Gość: Nina IP: *.toya.net.pl 27.07.02, 14:37 Upatrzylam sobie Taurusa kombi,1997r,3.0.Ktos cos wie o tym cudzie?Jak z czesciami,awaryjnoscia,na co uwazac,czego sie wystrzegac...?!Mam czas do wtorku.A,jeszcze automat,wersja kanadyjska. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Michal Re: Ford Taurus-opinie prosze! IP: *.telia.com 27.07.02, 14:43 Jest to samochod duzy i ciezki.Jezdzony 5 lat po polskich drogach dostal za swoje.Napewno do wymiany wszystkie amorki,uklad wydechowy. Nina pamietaj on pali dosc duzo ponad 10l paliwa na 100km.Zanim kupisz sprawdz przednie zawieszenie.Zbieznosc,pochylenie i wyprzedzenie te trzy katy powiedza Tobie czy auto bylo bite i czy ma zawieszenie przednie robite lub rozjechane.To jest slaba strona wszytkich Fordow.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Ford Taurus-opinie prosze! IP: *.toya.net.pl 27.07.02, 14:52 jest bezwypadkowy,w Polsce jezdzil troche,glownie pokonywal trasy we Wloszech.Czlowiek normalny,zaden handlarz,zadne wciskanie kitu,na oko bardzo zadbany(na zewnatrz kilka otarc na zderzaku,wewnatrz super czysto).Czy Fordy europejskie roznia sie zasadniczo od zamorskich?Jakoscia,awaryjnoscia itp? Geometrie sprawdze,zgodnie z rozkazem! Dzieki. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Ford Taurus-opinie prosze! IP: *.telia.com 27.07.02, 15:34 Taurus jest amerykanski,nie wiem moze jest tez montowany w Hollandi.Wiem ,ze we Wloszech mozna dostac o wiele tanie niz w Niemczech i lepiej zadbane.Tutaj tez wiele osob sprowadza z Italy.Pzdr.Michal P.S We Wloszech nie sa jezdzone tak szybko jak u Helmuto,to jest tez plusem. Amerykanskie auta nie lubia szybkiej jazdy cos podobnego jak z Wolga i Czajka. Link Zgłoś
Gość: PG Re: Ford Taurus-opinie prosze! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.02, 16:05 Na pewno musisz dokladnie sprawdzic ten konkretny egzemplarz. Jesli chodzi o Taurusa w ogole, to moj brat jezdzi takim autem od pieciu lat (230 000 km) i nie ma z nim zadnych problemow. Woz ma automatyczna skrzynie i tez wersji kanadyjskiej. Pali w miescie 9,5-10,5 l/100 km. Komfort rewelacja. Pozdrawiam Link Zgłoś
karol_32 Jak mieszkasz w USA lub w Kanadzie to polecam 28.07.02, 16:59 samochod w sam raz. Ale w Polsce jest problem z czesciami. Link Zgłoś