Dodaj do ulubionych

Nowy Megane

IP: *.w3cache.trzebnica.net / 10.17.64.* / *.router.trzebnica.net 01.07.02, 22:29
www.radiozet.com.pl/wiadomosc.html?
wid=33255&ktnn=Motoryzacja&widn=Nowy+Megane+przed+premier%B1
Obserwuj wątek
    • Gość: Art Re: Nowy Megane IP: 213.158.197.* 03.07.02, 07:50
      Tu też jest troszkę informacji:

www.moto.wp.pl/wiadomosc.html?wid=33622&kat=123&katn=Premiery&widn=%
      A6wiatowa+prezentacja+Megane+II

Rozumiem jeśli komuś podoba się jeszcze wersja 5cio drzwiowa (mi nie), ale 3
      drzwiowa to jakaś koszmarna pomyłka!!
      Doczepiony dach przypomina mi troche Atu - błe.

Art
    • Gość: Yosarian Re: Nowy Megane IP: *.batory.org.pl / 192.168.30.* 03.07.02, 08:49
      Zdaje mi się, że im więcej informacji na temat nowego Megane, tym szybciej moje
      zdanie się zmienia. Początkowo byłem bardzo przeciw, ale teraz myślę, że
      zaczyna mi się podobać. Ma styl, tzn nie da się go pomylić z innymi nowymi
      modelami innych firm, a to już ważne. W erze zalewu przeciętności nawet na
      rynku motoryzacyjnym, zrobić coś, co się wyróżnie to sztuka. Zobaczymy,
      sprawdzimy na jazdach próbnych i wtedy poddamy weryfikacji.
      • Gość: martynka Re: Nowy Megane IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 03.07.02, 12:42
        Na poczatku podobnie jak ty byłam trochę zawiedziona jego wyglądem - ale teraz
        coraz bardziej mi się podoba i mam nadzieję, że na żywo będzie super!!!
      • Gość: cudak Re: Nowy Megane IP: *.messer.pl / 10.24.35.* 03.07.02, 13:36
        Pokraczne byleby oryginalne ???
        • Gość: jacc Re: Nowy Megane IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 09:34
          Inne - znaczy nienormalne?
          Czy to, że Dead Can Deance słucha 1% Polaków
          a Ich Troje 99%
          oznacza, iż pierwsi są pokraczni?
          • Gość: Kaszana Re: Nowy Megane IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.07.02, 10:01
            Zastanawiam się czy nie jest przypadkiem tak,że ponieważ Renault nie jest
            w stanie zaproponować takich walorów jak np.dobre silniki,zawieszenie,układ
            kierowniczy,jakość wykonania,bezawaryjność itp.(a wiem co piszę bo byłem
            użytkownikiem dwóch Renaultów)to stara się zdobyć klientów dziwactwem?
    • Gość: pablo Re: Nowy Megane IP: 62.148.86.* 05.07.02, 10:00
      Owszem zgadzam sie ze oryginalne:-))) Ale to chyba kolejny minibus na rynku a
      do tego jak ktos zauwazyl podobne do poldka caro z taka smieszna plastikowa
      dostawka zamiast klapy bagaznika. Prekursowem w tej dziedzinie byla ZAZ Tavrija
      tez miala taka kwadratowa dostawke z plastiku:-))) A nie uwazacie, ze tyl ma
      cos z Multipli?
      Ale przyznam ze bryka bedzie sie wyrozniac. Cos jak Avantime:-)))
      • letalin Re: Nowy Megane 05.07.02, 11:28
        Jestem za! Nie lubie raczej nowych trendów w stylistyce, a to miłe dla oka ,
        chociaż bardziej wersja czterodrzwiowa. To "coupe" nie jest proporcjonalne,
        chociaż ogladane z bliska może wyglądać trochę lepiej. Kupiłbym za sam
        wygląd... Ze 150 konnym dieslem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka