Dodaj do ulubionych

Nowy samochod i od razu problem z klockami

08.09.06, 13:27
Kupilem tydzien temu Nissana Almere i mam problem.
Otoz ktorys z sasiadow chyba bardzo mi go zazdrosci, bo juz drugi raz
znalazlem rano na masce klocka. Nie mam piedziedzy na garaz, to bede splaca
raty za Nissana, wiec samochod musi stac pod golym niebem. Jak wybrnac z tego
klopotu?
Obserwuj wątek
    • mobile5 Re: Nowy samochod i od razu problem z klockami 08.09.06, 13:30
      Porozmawiaj z teściową, zieńciu.
    • reniatoja Re: Nowy samochod i od razu problem z klockami 08.09.06, 14:13
      Jakiego klocka? Lego - dzieci sąsiada zrzucaja z balkonu, czy ktos ci robi kupę
      na maskę? A tak btw to mówi się znalazłem klocek, a nie klocka.
      • wlk.brytania Re: Nowy samochod i od razu problem z klockami 08.09.06, 14:15
        Mnie tez zaintrygowal ten klocek... LEGO Technic ?
      • od.jutra.nie.pije Re: Nowy samochod i od razu problem z klockami 08.09.06, 14:15
        reniatoja napisała:

> Jakiego klocka? Lego - dzieci sąsiada zrzucaja z balkonu, czy ktos ci robi kupę
        >
        > na maskę? A tak btw to mówi się znalazłem klocek, a nie klocka.

To drugie
        • reniatoja Re: Nowy samochod i od razu problem z klockami 08.09.06, 14:21
          A to w takim znaczeniu, to chyba nawet można powiedzieć znalazłem klocka.
          Współczuję. Powiem Ci jednak, że skoro ktoś Cię tak lubi, to uwazaj, bo pewnego
          dnia mozesz znaleźć nie tylko klocka, ale do kompletu jeszcze np wzorek dookoła
          auta, w lakierze zrobiony gwoździem lub kluczem. Moze jednak poszukaj jakiegoś
          garażu, bo szkoda by było spotkać się z takim prezencikiem.
          • od.jutra.nie.pije Re: Nowy samochod i od razu problem z klockami 08.09.06, 22:51
            reniatoja napisała:

> A to w takim znaczeniu, to chyba nawet można powiedzieć znalazłem klocka.
            > Współczuję. Powiem Ci jednak, że skoro ktoś Cię tak lubi, to uwazaj, bo pewnego
            >
            > dnia mozesz znaleźć nie tylko klocka, ale do kompletu jeszcze np wzorek dookoła
            >
            > auta, w lakierze zrobiony gwoździem lub kluczem. Moze jednak poszukaj jakiegoś
            > garażu, bo szkoda by było spotkać się z takim prezencikiem.

Chyba tak zrobie. Tylko za co wtedy spłacę raty?
            • programistajava Re: Nowy samochod i od razu problem z klockami 09.09.06, 09:53
              A moim zdaniem jestes trolem.
    • sven_b Re: Nowy samochod i od razu problem z klockami 09.09.06, 10:32
      Uwazam, ze masz jeszcze wzglednie milych sąsiadow. Kilka lat temu spotkalem w
      serwisie faceta, ktoremu ktos zyczliwy wbil w nocy siekiere w pokrywe silnika i
      tak zostawil. Szok!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka