bravica 16.05.07, 15:15 myslicie ze jak w zadaniu pierwszym napisałam O2 to tez jest ok??? proooosze powiedzcie ze tak , nie chce stracic kolejnego glupiego punktu :(:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga;) Re: O czy O2????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:21 ja napisalam o2 na poczatku ale potem zmienilam na O bo wsumie mial byc tylko symbol a nie w postaci czasteki dwuatomowej.. nie wiem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bravica Re: O czy O2????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:31 cholera... a napisał ktos jeszcze O2? moze jednak uznaja.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga;) Re: O czy O2????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:56 w kluczu jest O ale moze ci uznaja ;] trzeba byc optymista ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bravica Re: O czy O2????? 16.05.07, 16:37 fajnie by bylo bo 75 % na medycyne to ciut malo zakladajac ze z fizyki nie jestem geniuszem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P4v3u Re: O czy O2????? IP: 80.50.230.* 16.05.07, 16:45 Hmm nie wiem czy tak malo jak napisalem dobrze biole to nie ma co sie smucic ale nie ma czegos takiego jak o2 w ukladzie okresowym wiec tutaj az tak wielkim optymista bym nie byl... pozdrawiam BTW osobiscie uwazam ze teraz progi na medycyne podniosa sie na pewno o 20 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: O czy O2????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 00:47 w zeszlym roku policzylam sobie przedzial w jakim bedzie sie znajdowal moj wynik -od 68% do 88% - czyli doscy duzy rozrzut.... wynik na aneksie.... 68% - nie naciagaja, nie ma sie co niepotrzebnie łudzic. lepiej jest wczensiej sie pogodzic z tym ze wynik moze byc niski niz przezyc szok odbierajac swiadectwo/aneks. zamiast pytac sie miliona osob lepiej jest jezeli sie cos jeszcze pisze pouczyc te 5 min wiecej... teraz wyszlo mi 73-83% z chemii i nie spodziewam sie cudow... nie jestem pesymistka.. jestem 1000% realistka- bedzie jak bedzie - wkoncu moze mi dadza prywatny stolik w szkole na sali maturalnej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedzior Re: O czy O2????? IP: *.lublin.mm.pl 17.05.07, 02:21 pamietam jak sleczalem od polowy maja do poczatku lipca dzien w dzien nad 3 arkuszami (biol,chem,fiz) i czarowalem, gdzie tu jeszcze moga mi pkty odjac. na poczatku lipca wszedzie widzialem juz bledy :D (a bo moze tu jednak zrobilem literowke, tutaj pewnie tak nie napisalem, tylko mi sie tak wydawalo, ze napisalem, etc... ;) )... i mi wychodzilo nawet 130-140/300 pkt :D... na szczescie wszystko sie pozytywnie skonczylo, czego i wam zyczee :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: O czy O2????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:14 heh, a ja sobie policzylam z chemii od 45-50% heh, jeztem nieco zalamana, ale sioe nie dziwie bo musialam cos wziac jako dodatkowe i akurat padło na chemie.., ciesze sie ze przynajmniej zdałam heh ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa co sadzicie o braku katalizatorow ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:23 co sadzicie o braku katalizatorow w reakcjach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: O czy O2????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:56 ja tez napisalam o2. Jakos tak z przyzwyczajenia. Glupi blad. Glupota po prostu.mam nadzieje ze jednak to uznaja. Odpowiedz Link Zgłoś