Dodaj do ulubionych

O czy O2?????

16.05.07, 15:15
myslicie ze jak w zadaniu pierwszym napisałam O2 to tez jest ok???
proooosze powiedzcie ze tak , nie chce stracic kolejnego glupiego punktu :(:(
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga;) Re: O czy O2????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:21
      ja napisalam o2 na poczatku ale potem zmienilam na O bo wsumie mial byc tylko
      symbol a nie w postaci czasteki dwuatomowej.. nie wiem ;/
    • Gość: Bravica Re: O czy O2????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:31
      cholera... a napisał ktos jeszcze O2? moze jednak uznaja.... :(
      • Gość: Aga;) Re: O czy O2????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:56
        w kluczu jest O ale moze ci uznaja ;] trzeba byc optymista ;)
        • bravica Re: O czy O2????? 16.05.07, 16:37
          fajnie by bylo bo 75 % na medycyne to ciut malo zakladajac ze z fizyki nie
          jestem geniuszem :(
          • Gość: P4v3u Re: O czy O2????? IP: 80.50.230.* 16.05.07, 16:45
            Hmm nie wiem czy tak malo jak napisalem dobrze biole to nie ma co sie smucic ale
            nie ma czegos takiego jak o2 w ukladzie okresowym wiec tutaj az tak wielkim
            optymista bym nie byl... pozdrawiam
            BTW osobiscie uwazam ze teraz progi na medycyne podniosa sie na pewno o 20 pkt
        • Gość: a to ja Re: O czy O2????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 00:47
          w zeszlym roku policzylam sobie przedzial w jakim bedzie sie znajdowal moj
          wynik -od 68% do 88% - czyli doscy duzy rozrzut....

wynik na aneksie.... 68% - nie naciagaja, nie ma sie co niepotrzebnie łudzic.
          lepiej jest wczensiej sie pogodzic z tym ze wynik moze byc niski niz przezyc
          szok odbierajac swiadectwo/aneks. zamiast pytac sie miliona osob lepiej jest
          jezeli sie cos jeszcze pisze pouczyc te 5 min wiecej...

teraz wyszlo mi 73-83% z chemii i nie spodziewam sie cudow... nie jestem
          pesymistka.. jestem 1000% realistka- bedzie jak bedzie - wkoncu moze mi dadza
          prywatny stolik w szkole na sali maturalnej;)
          • Gość: dedzior Re: O czy O2????? IP: *.lublin.mm.pl 17.05.07, 02:21
            pamietam jak sleczalem od polowy maja do poczatku lipca dzien w dzien nad 3
            arkuszami (biol,chem,fiz) i czarowalem, gdzie tu jeszcze moga mi pkty odjac. na
            poczatku lipca wszedzie widzialem juz bledy :D (a bo moze tu jednak zrobilem
            literowke, tutaj pewnie tak nie napisalem, tylko mi sie tak wydawalo, ze
            napisalem, etc... ;) )... i mi wychodzilo nawet 130-140/300 pkt :D...
            na szczescie wszystko sie pozytywnie skonczylo, czego i wam zyczee :)
          • Gość: ona Re: O czy O2????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:14
            heh, a ja sobie policzylam z chemii od 45-50% heh, jeztem nieco zalamana, ale
            sioe nie dziwie bo musialam cos wziac jako dodatkowe i akurat padło na chemie..,
            ciesze sie ze przynajmniej zdałam heh ;d
            • Gość: aaa co sadzicie o braku katalizatorow ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:23
              co sadzicie o braku katalizatorow w reakcjach ??
    • Gość: Ania Re: O czy O2????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:56
      ja tez napisalam o2. Jakos tak z przyzwyczajenia. Glupi blad. Glupota po
      prostu.mam nadzieje ze jednak to uznaja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka