slaiderka1 02.12.05, 12:54 planuje kupić co o nim sądzicie gdzie te samochody sa produkowane?kupic czy czekać do stycznia na nową yaris choc ta cenowa na pewno bedzie droższa ( teraz jest promocja 5000 na colta.Poradzcie kobiecie ! Link Zgłoś Obserwuj wątek
przemekthor Re: co sadzicie o mitsubishi colt 02.12.05, 13:30 Colt jest brzydki jak noc, jak wszystkie modele mitsubishi. Z dwojga zlego to bym chyba zaczekal na tego yarisa. Chociaz 5000 piechota nie chodzi. Bez watpienia japonszczyzna jest solidna i pojezdzi. Ale moze by tak wesprzec wlasny kontynent i kupic polo...? Link Zgłoś
slaiderka1 Re: co sadzicie o mitsubishi colt 02.12.05, 13:50 no własnie 5000 piechota nie chodzi a ceny nowej toyoty na pewno będa wyższe niż starej bo jest okazja żeby klienta obskubac a na promocje w toyocie nie ma co liczyć. dodam ,ze jezdze ok.10tys rocznie więc nie ma sprawy że auto "zajeżdzę" a co do urody colta coz kwesta gustu. Link Zgłoś
przemekthor Re: co sadzicie o mitsubishi colt 02.12.05, 18:20 slaiderka1 napisała: > no własnie 5000 piechota nie chodzi a ceny nowej toyoty na pewno będa wyższe > niż starej bo jest okazja żeby klienta obskubac a na promocje w toyocie nie ma > co liczyć. > dodam ,ze jezdze ok.10tys rocznie więc nie ma sprawy że auto "zajeżdzę" a co do > > urody colta coz kwesta gustu. No to jestes skazana na tego colta, jak widze. Szerokiej drogi. Link Zgłoś
foxer696 Re: co sadzicie o mitsubishi colt 02.12.05, 14:26 Dla mnie samochó jak samochód, ale nie za bardzo podoba mi się jego kształt, a poza tym mam twarde zawieszeni...cholernie twarde Pozdr Dominik -------- www.akumulator.pl - TYLKO DOBRE AKUMULATORY! Link Zgłoś
cc_2004 Re: to taka sama japońszczyzna jak toyota aigo 02.12.05, 17:07 produkowany jest na tym samym kontynencie, przemekthorze Link Zgłoś
szymi_zalogowany BMW525 automat, klima, skóra czy Colt? 02.12.05, 17:24 Kilkuletnie BMW525 automat, skóra, klima, elektryka itp. itd. słowem full opcja czy nowy przyżąd do jeżdżenia? Rozejrzyj się za czymś używanym kilkuletnim, nie kupuj blaszanej wytłoczki... Przyjemnosć zjazdy, komfort i prestiż to wszystko przemawia za BMW lub inną używką... A tak na marginesie: parkowanie jest łątwiejsze BMW-niemal zawsze czujniki parkowania są z przodu i z tyłu... -- iberia29 napisała: tak sie sklada, ze jestem wychowana calkiem niezle Link Zgłoś
tomeeeek Re: co sadzicie o mitsubishi colt 02.12.05, 22:25 slaiderka1 napisała: > planuje kupić co o nim sądzicie gdzie te samochody sa produkowane?kupic czy > czekać do stycznia na nową yaris choc ta cenowa na pewno bedzie droższa ( > teraz jest promocja 5000 na colta.Poradzcie kobiecie ! Moim zdaniem colt jest bardzo fajny. Bardzo przestronny w środku i ładny - cóż mnie się podoba. Najlepiej zapytaj właścicieli na forum mitsubishi www.mitsumaniaki.pl/forum . Kilku ich z pewnością znajdziesz Link Zgłoś