Dodaj do ulubionych

Warszawa - gdzie zmienią i przechowaja opony?

IP: *.teleaudio.com.pl 12.11.01, 13:23
Może ktoś mi doradzi, bo od rana dzwonie po różnych serwisach i czuje się jak w
PRL-u: nie mamy już miejsca, wymieniamy, ale nie przechowujemy, a jak
przechowujemy to robimy łaskę itd. Zaraz mnie szlag trafi. Może ktoś zna,
najlepiej z własnego doświadczenia, jakiś profesjonalny (a nie Zenek ze
Zbychem) serwis, gdzie mi moga sprzedać, wymienić i przechować przez zimę
opony. A jak ktoś wie, gdzie jest jakaś promocja, to padnę na kolana z
wdzięcznośći.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: AdamJ Re: Warszawa - gdzie zmienią i przechowaja opony? IP: *.mcnet.pl 12.11.01, 14:14
      W piątek pojechałem na Połczyńską 73 (wylot na Poznań, ale niestety w odwrotnym
      kierunku). Kutura, szybciutko, z rabatem. Zapakowali w woreczki i do magazynu.
      Kupiłem tam opony do Lancii Y. Chłpcy doradzili, przywieźli. Ocenili stare.
      Polecam tel. 665-85-08 Swego czasu na liście była burza bo facet trochę
      niewprawnie z listy korzystał i wszysy go objechali. Koleś dopiero otworzył
      warsztat i bardzo się stara. Czysto po remoncie, a nie jak w różnych dziurach.
      • Gość: Rafał Re: Warszawa - gdzie zmienią i przechowaja opony? IP: *.chello.pl 12.11.01, 14:45
        Midas na Alei Krakowskiej . Zamiana i przechowanie przez sezon kosztuje coś ok
        150 złotych.
    • Gość: bocian trasa Łazienkowska IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.11.01, 17:56
      Gość portalu: Arti napisał(a):

> Może ktoś mi doradzi, bo od rana dzwonie po różnych serwisach i czuje się jak w
      >
      > PRL-u: nie mamy już miejsca, wymieniamy, ale nie przechowujemy, a jak
      > przechowujemy to robimy łaskę itd. Zaraz mnie szlag trafi. Może ktoś zna,
      > najlepiej z własnego doświadczenia, jakiś profesjonalny (a nie Zenek ze
      > Zbychem) serwis, gdzie mi moga sprzedać, wymienić i przechować przez zimę
      > opony. A jak ktoś wie, gdzie jest jakaś promocja, to padnę na kolana z
      > wdzięcznośći.
      > Pozdrawiam

Kultura, 24 h/dobę, 7/7, wszystko zawsze u nich robię i jestem b. zadowolony.
      Centrum miasta a ceny nie wygórowane. Aby tam trafić musicie jechać od pomniku
      lotnika trasa łazienkowską w stronę niepodległości i skęcić jak do CPN, tylko
      zamiast wjeżdzać na stację jedziecie prosto w stronę pola Mokotwskiego. I 100 m.
      od Trasy po lewej stronie sa baraki - w dzień umyjecie tez tam autko, naprawicie
      co trzeba i zjecie wspanialy zurek! Polecam.
      bocian
    • Gość: Adam Re: Warszawa - gdzie zmienią i przechowaja opony? IP: *.acn.waw.pl 12.11.01, 22:17
      Zapraszam oczywiście na Połczyńską 73 665-85-08.
      Zmiana 60 PLN,przechowanie 80 PLN
      czyli za 140 PLN masz kłopot z głowy
      Pozdrawiam,
      Adam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka