jakim Pan mieście egzaminuje? ;) 05.03.09, 14:46 w żadnym ! egzaminatorem to on jest tylko z loginu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: taka jedna znowu Re: Egzaminator i kursantka do wasz egzaminator IP: *.merinet.pl 08.03.09, 13:36 Szkoda,że nie egzaminujesz w Warszawie, może udało by mi się wreszcie zdać ten egzamin.Jak dotąd zdarzali mi się sami Panowie egzaminatorzy w dość nie młodym już wieku,a w dodatku raczej nie zbyt grzeczni.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Egzaminator i kursantka do wasz egzaminator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 13:42 Nie licz na to,że Pan Egzaminator napisze.w jakim ośrodku egzaminuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do gość taka jedna Re: Egzaminator i kursantka do wasz egzaminator IP: *.merinet.pl 08.03.09, 15:23 Nie martw się wcale na to nie liczę Nie intersuje mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: do wasz egzaminator 11.03.09, 19:09 możesz jej wręczyć karteczkę z nr telefonu , najlepiej każdego dnia przygotuj parę takich :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: do wasz egzaminator 11.03.09, 19:48 To jakoś trzebaby delikatnie załatwic, bo wszędzie są kamery. Nasz egzaminator jednak na pewno wie, gdzie są, więc sobie poradzi. Proponuję wydrukowac 1000 szt. w formie wizytówek :) Odpowiedz Link Zgłoś
elia_kazan Re: do wasz egzaminator 21.03.09, 19:40 nie, nie wydrukuję wizytówek, aczkolwiek trzem kobietą dałem swój numer tel.(nie zadzwoniły). Jak na rok pracy to niewiele. Dwa razy po popołudniowej zmianie odwiozłem negatwnie ocenione do Łodzi(bez podtekstów), bo po 20 jest trudno dojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: do wasz egzaminator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 19:46 Oj,to była nudna jazda do tej Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: do wasz egzaminator 22.03.09, 23:13 Słuchaj, to może ze mną pojeździsz jako instruktor :) Będę miała większe szanse na tych przeklętych egzaminach ;] Odpowiedz Link Zgłoś
elia_kazan Re: do wasz egzaminator 23.03.09, 17:38 elii, nigdy nie byłem instruktorem. Dorotko, a jak technicznie to sobie wyobrażasz? Moge opowiedzieć Ci to teoretycznie podajesz ulice a ja napisze kiedy trzeba wrrrrrr, a kiedy iiiiiiii. Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: do wasz egzaminator 23.03.09, 20:12 Myślałam raczej o naukach za kółkiem :] Przepisy znam :] Odpowiedz Link Zgłoś
elia_kazan Re: do wasz egzaminator 23.03.09, 20:16 ależ ja myślałem o praktyce, przecież wrrrr to rozpedzamy się, a iiii to hamujemy. Jak juz wiesz o moim aucie(podobne zarobki) to pewnie wycofujesz się z tej kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: do wasz egzaminator 24.03.09, 22:06 Ależ zarobki nie mają tu nic do rzeczy - nie szukam przecież męża, bo już go mam :) A kawa - ja myslałam, ze żarty to są :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc gosc Re: Egzaminator i kursantka IP: *.aster.pl 05.03.09, 10:56 przeciez oni maja po 70 lat! hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: exam Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 13:08 nie wszyscy, niektorzy sa i całkiem owszem ;) jak na przyklad "wasz-egzaminator" -romantyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc gosc Re: Egzaminator i kursantka IP: *.aster.pl 05.03.09, 13:20 szkoda, ze Nasz Egzaminator nie bedzie mnie egzaminowal ! