bbso 30.10.06, 09:22 Rano we Wrocławiu na osiedlowej drodze widziałem Q7 powaliło mnie ale fajniutkie autko. Eh.... a tu taka nędza !!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
franek_jelito Re: Audi Q7 30.10.06, 22:21 bbso napisał: > powaliło mnie ale > chyba slabo na nogach stales Link Zgłoś
nyssan Re: Audi Q7 30.10.06, 22:28 Widziałem w Wawie juz dwa. Troche się wyróżnia sposród tego badziewia. Pięny wóz. Podobno wszystkie dwiescie ileś egzemplarzy dostepnych w tym roku w Polsce juz dawno się sprzedało. Na nowy pewnie troche sie czeka... "Kajeniak" wyglada przy nim jak ubogi krewny. Link Zgłoś
kodem_pl Re: Audi Q7 31.10.06, 00:03 Kumpeli tak sie spodobal, ze walnela w jedno. Czarne, walnela w bok seicento sluzbowym jej chlopaka:-D Mowila, ze nie zauwazyla... wyobrazacie sobie nie zauwazyc q7? to dosc spore auto... Link Zgłoś
bbso Re: Audi Q7 10.11.06, 14:19 No to widziałem dzisiaj we Wrocławiu już drugie Q7, wtedy to było srebrne i piekne. Dzisiaj równie piękne - czarne z silnikiem 3.0 TDI. Eh zazdrość mnie zjada od środka !!!! Link Zgłoś
kamil01233 Re: Audi Q7 10.11.06, 16:29 po toruniu jezdza bodajze 2. jedno srebrne drugie czarne. nie pytac czy ktoryms jechal rydzyk bo nie widzialem . mają przyciemnieane szyby Link Zgłoś
przemekthor Re: Audi Q7 10.11.06, 18:42 bbso napisał: > Rano we Wrocławiu na osiedlowej drodze widziałem Q7 powaliło mnie ale > fajniutkie autko. Eh.... a tu taka nędza !!! Ludzie, wezcie sie w koncu do roboty. Ta "nedza" to tez wasza pieprzona zasluga. Robcie tak, zeby was bylo stac miast bredzic o nedzy. W Chinach audi opchnelo w tym roku prawie 70 tys. aut. A w Polsce? Link Zgłoś