maciek389 29.06.05, 17:47 jest w planach jakieś Audi co ma mieć silnik z Gallardo, wszystko fajnie ale w takiej marce jak Lambo chodzi o to ,że jej silniki powinny być niepowtarzalne,jak zwykle szwaby muszą wszystko spieprzyć Link Zgłoś Obserwuj wątek
kirpek Re: Nowe modele Lamborghini 30.06.05, 22:39 szwaby budują samochody o niezwykłej doskonałści, którą inne firmy powoli dościgają a jeszcze inne nawet prześcigają a chcąc zaoszczędzić kasy montują ten sam silnik, zawieszenia, klamki, cyferblaty, itp. miliony razy. tracą w ten sposób szacunek i charakter. dlaczego ferrari nie montuje tego samego silnika w kilku modelach? rozumiem seryjną produkcję ale lamborgini? silnik z maybacha również wylądował w s klasie, z tego powodu gdyby było mnie stać nigdy nie kupiłbym maybacha. niedawno prezentowana alfa również zaczyna podążać śladem niemców, i wszystkie jej modele zaczną wyglądać tak samo, jeździć tak samo i już wszystko będzie do bani zostanie kupować jedynie stare piękne samochody w których choćby każda usterka będzie indywidualnością rozróżniającą samochód od innego. totalnemu bezguściu i braku szacunku do samego siebie mówię nie i już. nie dajmy sie oszukać ludziom którzy sie dorobili na paleniu żydów w piecach. Link Zgłoś
wonnan29 Szymi a co ty powiesz znafco hehe! 30.06.05, 22:41 Zwlaszcza najlepiej znasz sie na jakosci montazu elementow karoseryjnych? Link Zgłoś
bejrutek Re: Nowe modele Lamborghini 30.06.05, 23:10 Ja mam małą uwagę do gallardo :)), oczywiście ze zwykłej ciekawości. Widziałem zdjęcia wewnątrz tego auta i musze stwierdzić, że gdzieś ten widok już widziałem- jush wiem Audi A3- żenada, gdzie wyjątkowość Lambo? Link Zgłoś