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: Egzaminator i kursantka 05.03.09, 14:24 Hihi, skąd wiesz, ile on ma lat? ;) Pewnie już ma w skrzynce pełno maili od kursantek, które by "chciały zdac" ;) to się teraz pewnie już coś zdarzy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc gosc Re: Egzaminator i kursantka IP: *.aster.pl 05.03.09, 20:06 Mowi, ze nie ma 70 lat hihihi:o) Jesli bede u niego zdawac, to i tak nie bede o tym wiedziala-a szkoda :o) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wasz egzaminator Re: Egzaminator i kursantka IP: *.toya.net.pl 06.03.09, 18:03 jest normalnym facetem, niestety 40letnim, wolnym(bo tak wyszło). Egzaminujacym w maleńkim mieście w woj. łodzkim. Pracujacy 10godzin dziennie + 2 na dojazd do duzego miasta. Ipowiedzie mi, gdzie mam poznać kobietę swego życia, a bardziej kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 18:47 Ja Ci powiem gdzie masz poznać kobietę swojego życia-w pracy.Wiesz,jakie śliczne panie myślą o zawodzie egzaminatora. A jak zaliczą pozytywnie egzamin państwowy i dostaną pracę w tym zawodzie,będzie szansa na poznanie (też są stanu wolnego). Odpowiedz Link Zgłoś
eliiii Re: Egzaminator i kursantka 06.03.09, 18:57 eee tam, znajdzie się:) kobietę swojego życia możesz spotkać wszędzie... w sklepie, przy śmietniku. W pracy też i nie ma w tym nic złego, tylko potrzeba duuuużo wyczucia. Powodzenia i szczęścia życzę:) Swoją drogą, normalny facet i wolny to rzadkość:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc gosc Re: Egzaminator i kursantka IP: *.aster.pl 06.03.09, 19:35 o! to moze mieszkamy niedaleko, bo ja tez jestem z nieduzego miasta k.Lodzi :o))) /Jest szansa, ze bede zdawala u Naszego Egz. hahah:)/ Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: Egzaminator i kursantka 06.03.09, 21:59 Ja chyba już u niego zdawałam. Pan pasuje do opisu i ostatnio był przemiły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 09:47 Ciekawe,jak wygląda ten Nasz Egzaminator. Jest miły i co dalej. Może jakaś mała podpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z praktyki Re: Egzaminator i kursantka IP: *.chello.pl 07.03.09, 10:03 całkiem inaczej wygląda egzamin z miłą sympatyczną kobietą, zadbaną o miłym zapachu. Nie oznacza to jednak, w moim przypadku, że taka osoba może popełniać błędy! w końcu nadal to jest egzamin! Prawdą jest jednak, że taki egzamin ma inną atmosferę. Jeżeli egzamin kończy się wynikiem negatywnym miło jest usłyszeć coś w stylu " ...trudno, w końcu to moja wina, ale kolejny egzamin tez bym chciała mieć z panem ..." ps: a jak w uważacie? to coś złego że egzaminator, po egzaminie spotka się z taką osobą? obojętnie jaki był wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 11:03 To nic złego,że egzaminator po egzaminie spotka się z kursantką. Fajnie jest ,jak egzamin jest z miłym i sympatycznym egzaminatorem ,niż ze starszym wrogo nastawionym panem. P.S. Zazdroszczę dziewczynom,które trafiły na "Tego" egzaminatora,mi skończą się kategorie i chyba na niego nie trafię.Jakiś pech. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona Re: Egzaminator i kursantka IP: *.aster.pl 07.03.09, 16:36 zalezy od celu w jakim egzaminator chce sie spotkac z kursantka po egzaminie. Jesli bedzie to zauroczenie albo chec poznania, porozmawiania lub zwyklego towarzyskiego spotkania -to nie ma niczego w tym zlego. Natomiast jesli ma to byc niedajboze wzajemna wymiana lub jakiegos typu tranzakcja -to raczej bedzie w tym cos zlego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 16:52 Myślę,że tranzakcji nikt nie miał na myśli. Facet podrywa dziewczynę w wiadomym celu,chce iść z nią na kawę ,a nie jakieś tranzakcje załatwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: Egzaminator i kursantka 07.03.09, 21:21 Toteż własnie staram się wyglądac miło i sympatycznie, zawsze witam się z uśmiechem i z uśmiechem siadam za kierownicą. W końcu mój nastrój i sposób bycia również może wpłynąć na egzaminatora :-) Jeśli chodzi o pytanie - to nic złego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z praktyki Re: Egzaminator i kursantka IP: *.chello.pl 07.03.09, 23:32 ... bądźcie miłe i uśmiechnięte i z pewnością my tez tacy będziemy :) powodzenia na egzaminie, a jeśli się nie uda, nie obarczajcie nas winą :) Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: Egzaminator i kursantka 08.03.09, 00:23 Ja nigdy nie obarczam :) Wina leżała tylko i wyłacznie po mojej stronie, do tej pory ... 2 razy nie zdałam już na łuku. Za 3 razem udało mi się pokonać swój głupi strach, który był moim ograniczeniem i pięknie wyjechałam do miasta. Wszystko było dobrze, dopóki nie zaczęłam myślec o tym, ze juz prawie zdałam, jeszcze tylko 2-3 manewry, jeszcze kilka skrzyżowań ... wymusiłam pierwszeństwo i po mnie. We wszystkich 3 przypadkach trafiłam na naprawdę miłych egzaminatorów - 2 z nich było nawet bardzo miłych ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 06:49 Ja Zawsze jestem miła ale.....byłam na czterech egzaminach,dwa nie zaliczone i dwa zaliczone. Nie zaliczone z mojej winy(z mojej głupoty),zaliczone,zwłaszcza ten ostatni egzamin,na który TEŻ poszłam uśmiechnięta,zdałam bez problemu choć egzaminator był.........no właśnie,nie chcę tu nikogo obrażać,a powinnam. Nie każdy egzaminator jest uśmiechnięty mimo ,że MY jesteśmy uśmiechnięte. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z praktyki Re: Egzaminator i kursantka IP: *.chello.pl 08.03.09, 10:20 Pamiętajcie, że egzaminator to przede wszystkim też człowiek, a czasami nawet mężczyzna ;P tak więc, może choć nie powinien mieć czasami zły dzień. Uwierzcie mi, że wystarczy jednak miły uśmiech i już będzie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 10:36 Zgadza się,że egzaminator to człowiek i ma prawo mieć lepszy lub gorszy dzień ale traktujcie Panowie Egzaminatorzy wszystkich równo,bez względu na płeć.Nie ważne,czy zdajemy na samochód osobowy,czy na inny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z praktyki Re: Egzaminator i kursantka IP: *.chello.pl 08.03.09, 10:56 jeśli chodzi o inne kategorie, to odbiegając trochę od tematu, to krew mnie zalewa gdy ktoś kto chce kierować kilkunasto tonową ciężarówką, nie zauważa czerwonego sygnału lub nie ustępuje pierwszeństwa! z chęcią zabrałbym mu także "B"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 11:17 A mnie krew zalewa,jak słyszę(z ust egzaminatora),po co to kobiecie. A ta kobbieta świetnie sobie daje radę,plac manewrowy to formalność,widzi czerwony sygnał i ustępuje pierszeństwa itd. Pozdrawiam i idę kończyć ostatnią z moich kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z praktyki Re: Egzaminator i kursantka IP: *.chello.pl 08.03.09, 21:59 na tzw. ciężkich kategoriach kobiety są rzadkością i miło jest jak wśród mężczyzn znajdzie się rodzynek :P Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: Egzaminator i kursantka 08.03.09, 22:58 Własnie tego się boję, że na gbura trafię, staram się panowac nad swoim stresem, ale mnie zjada i tak, wtedy uśmiech i pogoda ducha egzaminatora BARDZO, BARDZO, BARDZO pomaga. Jak trafie na gbura i nerwusa, to na pewno mi to nie pomoże, a zaszkodzi bardzo :P Swój pierwszy egzamin wspominam baaardzo miło, choć skończył się na łuku - egzaminował mnie FANTASTYCZNY facet - uśmiechnięty, miły, pomocny. Czemu wszyscy nie są po prostu tacy? Wielka szkoda, byłoby nam wszystkim - zdającym - o wiele, wiele łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wasz egzaminator Re: Egzaminator i kursantka IP: *.toya.net.pl 09.03.09, 09:41 znasz zawód, w którym nie ma gburów? Nasza znajomość psychologii z kursu też jest nijaka. Ja startam się być miłym, ale jak ktoś mimo pomocy zawala pierwsze zadanie, bo mu się nie chciało nauczyć, to usmiech gaśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Egzaminator i kursantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 11:12 Szkoda,że egzaminujesz w woj.łódzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: Egzaminator i kursantka 09.03.09, 12:11 wiesz? gbura można spotkać wszędzie ale w Waszym wykonaniu jest to wyjątkowe przeżycie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: Egzaminator i kursantka 09.03.09, 16:11 Masz rację, tylko czasem bywa tak, że ze strachu nogi się trzęsą, w głowie pustka, takie reakcje zauważam w sobie kiedy idę na egzamin - dostaję małpiego rozumu po prostu ... To, co jest oczywiste, staje się strasznie trudne przez ten strach właśnie i jest to oczywiście mój problem, bo jaki wpływ może mieć na to człowiek, który mnie egzaminuje, przecież jesli umiem jeździć, to po prostu wsiądę, zrobię rękaw, górkę, pojadę do miasta i bez błędów wykonam wszelkie manewry ... Wyjeżdziłam 62 godziny. Na Toyocie i na Corsie. Umiem zrobić rękaw z zamkniętymi oczami ;-), znam przepisy. Ten strach mnie paraliżuje i kiedy widzę uśmiechniętego człowieka, jak dfo mnie podchodzi i mówi, że mu miło mnie poznać, to jest mi z tym wszystkim lżej, naprawdę. Oczywicie nie znam zawodu, w którym nie ma gbura, od Waszego zawodu jednak wiele zalezy, bo jak mnie niemiło potraktuje lekarz, przełożony lub pani w sklepie, to praktycznie nic takiego się nie stanie, na egzaminie jednak niemiło potraktowana zupełnie się rozpadnę z tego strachu ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wasz egzaminator Re: Egzaminator i kursantka IP: *.toya.net.pl 09.03.09, 22:17 Doroto, co możemy zrobić wiecej? Zaczynam egzamin od jakiegoś (głupiego) żartu. Potem pomagam jeśli trzeba w zadaniu pierwszym. Potem nic nie mogę.Na wzniesienu jak pierwszy raz nie pójdzie, namawiam na złapanie kilku głebokich oddechów i poruszanie trzęsącej się lewej nogi.W mieście juz musze widzieć wszystko. Tu chodzi o moje życie(bo nie wiem czemu, ale częściej ryzykujecie rozbicie prawej strony):) Odpowiedz Link Zgłoś
eliiii Re: Egzaminator i kursantka 09.03.09, 22:27 ...nic wiecej nie trzeba...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: Egzaminator i kursantka 09.03.09, 22:31 Już nic więcej nie potrzeba - jesli taki własnie jesteś, to wszyscy egzaminatorzy powinni być własnie tacy :) I duuuużo uśmiechu poprosimy. I na kawę się z nami umówcie ;) (to już był żart). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z praktyki Re: Egzaminator i kursantka IP: *.chello.pl 09.03.09, 22:52 z życia wzięte _ dziewczyna dojechała do pola zatrzymania, koniec łuku, i nie mogła z nerwów wrzucić biegu wstecznego, po może dwóch minutach walki z dźwignią biegów, podszedłem, otworzyłem drzwi od strony kierowcy, chwyciłem dziewczynę za łokieć i powiedziałem "spokojnie, a na pewno się uda" :) poskutkowało Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wasz egzaminator Re: Egzaminator i kursantka IP: *.toya.net.pl 09.03.09, 23:28 u mnie dotykanie osób zdajacych jest zabronione, toć to prawie molestowanie. Dorota idziemy na tę kawę, ale ty stawiasz(nie jestem szowinistą do końca), mało tego, bedę mógł Cię molestować, bo przecież nie ma zależności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: Egzaminator i kursantka 10.03.09, 00:11 Idziemy :) Kawę stawiam, zalezności żadnych nie będzie - to prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: Egzaminator i kursantka 10.03.09, 00:19 Mnie za górką noga latała na sprzęgle, jak mi się kazał zatrzymać na chwilę, żeby objasnić dalszy przebieg egzaminu, nie mogłam opanować tego dygotania. Na zaciągniętym ręcznym chciałam wyjeżdżać. Pomógł :) Tyle tutaj od drugiego człowieka zależy, że aż się boję myślec - bądzcie dla nas łaskawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
elia_kazan wasz egzaminator 21.03.09, 19:10 wytłumaczyłem sie pod stałym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wasz egzaminator główny wątek IP: *.toya.net.pl 10.03.09, 20:59 tak miałem . Maleńka dziewczyna, tak około 152, brunetka, ładna.Zdawał u mnie na kat"B" Pojechała wręcz odlotowo. Trasę rozpisaną na 40 min, zrobiła w 25, bez żadnego błędu. Przepiekna dynamika i orientacja. Zażartowałem, że może też zrobi"C". Po 1,5 miesiąca ujrzałem ją wśród zdających na "C".Nie było egzaminatora, który by sie nie obejrzał na placu jak manewrowała wielkim Manem. To samo, nieprawdopodobna wprawa, dynamika, wręcz rewelka. Teraz uczy sie do E do C.Jak bedzie zdawała, to chciałby to obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 10.03.09, 21:09 Zazdroszczę więc opanowania tej dziewczynie. Ja jestem jakoś głupio skonstruowana, bo nogi mam jak z waty na egzaminie i mały wpływ na to, że zjada mnie stres :P W piątek jednak zamierzam zdać, bo umiem jeździć! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:12 A mnie się wydaje,że duże auto typu man łatwiej się prowadzi,niż auto osobowe. A plac manewrowy,to kwestia ćwiczeń,nie jest trudny do opanowania. Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 10.03.09, 21:16 Plac manewrowy mam opanowany do perfekcji. Gdyby nie ta presja... kolejne 112 zł za kolejny egzamin, kolejny miesiąc oczekiwania na termin, kolejne jazdy doszkalające po 40 zł za godzinę... CHCĘ ZDAĆ, bo wiem, że sobie dam radę na drodze :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:22 Podejdź spokojnie do egzaminu,a będzie dobrze. Ja lubię egzaminy,czasami nawet zazdroszczę egzaminatorom,bo wykonują fajny zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 10.03.09, 21:26 Staram się podchodzić spokojnie. Zawsze jestem miła, uśmiechnięta, zadowolona wręcz z tego, ze mogę zdawać egzamin ;) Kurcze, mogłabym jeździć 3 godziny, byle zdać :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:33 Mogę iść za Ciebie na egzamin? Na egzaminie jest taka inna atmosfera,lubię egzaminy. Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 10.03.09, 21:36 Oczywiście, że możesz :) Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:42 To idę,ale będzie super. A tak na poważnie,gdyby była taka możliwość,chętnie bym za kogoś pojechała. Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 10.03.09, 21:58 Ależ jest ;) Napisz na maila do mnie, to się umówimy :) termin juz mam niedługo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 22:00 Ok,już piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wasz egzaminator Re: główny wątek IP: *.toya.net.pl 10.03.09, 22:08 i ty to bosze widzisz i nie grzmisz. One łamią prawo. Doroto, to jest proste, najpierw wzorowo pokazujesz płyny i światła, przez co eg. jest nastawiony pozytywnie, potem - przeciez to umiesz, tor do jazdy, dalej tylko wzniesienie i jazda do miastaPierwsze 10 min decyduje, potem exterminator już Ci pomaga, bo i tak licząc powrót mało zostało do 40 min- powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 10.03.09, 22:15 Oczywiście, zamierzam zdac samodzielnie :) Co z tą kawą? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: główny wątek 11.03.09, 19:11 nie umawiaj się z nim na kawę :-) pewnie jest brzydki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 11.03.09, 19:46 Marta, ja mężata, mąż by mi walizki spakował za taka kawkę z egzaminatorem,hihi ;) To takie żarty były tylko :) Swoją drogą faktycznie nigdy nie wiadomo, kto siedzi po drugiej stronie monitora :] Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: główny wątek 12.03.09, 11:13 mąż wcale nie musiałby się dowiedzieć :-) a egzaminatorzy brzydcy są :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktosmarta3434 napi Re: główny wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 11:17 marta3434 napisała: > mąż wcale nie musiałby się dowiedzieć :-) a egzaminatorzy brzydcy > są :-))) o wypraszam sobie! ja miałam egzaminatora niezwykłej urody :D a do tego sympatycznego :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktosiowa Re: główny wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 11:19 to wyzej pisala ktosiowa, tylko cos pomerdalo w poscie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 11:17 Nie wszyscy,znam baaaaardzo przystojnego. Niestety żonaty,pech. Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: główny wątek 12.03.09, 13:50 no dobra ,dobra :-) zdarzają się wyjątki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: p7 Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 14:22 marta3434 napisała: > nie umawiaj się z nim na kawę :-) pewnie jest brzydki :-))) błagam, nie rozśmieszajcie mnie jak gadam prze tel, myślałam, że kipnę ;D;D;D;D Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 13.03.09, 12:41 Co to za życie, kiedy wszyscy egzaminatorzy są brzydcy, a wyjatki trafiają się bardzo rzadko ;) Ja zdawałam 3 razy i tak: 1). Egzaminator koło 30, bardzo miły, sympatyczny i nawet ładny był z niego chłopak :) 2). Egzaminator+osoba nadzorująca - pierwszy koło 50 z wąsem, to odpada ;], drugi koło 30 i nawet niebrzydki+miły i pomocny 3). Egzaminator bardzo ok, koło 30, podobnie jak pierwszy-ładny chlopak Cóż, miałam szczęście,hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: główny wątek 13.03.09, 12:51 ja zdecydowanie wolę takich po 40-stce :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 13.03.09, 21:37 Aaaaaa, to co innego ;) Ale muszą mieć w sobie "to coś" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: p7 Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 14:19 jak uwalisz, to ja też chętnie... nie sądziłam, że za tym bólem brzucha można tęsknić... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 13.03.09, 12:42 Prawda? Ja nie mam brzucha, mam cos w srodku w formie wykręconej kulki :P Do tego gniecie mnie w klatce, mam spocone ręce i trzęsa mi się nogi :P Boszsz ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: p7 Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 14:17 aaach... niejestem les, ale jak słyszę coś takiego, to mi nogi miękną;) Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 13.03.09, 12:44 Chciałabys byc taka, co? ;) Przyznaj się ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: p7 Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 13:09 zwyczajnie kręcą mnie takie laski wymiatające na MANach ;) albo na wielkich ciężkich motorach, poruszające się po ulicy rewelka - jasne, że bym chciała, właśnie to napisałam post wcześniej ;) No ale cóż, mam inne fetysze, które realizuję i w których się sprawdzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wasz egzaminator Re: główny wątek IP: *.toya.net.pl 16.03.09, 09:33 dorota, w jakim mieście mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 16.03.09, 14:59 Dziękuję Pani Adwokat :) Dlaczego o to pytasz nasz_egzaminatorze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: główny wątek 16.03.09, 15:49 heh , po prostu gdyby "pan egzaminator" czytał troszkę forum to nie zadawałby głupich pytań :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 15:52 Może Pan Egzaminator miał z Tobą Doroty egzamin,egzaminuje w Łódzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 16.03.09, 19:24 Właśnie :P A jesli to o nim napisałam w wątku "oblałam 4 raz"? :P Jeśli tak, to sie chyba ma prawo na mnie pogniewać za pewien epitet :D Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 16.03.09, 19:24 Nie ma czasu :) Całe dnie egzaminuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 19:29 E,nie pogniewa się,przecież mieliście iść na kawę,wybaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: główny wątek 16.03.09, 21:39 nie cały dzień - spokojnie ! zobacz o jakich godzinach on pisze na forum :-))) w ogóle wątpię ,że to egzaminator heh Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 06:48 MYślę,że to prawdziwy Pan Egzaminator. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gaska balbinka Re: główny wątek IP: *.aster.pl 17.03.09, 09:17 na pewno prawdziwy i moze mieszka tak jak ja, w Pabianicach hihihi:o)))- Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 17.03.09, 09:38 Zapytaj Go, może dopisze Ci szczęście i uzyskasz odpowiedź :P Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 17.03.09, 09:37 Heh, może to i nawet egzaminator jakis, ale strasznie mnie denerwuje jego zachowanie, bo to dla mnie brak szacunku - jak on mi zadaje pytanie, grzecznie odpowiadam, ale jak tylko ja Go o cos zapytam, nie raczy odpowiedzieć :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 11:18 Pewnie mu coś wypadło i nie mógł odpisać. Troszkę cierpliwości,odezwie się. Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 17.03.09, 11:35 Na pewno ... Jak i poprzednim razem ... Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: główny wątek 17.03.09, 11:25 Dorota wierz mi- egzaminatorzy już tak mają :-) to już w ich naturze :-) ja już przywykłam - można się przyzwyczaić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 12:08 Mój egzaminator kazał czekać 18 dni na odpowiedź,taki jest zapracowany. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 15:51 Egzaminatorem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 17:24 O,kurde! Ale super! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 17:25 Super,że z batmanem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 19:16 Nie,dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
marta3434 Re: główny wątek 17.03.09, 19:32 masz rację , ciężko z nim wytrzymać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 19:43 To zależy,na jakiego się trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 17.03.09, 21:05 Ale jazda-wracam, wchodze na strone forum, a tu tyle postów w naszym ulubionym wąteczku-już myślałam,że się nasz_egzaminator wreszcie włączył do dyskusji, a tu nadal nic, widac oni nie tylko w eLeczce tacy milczący :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gaska balbinka Re: główny wątek IP: *.aster.pl 17.03.09, 22:35 no i nie dowiem sie czy z Pabianic, czy nie? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
dooorothy Re: główny wątek 17.03.09, 23:49 Marne szanse :) Pan egzaminator odzywa się tylko wtedy, kiedy ma ochotę, czyli bardzo rzadko :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: główny wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 07:23 Trudne pytanie,trudna odpowiedź. Panie Egzaminatorze,napisz cokolwiek,byleś się odezwał. Odpowiedz Link Zgłoś
elia_kazan wasz egzaminator 21.03.09, 18:49 doroto, musiałem zalogować sie pod stałym nickiem , z lenistwa. Nie odzywałem sie , ponieważ umarł mój ukochany samochód, przez co miałem duzo problemów. Dzis na piotrkowskiej giełdzie za całe 2650 kupiłem drugi. Od 16 roku życia mam auto, i brak jego pod domem powoduje u mnie straszny stres. Ja nawet nie wiem, jak się jeździ tramwajem , czy też autobusem, tym bardziej pociągiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: wasz egzaminator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 19:04 Kupiłeś auto za 2650 zł? Za takie pieniądze to auto też wkrótce umrze!!! Chyba kręcisz,każda wymówka jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
eliiii Re: wasz egzaminator 22.03.09, 10:48 elia_kazan, chyba nie byłeś instruktorem? bo byś wiedział co się robi z dziewczyną w aucie:):):) oni mają sposoby. żarcik- bez urazy:) Odpowiedz Link Zgłoś
elia_kazan Re: wasz egzaminator 23.03.09, 17:47 juz się tłumacze. Mondeo, którym jeździłem, było warte 10 000, teraz po awarii około 4000, czyli w 2 lata straciłem 6000 na wartości. Gdyby się nie zepsuło traciłbym 20%rocznie. Gorsze jest co innego-codzienny dojazd kosztował mnie 25zł. Teraz mam auto za 2650 zakładajac deprecjację nawet 50% juz na wartości jestem do przodu, dalej dojazd kosztuje mnie dziś 12 zł. Uff. Czyli jak łatwo wyliczyć, z samych oszczędności kupie sobie po dwóch latach 15 letniego saaba, który bedzie tracił 30%rocznie, i dojazd bedzie wynosił 28zł. I nikt już wtedy nie bedzie sie śmiał z mojego zielonego nowego szaleństwa( na autostradzie jedzie 130) Odpowiedz Link Zgłoś