Dodaj do ulubionych

Fenomen FABII i nowej COROLLI

11.08.02, 13:54
Coś w tym jest... Czy zauważyliście że te skąd inąd bardzo fajne autka kupują
wszelkiej maści emery-kapelusznicy?

Obserwuj wątek
    • Gość: Andre Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI IP: *.pcplus.com.pl 11.08.02, 14:54
      barkas napisał:

> Coś w tym jest... Czy zauważyliście że te skąd inąd bardzo fajne autka kupują
      > wszelkiej maści emery-kapelusznicy?
      >
      Chrystusie Brodaty !! Znowu o kapelusznikach ???
      Chyba puszczę pawia.
      Pozdrawiam :
      Andre - kapelusznik bez kapelusza (bo jak rozumiem, kapelusznik podobnie jak
      dres to nie ubiór lecz mentalność)
      • Gość: Mar ależ to bardzo proste!!! IP: *.skorosze.2a.pl 11.08.02, 16:02
        Gdyby nie 50 lat komunizmu w PRL, to obecni nabywcy Fabii i Corolli kupowaliby
        Lexusy LS430, Mercedesy S, ewentualnie Jaguary Sovereign. Typowy nabywca Fabii
        lub Corolli to mężczyzna, lat 50 lub więcej, odchowane dzieci, były wojskowy
        wyższy stopniem, milicjant, emerytowany kierownik państwowego zakładu
        przemysłowego, osoba nie ulegająca nowinkom mody, tradycjonalista, niechętnie
        podejmujący ryzyko, ceniący spokój, stabiliność, oszczędny, przewiązujacy się
        do sqamochodu na długie lata. To typowy profil nabywcy pojazdu luksusowego np.
        w USA. W Polsce ten typ osobników stać co najwyżej na Fabię (zamist Audi A8)
        lub Corollę (zamiast Lexusa LS430).
        • Gość: clip Dokladnie! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.08.02, 23:24
          ..zgadzam sie z Toba
        • Gość: isis! Re: ależ to bardzo proste!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 15:42
          Gość portalu: Mar napisał(a):

> Gdyby nie 50 lat komunizmu w PRL,

Hmmm, nie wiedziałam, że był w Polsce komunizm...

> Typowy nabywca Fabii
          > lub Corolli to mężczyzna, lat 50 lub więcej, odchowane dzieci, były wojskowy
          > wyższy stopniem, milicjant, emerytowany kierownik państwowego zakładu
          > przemysłowego

A nie bezdzietna kobieta ok. 30-tki, śpiewaczka operowa ze stopniem doktora,
          wykładowca na wyższej uczelni? Coś się chyba nie zgadza. Idiotyczny wątek,
          spadam stąd.

• Gość: sio Re: ależ to bardzo proste!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 08:46
            Gość portalu: isis! napisał(a):

> Gość portalu: Mar napisał(a):
            >
            > > Gdyby nie 50 lat komunizmu w PRL,
            >
            > Hmmm, nie wiedziałam, że był w Polsce komunizm...
            >
            > > Typowy nabywca Fabii
            > > lub Corolli to mężczyzna, lat 50 lub więcej, odchowane dzieci, były wojsko
            > wy
            > > wyższy stopniem, milicjant, emerytowany kierownik państwowego zakładu
            > > przemysłowego
            >
            > A nie bezdzietna kobieta ok. 30-tki, śpiewaczka operowa ze stopniem doktora,
            > wykładowca na wyższej uczelni? Coś się chyba nie zgadza. Idiotyczny wątek,
            > spadam stąd.
            >

tak zrób sio stąd a sio!!!
          • Gość: bobo Re: ależ to bardzo proste!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 11:59
            Gość portalu: isis! napisał(a):

> > Hmmm, nie wiedziałam, że był w Polsce komunizm...
            >
            >nie, nie bylo. Najpieprw Piast Kolodziej, a potem Balcerowicz. Z takim stanem
            umyslu doktorat???!!
            • mar_elx śpiewaczka operowa 13.08.02, 17:48
              Gość portalu: bobo napisał(a):

> Gość portalu: isis! napisał(a):
              >
              > > > Hmmm, nie wiedziałam, że był w Polsce komunizm...
              > >
              > >nie, nie bylo. Najpieprw Piast Kolodziej, a potem Balcerowicz. Z takim stan
              > em
              > umyslu doktorat???!!

