darcokam 30.03.05, 16:14 witam ma pytanko do wlaścicieli aut opel astra 1,7 i 2,0 DTI aby napisali o nich opinie, na co zwracac uwage przy kupnie itd. mam zamiar kupic wlasnie takie autko dzieki z góry Link Zgłoś Obserwuj wątek
radoomik A feeee 30.03.05, 19:42 Nie kupuj Opla bo to szroty. Tandetne szroty. A disel w Oplach.... to już katastrofa. Disel używany w Oplach ...to już trzęsienie ziemi i wybuch jądrowy. Nie dot. silników Disela z Isuzu montowanych niestety w Oplach. Ty decydujesz, tylko niemów później że nie pisałem... he he Pozdr. Link Zgłoś
irg Re: A feeee 30.03.05, 19:49 Jak w ogóle mozna rozwazac kupno tego oplowskiego dziadostwa, biorac pod uwage ich nieziemsko wysróbowane ceny? Link Zgłoś
jimmi11 Re: opel astra 1,7 czy 2,0 DTI 31.03.05, 10:44 Forumowicze powyżej raczej nie mieli do czynienia z tymi modelami Opla więc po co się odzywają. Moje doświadczenia z silnikiem 2.0 były bardzo dobre, np. w porównaniu do 1.9 TDI w Golfie III. Jest stosunkowo cichy, elastyczność też jest wystarczająca, a co do niezawodności to przejechałem tym autkiem 90 tys km /przy zakupie miało 110 tys km/ i nie sprawiało mi najmniejszych problemów. Ogólnie mogę polecić. Link Zgłoś