nie_banalny 17.07.06, 14:58 Widzialem wczoraj podstarzala paniusie po solarium turbo w nowym terenowym 4x4 (nie rozpoznalem marki). Po co takiej paniusi taki samochod, jak ona jezdzi tylko do fryzjera, od fryzjera, na tipsy i z tipsow? Link Zgłoś Obserwuj wątek
nautilus.pompilius Re: Paniusia w terenowym 4x4 17.07.06, 18:39 Cel jest jeden - żeby nie_banalny jadąc autobusem albo swoim wypierdziałkiem miał zagadkę. Link Zgłoś
nie_banalny Re: Paniusia w terenowym 4x4 17.07.06, 21:02 nautilus.pompilius napisał: > Cel jest jeden - żeby nie_banalny jadąc autobusem albo swoim wypierdziałkiem > miał zagadkę. Masz kompleks Ikarusa? Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Paniusia w terenowym 4x4 17.07.06, 21:06 Nie. Mam bardzo dobry samochód. Link Zgłoś
misha75 Re: Paniusia w terenowym 4x4 17.07.06, 21:21 Jak powiedział Jeremy Clarckson .... Toyota Landcruiser jak sama nazwa wskazuje służy do odwożenia dzieci do szkoły :-) Link Zgłoś
cimokio Re: Paniusia w terenowym 4x4 27.07.06, 18:41 cwicz fellatio to moze ktos ci kupi taki sam Link Zgłoś
sowik85 Re: Paniusia w terenowym 4x4 27.07.06, 19:32 Buahahaha Jak czytam te prowokacje ANALNEGO to po prostu pekam ze smiechu. Schemacik non stop taki sam. Boki zrywac, hehe Link Zgłoś
andrzejostrowski Re: Paniusia w terenowym 4x4 28.07.06, 09:45 Mala rada dla "clex2"proponuje wiecej czytac, bo wyraznie jestes na bakier z gramatyka... Mi osobiscie paniusia z tipsami nie przeszkadza w zadnym aucie, jesli ja stac to niech jezdzi nawet codziennie innym terenowym. Najwazniejsze, zeby nie malowala paznokci w trakcie jazdy -autentyk, jestem swiadkiem! Pozdrawiam Link Zgłoś
iberia30 Re: Paniusia w terenowym 4x4 28.07.06, 10:15 andrzejostrowski napisał: > Mala rada dla "clex2"proponuje wiecej czytac, bo wyraznie jestes na bakier z > gramatyka... chyba raczej z ortografia...wiec zanim komus zwrocisz uwage to spojrz na siebie. Link Zgłoś
clex2 Re: Paniusia w terenowym 4x4 28.07.06, 19:34 kolego, to raczej ty jestes na bakier z konwencjami forow takich jak to i nie umiesz rozroznic tego co jest zartem od tego co jest autentykim Link Zgłoś
tomeeeek Re: Paniusia w terenowym 4x4 28.07.06, 09:55 nie_banalny napisał: > Widzialem wczoraj podstarzala paniusie po solarium turbo w nowym terenowym 4x4 > (nie rozpoznalem marki). > Po co takiej paniusi taki samochod, jak ona jezdzi tylko do fryzjera, od > fryzjera, na tipsy i z tipsow? > > Ewidentnie masz problem ze sobą stary. Wszystkie Twoje posty bazują na zawiści z okazji tego, że ktoś posiada jakiś samochód. Akurat uważam, że panie w dużych terenowych samochodach wydlądają bardzo fajnie. Bardzo takie auta IMHO do nich pasują. I pewnie kupię właśnie takie auto swojej pani, żebyś przy okazji miał z tego tytułu przeżycia, gdy zobaczysz ją na mieście. Link Zgłoś
dwunastnica Re: Paniusia w terenowym 4x4 28.07.06, 10:48 OOO, widzę że (b)analnego kobiety też interesują. Bo jak na razie to tyko facetów w samochodach obserwował Link Zgłoś
programistajava Re: Paniusia w terenowym 4x4 28.07.06, 20:33 Moze by l niesmialy a teraz zmeznial nam bidulek..... Link Zgłoś