Dokotorat ze śpiewactwa operowego wszystko wyjśnia. Sam mam w rodzinie artystów
              i "artystów". Jeden chciał dolewał olej do silnika przez tę małą dziurkę, w
              której tkwi bagnet, a drugi nawet nie wie jaki ma samochód (wie tylko, że
              zielony) bo i tak wszędzie wozi go żona. Nawet w te wyjątkowe dni kiedy nie
              jest zalany w trupa :-)
    • Gość: Waldek Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI IP: *.elektor.com.pl 11.08.02, 18:16
      Ach te stereotypy, rozpuszczane przez właścicieli 10 -letnich Maluchów :)
      Oczywiście Fabie kupują kapelusznicy;
      BMW i "Volkswageny" dresi;
      Mercedesy mafia;
      Deuuu palanci;
      Fiaty- idioci;
      Lexusy i inne "Rolce" - złodzieje "biznesmeni", którzy i tak pójdą siedzieć;
      Francuzy - naiwniacy, którzy nie wiedzą, że na polskich drogach zaraz po
      zakupie te samochody im się rozsypią.
      Nie ma to jak właściciele "Syrenek" - prawdziwi koneserzy i mecenaci:)
      To jest prawdziwie dziadowski polski fenomen,przyklejania innym etykiet.
      Kogo do cholery obchodzi co ktoś robi ze swoimi pieniędzmi !?
      Chce kupi nowego Lanosa,Fiata lub Fabię, a chce 10 letniego gruchota z odzysku
      z siedzeniami obsikanymi przez jakiegoś Niemca !!!
      • penelopa.pitstop Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI 12.08.02, 14:34
        Gość portalu: Waldek napisał(a):

> Kogo do cholery obchodzi co ktoś robi ze swoimi pieniędzmi !?
        > Chce kupi nowego Lanosa,Fiata lub Fabię, a chce 10 letniego gruchota z
        odzysku
        > z siedzeniami obsikanymi przez jakiegoś Niemca !!!
        No wlasnie, jak mialam 20 letni sportowy samochod to patrzyli na mnie z
        poblazliwym usmieszkiem, mloda napalona itd.
        Jak mam teraz nowe auto za 50tys to mam wrazenie , ze ludzie starsi ode mnie z
        gorszymi autami od razu komentuja, ze gowniara a jezdzi takim autem i pewnie
        starzy jej kupili...
        wlasnie kogo to obchodzi za co kupilam auto i co robie z kasa....??

Penelopa.
        • Gość: Witek Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI IP: 217.96.16.* 12.08.02, 15:02
          Masz 100% racji !! G..zik komuś do tego czym jeździsz. Jeżeli samochód nie
          został kupiony "za ostatnie" (lub broń Boże kradzione) pieniądze i rodzina nie
          głoduje - to wszystko w porządku, a zawistni sąsiedzi mogą się pocałować w ...I
          pora w tym kraju wreszcie zrozumieć, że trzeba pracować i oszczędzać, a nie pić
          wódy,palić papierochów i zazdrościć sąsiadom.
          • Gość: sandwich Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI IP: *.centrala.kbsa / 10.67.193.* 12.08.02, 15:20
            Pracuje oszczędzam pije wóde piwo pale papierochy sąsiadom niczego nie
            zazdroszczę I CO?
            • Gość: Mar Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI IP: *.skorosze.2a.pl 12.08.02, 15:34
              Gość portalu: sandwich napisał(a):

> Pracuje oszczędzam pije wóde piwo pale papierochy sąsiadom niczego nie
              > zazdroszczę I CO?

A ja zazdroszcze sąsiadom, ale nie Fabii tylko Chryslera Interpid oraz każdemu
              kto ma Jaguara albo Alfę Romeo 166. Zazdroszczę też paru osobom, które stać na
              prywatny samolot... To źle? Dodam, że jeżdżę czymś ładniejszym (a na pewno
              sporo droższym) od Fabii...
        • vwdoka Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI 12.08.02, 16:55
          penelopa.pitstop napisała:

(...)

mam wrazenie , ze ludzie starsi ode mnie z
          > gorszymi autami od razu komentuja, ze gowniara a jezdzi takim autem i pewnie
          > starzy jej kupili...
          > wlasnie kogo to obchodzi za co kupilam auto i co robie z kasa....??
          >
          Powinnaś udać się do psychiatry, to chyba się nazywa mania prześladowcza...
          Pozdrawiam i życzę remisji objawów jak najszybciej
          vwdoka

> Penelopa.
          • dreaded88 Do vwdoki 12.08.02, 17:03
            Gdzie zgubiłeś tego kolegę z czerwca i lipca, enigma się chyba nazywał ?
            • vwdoka Re: Do vwdoki 12.08.02, 17:07
              To żaden mój kolega! Chyba mu się znudzioło (mam nadzieję) i się odkleił.
              Powiem szczerze, iż wcale mi nie tęskno za nim.
              Pozdrawiam,
              vwdoka
          • Gość: zs Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI IP: 212.160.128.* 13.08.02, 07:31
            vwdoka napisał:

> penelopa.pitstop napisała:
            >
            > (...)
            >
            > mam wrazenie , ze ludzie starsi ode mnie z
            > > gorszymi autami od razu komentuja, ze gowniara a jezdzi takim autem i pewn
            > ie
            > > starzy jej kupili...
            > > wlasnie kogo to obchodzi za co kupilam auto i co robie z kasa....??
            > >
            > Powinnaś udać się do psychiatry, to chyba się nazywa mania prześladowcza...
            > Pozdrawiam i życzę remisji objawów jak najszybciej
            > vwdoka
            >
            > > Penelopa.

Twoja wypowiedż jest bardzo nie na miejscu.Sam dobrze nie rozumiesz pojecia
            mania prześladowcza,a kogos usilujesz nieudolnie diagnozować.
            Żyjesz przeciez w kraju gdzie panuje powszechna zazdrość ludzi o stan
            posiadanie innych.
            Tak na marginesie ,czy nie odezwał sie w Tobie potocznie mowiąc kompleks
            nizszości/jezdzisz o ile sie nie mylę "rakietą"1.6 Cariną,nieco używaną,a tu
            "gówniara"kupuje nową Corollę/przegoniłaby Cię na trasie,co by Cię upokorzylo
            z pewnościa/
            Druga sprawa:może nie umiesz zebrać tych 50000 PLN i kupic coś nowego/jak
            ta"gowniara"/,chocby schodzącego ze sceny Avensisa i to Tobie być może też
            doskwiera.
            Reasumujac:nieelegancko i niekulturalnie jest "wysyłać"w taki sposób kogos do
            psychiatry,bo u prawie każdego mozna doszukać się odchylek od normy.
            • Gość: vd Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI IP: *.waw.cdp.pl 13.08.02, 10:01
              czesc zs jak Twoja laguna ? odwiedzilem ostatnio kumpla ktory dosiada 1,9 dti
              privillege, grandtour, musze przyznac ze tak niemilosiernie skrzypiacego przy
              kazdym ruchu fotela kierowcy jeszcze nie widzialem, a jest to auto za blisko
              100 000 zl. Dodam jeszce ze przy naprawie wymagajacej pozostawienia tego auta w
              serwisie na 2-3 dni diler odmowil wydania auta zastepczego (!) nie obylo sie
              tym samym bez awantury telefonicznej z Renault Polska. Takie swojskie klimaty.
              pozdrawiam
              • Gość: zs Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI IP: 212.160.128.* 13.08.02, 10:16
                Gość portalu: vd napisał(a):

> czesc zs jak Twoja laguna ? odwiedzilem ostatnio kumpla ktory dosiada 1,9 dti
                > privillege, grandtour, musze przyznac ze tak niemilosiernie skrzypiacego przy
                > kazdym ruchu fotela kierowcy jeszcze nie widzialem, a jest to auto za blisko
                > 100 000 zl. Dodam jeszce ze przy naprawie wymagajacej pozostawienia tego auta
                w
                >
                > serwisie na 2-3 dni diler odmowil wydania auta zastepczego (!) nie obylo sie
                > tym samym bez awantury telefonicznej z Renault Polska. Takie swojskie klimaty.
                > pozdrawiam
                Witam.samochód sprawuje się swietnie,ale nie ma czegoś takiego jak 1.9 dti i
                jeszcze privillege grandtour.
                Jadąc w niedziele w godzinach wieczornych do domu mijam na poboczu stojące:AR
                147,i Stilo,obok z pomarańczowymi kogutami samochod-laweta pomocy drogowej i
                grupka dyskutujacych ludzi.Bardzo byłem ciekaw jakie auto zapakuja na lawetę
                ale nie mogłem tak długo czekac ,by nie tamować ruchu.A ty jak myślisz?
                Wolalbyś,aby to była jednak AR 147 co?
                Tymczasem żegnam ,bo wybieram się na urlop.
                • Gość: vd Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI IP: *.waw.cdp.pl 13.08.02, 10:39
                  oj chyba cos sciemniasz z ta laguna tu jest opis...
                  www.renault.pl/samochody_nowe/laguna2/wyposazenie.html
                  popelnilem literowke oczywiescie nie dti tylko dci jesli o to chodzi...
                  a jesli chodzi o twoja wieczorna przejazdzke to, no coz dzwonki sie zdarzaja
                  kazdemu, szczescie ze stilo ma 4,5 gwiazdki, napewno nikomu nic sie nie stalo.

milego urlopu zycze, mozna wiedziec czy wybierasz sie samochodem ?
                  pozdrawiam
                  • Gość: vd laguna dci IP: *.waw.cdp.pl 13.08.02, 10:41
                    chodzi o wersje 120 konna, dla scislosci
                    • Gość: zs Re: laguna dci IP: 212.160.128.* 13.08.02, 10:51

> chodzi o wersje 120 konna, dla scislosci
                      Moje watpliwości wzięły sie stąd,że dti to diesel z poprzedniej Laguny
                  • Gość: zs Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI IP: 212.160.128.* 13.08.02, 10:49

> oj chyba cos sciemniasz z ta laguna tu jest opis...
                    > <a
                    href="www.renault.pl/samochody_nowe/laguna2/wyposazenie.html"target="
                    > _blank">www.renault.pl/samochody_nowe/laguna2/wyposazenie.html</a>
                    > popelnilem literowke oczywiescie nie dti tylko dci jesli o to chodzi...
                    > a jesli chodzi o twoja wieczorna przejazdzke to, no coz dzwonki sie zdarzaja
                    > kazdemu, szczescie ze stilo ma 4,5 gwiazdki, napewno nikomu nic sie nie stalo.
                    >
                    > milego urlopu zycze, mozna wiedziec czy wybierasz sie samochodem ?
                    > pozdrawiam
                    To nie był dzwonek.Auta stały nienaruszone.Jeden z nich został trwale
                    unieruchomiony,a może dwa.
                    Lece samolotem na Gran Canaria.za zyczenia dziękuję.
            • vwdoka Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI 13.08.02, 12:25
              Gość portalu: zs napisał(a):

> vwdoka napisał:
              >
              > > penelopa.pitstop napisała:
              > >
              > > (...)
              > >
              > > mam wrazenie , ze ludzie starsi ode mnie z
              > > > gorszymi autami od razu komentuja, ze gowniara a jezdzi takim autem i
              > pewn
              > > ie
              > > > starzy jej kupili...
              > > > wlasnie kogo to obchodzi za co kupilam auto i co robie z kasa....??
              > > >
              > > Powinnaś udać się do psychiatry, to chyba się nazywa mania prześladowcza..
              > .
              > > Pozdrawiam i życzę remisji objawów jak najszybciej
              > > vwdoka
              > >
              > > > Penelopa.
              >
              > Twoja wypowiedż jest bardzo nie na miejscu.Sam dobrze nie rozumiesz pojecia
              > mania prześladowcza,a kogos usilujesz nieudolnie diagnozować.
              > Żyjesz przeciez w kraju gdzie panuje powszechna zazdrość ludzi o stan
              > posiadanie innych.
              > Tak na marginesie ,czy nie odezwał sie w Tobie potocznie mowiąc kompleks
              > nizszości/jezdzisz o ile sie nie mylę "rakietą"1.6 Cariną,nieco używaną,a tu
              > "gówniara"kupuje nową Corollę/przegoniłaby Cię na trasie,co by Cię
              upokorzylo
              > z pewnościa/
              > Druga sprawa:może nie umiesz zebrać tych 50000 PLN i kupic coś nowego/jak
              > ta"gowniara"/,chocby schodzącego ze sceny Avensisa i to Tobie być może też
              > doskwiera.
              > Reasumujac:nieelegancko i niekulturalnie jest "wysyłać"w taki sposób kogos do
              > psychiatry,bo u prawie każdego mozna doszukać się odchylek od normy

Jeżeli ktoś "ma wrażenie" że się z niego śmieją lub w jakikolwiek sposób
              obgadują bez żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości to jak najbardziej taki
              przypadek kwalifikuje się do terapii.

Po drugie tak się głupio składa, iż nie mam zwyczaju zazdrościć ludziom, czy
              może raczej nie odczuwam zawiści, zazdrość może być budująca, o ile jest siłą
              napędową. Moja Carina nie jest trochę używana. Ma 6 lat i niecale 180 tys. km
              przejechane. Biorąc jej aktualny stan i możliwości nie wiem czy tak łatwo ją
              byłoby przegonić... Tylko mi musiałoby się chcieć ścigać.... A nawet gdybym
              przegrał nie upokorzyłoby mnie to, znaczyłoby tylko iż penelopa jest lepszym
              kierowcą ode mnie, ma lepszy samochód lub jedno i drugie naraz...

A po trzecie, kwestie finansowe są moją prywatną sprawą, ale powiem Ci, iż nie
              stać mnie na to aby kupić nowego Avensisa w wersji która by mi odpowiadała, ale
              2 letniego tak, tylko muszę go znależć.

Po czwarte (jednak) nie nazwałem jej ani razu gówniarą i doprawdy nic mnie nie
              obchodzi czy tąże Corollę kupiła sobie sama czy kupili jej rodzice, chłopak,
              mąż, "sponsor" (nic nie sugeruję, tylko wyliczam, aby była jasność) czy
              ktokolwiek inny, za wyjątkiem jeżeli pieniądze pochodzą z przestępstwa. Jeżeli
              z legalnego żródła, to gówno mnie to obchodzi skąd ma, ma i już.

Pozdrawiam,
              vwdoka
            • vwdoka Do zs 13.08.02, 12:39
              Do poprzedniego postu dodam, iż dla mnie samochód nie jest wyznacznikiem
              wartości człowieka. Dość jasno sądzę wynika to z moich postów. Oprócz tego jest
              członkiem "klanu toyociarzy", co dodatkowo nastraja mnie do niej pozytywnie...

Jeżeli ją obgadują z tego powodu, iż ma naowy samochód to jej współczuję, ale
              ma właściwe podejście do całej kwestii. Jeżeli nikt jej nie obgaduje, to są to
              objawy chorobowe. I tylko tyle miałem na myśli... Każdy sądzi innych podlug
              siebie.

Pozdrawiam,
              vwdoka
              • penelopa.pitstop Re: Do zs 13.08.02, 13:19
                vwdoka napisał:

> Jeżeli ją obgadują z tego powodu, iż ma naowy samochód to jej współczuję, ale
                > ma właściwe podejście do całej kwestii. Jeżeli nikt jej nie obgaduje, to są
                to
                > objawy chorobowe. I tylko tyle miałem na myśli... Każdy sądzi innych podlug
                > siebie.
                W zasadzie to mialam na mysli to, ze przeszlam z jednej strony barykady na
                druga. Wczesniej mialam auto za 5tys, 20 letniego rzecha dla niektorych a nagle
                mam nowke za troche wiecej i niektorzy znajomi uznali, ze juz nie gram z nimi w
                tym samym teamie i w zasadzie nie wiadomo po co pcham sie na ich zloty 20
                letnich autek itd.
                Zreszta pamietam jak ochroniarz zapytal sie mnie czy moje auto (to poprzednie)
                bylo drogie. To zalezy jak na to patrzec, dla mnie bylo drogie i zaplacilam za
                nie duzo jak za rocznik itd ale jakbym podala kwote to pewnie potraktowalby
                mnie jak szmaciarza, ktory chce wyludzic od ochrony pieniadze na remont czy cos.
                I tak slyszalam teorie jednego ochroniarza, ze pewnie sie sama okradlam, bo
                zlodzieje by sie tak dobrze nie przygotowali.
                Jak widac wiekszosc jednak ocenia ludzi po tym czym jezdza czy jak sie
                ubieraja. Jak sie nie ubierasz elegancko to traktuja Cie tez jak szmaciarza
                albo upierdliwego klienta, ktory i tak nic nie kupi, bo jak on wyglada.
                Nie mowilam nigdzie, ze Ty tak oceniasz. Pisalam raczej o ogole i moich
                obserwacjach i czytaniu roznych forum.

Penelopa.
                • vwdoka Re: Do zs 13.08.02, 13:33
                  TO ich olej, widać nie są Ciebie warci. Ale nie dlatego, iż masz lepszy
                  samochód, ale dlatego, że oni nie są w stanie tego przełknąć.
                  Pozdrawiam,
                  vwdoka
                  PS. Czy Ty i zs to jedna i ta sama osoba???
                  vwdoka
                  • Gość: zs Re: Do zs IP: 212.160.128.* 13.08.02, 14:01
                    vwdoka napisał:

> TO ich olej, widać nie są Ciebie warci. Ale nie dlatego, iż masz lepszy
                    > samochód, ale dlatego, że oni nie są w stanie tego przełknąć.
                    > Pozdrawiam,
                    > vwdoka
                    > PS. Czy Ty i zs to jedna i ta sama osoba???
                    > vwdoka
                    Nie jesteśmy tymi samymi osobami,bo moje zainteresowanie Toyotą zaczynłoby sie
                    od Camry/mnie się b.podoba/.Obecnie bez trudu i wygodnie połykam
                    kilometry ,zakręty i wzniesienia Laguną II/2.2 dCi/

• vwdoka Re: Do zs 13.08.02, 14:41
                      Gość portalu: zs napisał(a):

> vwdoka napisał:
                      >
                      > > TO ich olej, widać nie są Ciebie warci. Ale nie dlatego, iż masz lepszy
                      > > samochód, ale dlatego, że oni nie są w stanie tego przełknąć.
                      > > Pozdrawiam,
                      > > vwdoka
                      > > PS. Czy Ty i zs to jedna i ta sama osoba???
                      > > vwdoka
                      > Nie jesteśmy tymi samymi osobami,bo moje zainteresowanie Toyotą zaczynłoby
                      sie
                      > od Camry/mnie się b.podoba/.Obecnie bez trudu i wygodnie połykam
                      > kilometry ,zakręty i wzniesienia Laguną II/2.2 dCi/
                      >
                      Jak dla nie to Camry ma dwa braki:
                      brak kombi
                      brak silnika diesla

A to dla mnie ważne parametry....

vwdoka
          • penelopa.pitstop Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI 13.08.02, 13:06
            vwdoka napisał:

> Powinnaś udać się do psychiatry, to chyba się nazywa mania prześladowcza...
            > Pozdrawiam i życzę remisji objawów jak najszybciej
            Tak sie sklada, ze tych objawow doswiadczylam w zeszly weekend zwiedzajac sobie
            Jure. Na parkingach zatrzymywaly sie rozne auta obok, w jednym miejscu np dwa
            maluchy , z ktorych wysypalo sie chyba z 8 osob i mialam wrazenie ,ze wlasnie
            tak mnie widzieli. Oni biedni 8 osob z dwoch maluchow a tu burzujka z nowego
            auta.
            Zreszta nawet w tych arytkulach wszystkich o wyscigach nocnych i tuningow
            wszedzie pisza, ze gowniarze scigaja sie w autach kupionych przez rodzicow itp
            texty. NIkt sie nie zastanawia, ze moze te gowniarze zarobily na swoje auta.

Nie doswiadczam czegos takie w Wawie, w Wawie nawet sie nie zauwaza
            luksusowych aut ale w mniejszych miastach owszem.

BTw juz czulam sympatie za nicka vwdoka a tu taki cios ;-)

Penelopa.
            • vwdoka Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI 13.08.02, 13:30
              penelopa.pitstop napisała:

> vwdoka napisał:
              >
              > > Powinnaś udać się do psychiatry, to chyba się nazywa mania prześladowcza..
              > .
              > > Pozdrawiam i życzę remisji objawów jak najszybciej
              > Tak sie sklada, ze tych objawow doswiadczylam w zeszly weekend zwiedzajac
              sobie
              >
              > Jure. Na parkingach zatrzymywaly sie rozne auta obok, w jednym miejscu np dwa
              > maluchy , z ktorych wysypalo sie chyba z 8 osob i mialam wrazenie ,ze wlasnie
              > tak mnie widzieli. Oni biedni 8 osob z dwoch maluchow a tu burzujka z nowego
              > auta.
              > Zreszta nawet w tych arytkulach wszystkich o wyscigach nocnych i tuningow
              > wszedzie pisza, ze gowniarze scigaja sie w autach kupionych przez rodzicow
              itp
              > texty. NIkt sie nie zastanawia, ze moze te gowniarze zarobily na swoje auta.
              >
              > Nie doswiadczam czegos takie w Wawie, w Wawie nawet sie nie zauwaza
              > luksusowych aut ale w mniejszych miastach owszem.
              >
              > BTw juz czulam sympatie za nicka vwdoka a tu taki cios ;-)
              >
              > Penelopa.
              No cóż, jak pisałem w innym poście odnosłem się do sformułowania "mam
              wrażenie". Jeżeli tego doświadczyłaś to współczuję. I nie wysyłam Cię już do
              psychiatry.;-) Jesteśmy w końcu w jednej rodzinie. Rodzinie Toyoty ;-)
              Mam nadzieję, iz będziesz ze swojej Corollki równie zadowolony jak ja ze swojej
              Cariny.
              Powiedz mi proszę jakie to skojarzenia miałeś z vwdoka???
              Pozdrawiam,
              vwdoka
              • orl Do Penelopy 13.08.02, 14:13
                A jakim jezdzilas wczesniej samochodem ? chodzi mi o ten sportowy ? jesli to
                nie tajemnica.

Pozdrawiam,

OrL
                • penelopa.pitstop Re: Do Penelopy 13.08.02, 16:13
                  VW Scirocco II 1,6l - to byla bryka....
                  VW Scirocco II podobno 1,8 ale to byl mulasty zlom.

I kupie sobie kolejnego jak tylko bede miala taka mozliwosc ;-)

Penelopa.
              • penelopa.pitstop Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI 13.08.02, 16:11
                vwdoka napisał:

> Powiedz mi proszę jakie to skojarzenia miałeś z vwdoka???

No jak to jakie VolksWagen ;-))
                Jako byly uzytkownik dwoch VW mam pozytywne skojarzenia.

Penelopa
    • Gość: Andre Re: Fenomen FABII i nowej COROLLI IP: *.pcplus.com.pl 13.08.02, 20:22

A miało być o Fabii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka