Dodaj do ulubionych

Łódź - Renault Megane!!!

IP: 62.233.220.* 19.02.08, 11:49
Może ktoś zna dobry warsztat specjalizujący się w naprawie
Renault'ów na terenie Łodzi. Dziwna, trudna do zdiagnozowania
usterka. Proszę o info.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: bemol Re: Łódź - Renault Megane!!! IP: *.chello.pl 19.02.08, 20:36
      A w czym jest problem ?
      • Gość: megs Re: Łódź - Renault Megane!!! IP: 62.233.220.* 20.02.08, 12:35
        Niestabilna praca silnika. W wydechu słychać miarowe
        anormalne "pryknięcia". Silnik sie trzęsie. Najbardziej na niskich
        obrotach. Wymiana cewek nic nie daje. Megane 2000 1,6 16V benzyna.
        • Gość: bemol Re: Łódź - Renault Megane!!! IP: *.chello.pl 21.02.08, 13:23
          To może być problem i chyba komputer trzeba podłączyć, ale koszt nie jest wielki.
          • maxxt podbijam 18.03.08, 14:44
            i witam sie jednoczesnie.
            koszt podlaczenia w serwisie autoryzowanym- 150 zł
            poszukuje równiez sensownego warsztatu dla renaulta. podpowiedzcie.
            • Gość: marcopl Re: podbijam IP: 212.76.37.* 22.04.08, 23:36
              Witam
              ja szukam jakiegoś rozsądnego warsztatu w Warszawie albo okolicy.
    • joonnyy Re: Łódź - Renault Megane!!! 10.05.08, 22:19
      Gość portalu: megs napisał(a):

> Może ktoś zna dobry warsztat specjalizujący się w naprawie
      > Renault'ów na terenie Łodzi. Dziwna, trudna do zdiagnozowania
      > usterka. Proszę o info.
      > Dzięki

Widzę że kolega się nie doczekał na odpowiedz na wskazanie dobrych warsztatów renault w Łodzi wiec ja sobie chyba daruje choć szukam jakiegoś dobrego w Łodzi Pozdro dla megs
    • joonnyy Re: Łódź - Renault Megane!!! 10.05.08, 22:21
      Meks jak cos CI wiadomo na temat dobrych warsztatów Renault to daj znać z Góry Dzięki
    • marbeer Re: Łódź - Renault Megane!!! 11.05.08, 09:39
      Witam!
      NA Dowborczyków (róg Tuwima)jest warsztat specjalizujący sie w Renault. Kolega
      ma Megane i wiem, ze tam serwisuje i jest zadowolony z mechaników.
      • Gość: klient Re: Łódź - Renault Megane!!! IP: *.toya.net.pl 18.11.08, 10:22
        Bardzo dobry jest niedawno otwarty warsztat na legionów 125 [wjazd z al.
        włókniarzy] obok stacji kontroli pojazdów.Pracuje tam była ekipa z serwisu,mają
        cały potrzebny sprzęt do diagnostyki komputerowej i obsługi klimy, naprawdę polecam
        • Gość: gość Re: Łódź - Renault Megane!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 20:30
          ja mam mechanika na ul. Wyżynnej w łodzi. Mały warsztat przydomowy. Koleś zna
          się na rzeczy, był chyba jednym z pierwszych w łodzi od renówek. Ważne również,
          że nie naciąga na zbędne koszty (z tych uczciwych). Milewski 505 106 723
          • Gość: simon Re: Łódź - Renault Megane!!! IP: *.toya.net.pl 24.02.09, 19:41
            Bardzo dobry warsztat od Renówek jest na Legionów125 w Łodzi,koleś naprawdę zna
            się na rzeczy,podaję tel.510-440-989
    • Gość: Arek serwis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.14, 23:17
      Jeżeli szukacie tanich serwis Renault to ostatnio natrafiłem na fajną stronę Pogwarancyjni.pl Jest na niej wyszukiwarka niezależnych serwisów specjalizujących się w naprawach wybranych marek. Można umawiać się z serwisem za pomocą stronki i dzięki temu zyskuje się historię napraw na swoi profilu.
    • Gość: CLIP_RENAULT Diagnostyka komputerowa Renault Dacia -TANIO IP: *.net-partner.pl 14.08.14, 15:17
      Polecam tego Pana. Zapłaciłem 35zł : dobrymechanik.pl/mechanicy/lodz/diagnostyka-komputerowa-clip-samochodow-renault-dacia.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka