Dodaj do ulubionych

FIRMY UBEZPIECZENIOWE

10.01.06, 12:59
Chcemy w przeciagu kilku dni ubezpieczyć samochód. Prosze wypowiedzieć się na
temat firm ubezpieczeniowych. Może szczególnie polecacie jakąś firmę. Będę
wdzięczna za opinie.
Obserwuj wątek
    • paxton1 Re: FIRMY UBEZPIECZENIOWE 10.01.06, 13:15
      szczególnie NIE polecam link4
      • konserwator4 Re: FIRMY UBEZPIECZENIOWE 12.01.06, 13:04
        a ja właśnie polecam Link4 - tanio i szybko
    • emes-nju Re: FIRMY UBEZPIECZENIOWE 10.01.06, 13:17
      Szczegolnie polecam firme, w ktorej mozna sie ubezpieczyc od skutkow ubezpieczenia w tej firmie :-P

A na serio - wszystko jeden grzyb. Pizedju gra, a reszta tanczy na jego sznureczkach.
    • khebdzynski Re: FIRMY UBEZPIECZENIOWE 10.01.06, 14:08
      esli jestes zainteresowany ofertą odpowiedz na kilka pytań które pomogą mi
      wyliczyć składkę sam podejmiesz decyzje. Jeśli nie jesli chodzi o oc to byle
      gdzie byle taniej a ac to juz jest poważna decyzja czytaj uważnie ogólne
      warunki a w szczególności na temat udziałów własnych, oraz franszyz czy masz
      wykupioną amortyzaję. daj znać to postaram się tobie pomóc
    • marcinc3 Re: FIRMY UBEZPIECZENIOWE 10.01.06, 17:03
      oc byle gdzie aby najtaniej w najgorszym wypadku jak bedziesz mial lipna firme
      to nie uprosisz zeby spisac oswiadczenie bo poszkodowany wezwie policje [ja tak
      robie] ac nie polecam kompensy warty najwiecej skarg u rzecznika praw
      ubezpieczonych [z OC a co dopiero musz cwiczyc z AC] tanio i dosc przyjaznie
      ergo hestia ale to tez zalezy od auta i od regionu kraju Napewno AC nie w tuz
      bo niedlugo padnie albo zostanie przejete
    • eltalon Re: FIRMY UBEZPIECZENIOWE 12.01.06, 14:18
      Ja mam w Warcie i nie narzekam. Znajomy miał szkodę do zlikwidowania w tej
      samej firmie i wszystko poszło szybko i sprawnie.
    • komster Ergo Hestia - uwaga! 30.05.06, 00:12
      Szczególnie nmie polecam Ergo Hestia. Przez bałagan w ich dokumentach , bądź
      przez niekompetencje pracowników, przysłali mi już przedsądowy nakaz zapłaty za
      ubezpieczenie OC...które u nich juz 2 lata temu przerwałem po zakupie auta od
      poprzedniego własciciela (który mial u nich ubezpieczenie). mimo moich starań o
      wyjasnienie sytuacji i zapewnien że wszystko juz jest ok, teraz "poczęstowali"
      mnie nakazem zapłaty za polise o zupelnie nie znanym mi numerze, tablicach
      rejestracyjnych auta poprzedniego wlasciciela. Skandal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka