Dodaj do ulubionych

Fiat Panda 1.3 Multijet

30.03.06, 18:12
my name is martin. aston martin.

pada ciasna i pudełkowata.
jedyne co w niej dobre to ten multijet
Obserwuj wątek
    • 1610u Re: Fiat Panda 1.3 Multijet 30.03.06, 21:16
      Bez przesady. Ciasna dla zbyt dużych gabarytów. Kobieta w normalnym rozmiarze
      mieści się bez problemu. Mam od prawie roku Multijeta 1.3. CZERWONEGO !! i wiem
      co mówię. To super autko. Niezłe przyspieszenie, dobrze trzyma się drogi, a
      praca silnika to muzyka dla nawet najbardziej słoniowatych uszu. Mężczyznom,
      najczęściej zaskoczonym walorami, auto podoba się rownież. Polecam zwlaszcza
      niedowiarkom .
      • martineres1 Do1610... 30.03.06, 22:11
        Ty z FIATA jestes czy co?
        • mobile5 Re: Do1610... 30.03.06, 22:19
          "Nowy, kompaktowy i zaawansowany technologicznie silnik potrafi zapewnić
          doskonałe parametry praktycznie przez cały okres użytkowania pojazdu. Trwałość
          jednostki 1.3 Multijet 16v została zaplanowana na 250.000 km, zamiast zwykłych
          150.000."
          Po co oni wydłużali trwałość?
    • thomas.brandt FIAT- Fehler Im Alle Taile-tak mówią Niemcy o tej 31.03.06, 13:43
      marce..coż,jaki Bond(jakis wymoczkowaty facio Craig z facjatą jak kościelny z
      mojej parafii)takie auto.Panda to dobre dla kurierow miejskich,dostawców pizzy itp.
      • kati_mm Re: FIAT- Fehler Im Alle Taile-tak mówią Niemcy o 31.03.06, 15:33
        No niedokładnie tak mówią :P Raczej "Fehler In Allen Teilen". Taka czepliwa
        językowo jestem... Ale wbrew temu, widać tutaj trochę fiatów na ulicach.
        • yutek Gdyby nie chlal 9L na miescie to by byl prawie ok 31.03.06, 15:52
          kupilem w styczniu do firmy. W mrozy zamarzal lewarek biegow :) (wymienili cos
          i ma byc OK, przekonam sie zima)

Mam 4 lata starszego 2,5L vana i pije 10L na miescie. Ot ciekawostka :)

Yutek
    • rafal197512 Fiat Panda 1.3 Multijet 20.12.06, 16:25
      cześć. Faktycznie jest ciasna,pudełkowata itd.Ale tania,oszczędna,bardzo
      praktyczna,dynamiczna jak na tą klasę,tania w serwisie,trwała,dla trzech
      dorosłych osób to i na wakacjie można smiało pojechać.
      • primerasri Re: Fiat Panda 1.3 Multijet 25.12.06, 20:37
        rafal197512 napisał:

> cześć. Faktycznie jest ciasna,pudełkowata itd.Ale tania,oszczędna,bardzo
        > praktyczna,dynamiczna jak na tą klasę,tania w serwisie,trwała,dla trzech
        > dorosłych osób to i na wakacjie można smiało pojechać.

To z wakacjami to chyba sie trzeba bardzo upierac ;-) Fakt, silnik diesla to
        jedyny, ktorym mozna scigac sie z rowerem albo deskorolka i nie trzeba sie ptzy
        tym odpychac noga ;-) Ale powaznie to jest to wyjatkowo nieudany samochod -
        fakt, bardzo ekonomiczny ale tandetny, koszmarny w prowadzeniu i wrecz
        niebezpieczny... Niestety musialem kiedys tym wynalazkiem jechac, na szcescie
        tylko kilka mil...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka