madziapaw 10.01.06, 12:59 Chcemy w przeciagu kilku dni ubezpieczyć samochód. Prosze wypowiedzieć się na temat firm ubezpieczeniowych. Może szczególnie polecacie jakąś firmę. Będę wdzięczna za opinie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
konserwator4 Re: FIRMY UBEZPIECZENIOWE 12.01.06, 13:04 a ja właśnie polecam Link4 - tanio i szybko Link Zgłoś
emes-nju Re: FIRMY UBEZPIECZENIOWE 10.01.06, 13:17 Szczegolnie polecam firme, w ktorej mozna sie ubezpieczyc od skutkow ubezpieczenia w tej firmie :-P A na serio - wszystko jeden grzyb. Pizedju gra, a reszta tanczy na jego sznureczkach. Link Zgłoś
khebdzynski Re: FIRMY UBEZPIECZENIOWE 10.01.06, 14:08 esli jestes zainteresowany ofertą odpowiedz na kilka pytań które pomogą mi wyliczyć składkę sam podejmiesz decyzje. Jeśli nie jesli chodzi o oc to byle gdzie byle taniej a ac to juz jest poważna decyzja czytaj uważnie ogólne warunki a w szczególności na temat udziałów własnych, oraz franszyz czy masz wykupioną amortyzaję. daj znać to postaram się tobie pomóc Link Zgłoś
marcinc3 Re: FIRMY UBEZPIECZENIOWE 10.01.06, 17:03 oc byle gdzie aby najtaniej w najgorszym wypadku jak bedziesz mial lipna firme to nie uprosisz zeby spisac oswiadczenie bo poszkodowany wezwie policje [ja tak robie] ac nie polecam kompensy warty najwiecej skarg u rzecznika praw ubezpieczonych [z OC a co dopiero musz cwiczyc z AC] tanio i dosc przyjaznie ergo hestia ale to tez zalezy od auta i od regionu kraju Napewno AC nie w tuz bo niedlugo padnie albo zostanie przejete Link Zgłoś
eltalon Re: FIRMY UBEZPIECZENIOWE 12.01.06, 14:18 Ja mam w Warcie i nie narzekam. Znajomy miał szkodę do zlikwidowania w tej samej firmie i wszystko poszło szybko i sprawnie. Link Zgłoś
komster Ergo Hestia - uwaga! 30.05.06, 00:12 Szczególnie nmie polecam Ergo Hestia. Przez bałagan w ich dokumentach , bądź przez niekompetencje pracowników, przysłali mi już przedsądowy nakaz zapłaty za ubezpieczenie OC...które u nich juz 2 lata temu przerwałem po zakupie auta od poprzedniego własciciela (który mial u nich ubezpieczenie). mimo moich starań o wyjasnienie sytuacji i zapewnien że wszystko juz jest ok, teraz "poczęstowali" mnie nakazem zapłaty za polise o zupelnie nie znanym mi numerze, tablicach rejestracyjnych auta poprzedniego wlasciciela. Skandal. Link Zgłoś