Dodaj do ulubionych

TVN i AUTOMANIAK

IP: *.idzik.pl 17.05.03, 18:33
Lubię oglądać AUTOMANIAKA w TVN ale dzisiaj przekroczyli wszelkie
dopuszczalne granice sposobu prezentacji, długości spotu i peanów na cześć
paskudnego kurduplowatego auta . Nigdy jeszcze nie poświęcono tyle czasu na
prezentację jednego samochodu. Sponsor zapłacił naprawdę duże pieniądze za to
żebym ja i mnie podobni przez prawie 10 minut zmuszeni byli oglądać jak przez
praktycznie cały czas pojazd po prostu .....................jedzie.
Toczy się to cholerne gówno a czas mija, ujęcie z dołu z góry z boku lewego,
prawego, migawka na wskaźniki (równie paskudne jak auto) i znów to samo.I tak
przez 10 minut.Przekroczyli Rubikon.Zatracili wszelkie proporcje. Dotychczas
na prezentację jednego samochodu poświęcano max 3-4 minuty. Niech TVN robi w
taki sposób AUTOMIANIAKA dalej a szybko my oglądający przestaniemy go oglądać.

Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik Nie oglądam tego. A o jakie auto chodzi? /nt 17.05.03, 19:17
      • devote Re: Nie oglądam tego. A o jakie auto chodzi? /nt 17.05.03, 19:23
        jeszcze nie mialem okazji ogladac.mam tvn24 to bea jeszzce powtarzac kilka razy
        to zwroce uwage na to.

a tak na marginesie to zawsze mi sie ten program podobal
        • devote Re: Nie oglądam tego. A o jakie auto chodzi? /nt 17.05.03, 19:59
          wlasnie ogladalem automaniaka na tvn24 i nic zlego nie zauwazylem.pokazywali
          forda ka cabrio,audi a3 i porownanie seata i fiata.

bardzo mi sie podobala prezentacja seata i tego fiata.zreszta ten seat to moj
          ulubiony samochod.cholernie mi sie podoba jego wyglad.no i silniczek 1.8T :)
          szkoda ze nie sprzedaja tego w ameryce

automaniak jest spoko
          • Gość: & Re: Nie oglądam tego. A o jakie auto chodzi? /nt IP: *.idzik.pl 17.05.03, 23:38
            Tyle tylko że kurduplowaty K "szedł" minimum 10 minut a reszta po dwie trzy
            minuty i po "łebkach". Za gwiazdę robił produkt Forda. Dla mnie antygwiazdę.
            • Gość: kuzyn Re: Nie oglądam tego. A o jakie auto chodzi? /nt IP: 130.94.106.* 17.05.03, 23:41
              A nie pokazywali Forda Focusa?
              Ostatnio to jedyny hit w tym programie.
              Podobno naj,naj,naj......
          • Gość: zolo Re: Nie oglądam tego. A o jakie auto chodzi? /nt IP: 217.8.188.* 19.05.03, 12:28
            ty to masz przejebane. wróć do polski i kup seata. zaraz życie zrobi ci sie
            kolorowe....
    • Gość: kuzyn Moral jest taki....... IP: *.gen.twtelecom.net 17.05.03, 23:52
      Nie kto lepszy,ale kto wiecej podszmaluje......

Tak jak w Auto Swiat wygrala Alfa 147 (Auto roku)a nie
      Toyota (nie pamietam,ale ta na prad i disel).
    • Gość: Darek Re: TVN i AUTOMANIAK IP: 212.106.151.* 18.05.03, 11:35
      Nie jest to rewelacyjny program ale przynajmiej pokazuje auta których
      interesują masy a wspomina że są też większe i droższe.Ahy i ohy wydobywające
      się z ust prowadzących rzeczywiście powalają jeżeli tłumaczy się raz jak
      fantastycznym autkiem jest np.seat czy nowy inny a wcześniej opisywało się
      np.VW pheatona i pomiędzy porównaniami prawie nie ma różnicy oprócz zatajonej
      różnicy klas tych aut.Tam musi się niezła kasa przelewać.Pozdr.
    • Gość: links2 Re: TVN i AUTOMANIAK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.03, 18:18
      automaniaka ogladalem kiedys dawno ale przestalem szybko. no nie podoba mi sie
      ten program. a jak kiedys prowadzil ten gulczas czy inny big brother (ja ich
      nie znam i nie chce znac) no to rece i nogi opadaja.
      te ich testy tez malo interesujace.
      ale to nic jeszcze! przypadkiem wlaczylem ostatnio jakis program motoryzacyjny
      (nie wiem jaki, nie zwrocilem uwagi a szkoda). test byl. wiecie jak to
      wygladalo? pokazali auto ze wszystkich stron, wymienili jakie ma wyposarzenie,
      podali dane techniczne, i to wszystko! buahahahaha! to byl TEST! :)
      fajny jest V-max na TV4. fajnie prowadzony. smieszne auta pokazuja, jakies
      dziwaczne amerykance :)
      • Gość: aligator Re: TVN i AUTOMANIAK IP: *.bphpbk.pl 19.05.03, 11:38
        Aytomaniak jest 100X lepszy od programów klanu Zientarski i syn!Przynajmniej
        kamerzysci są w Automaniaku normalni,a nie z wariatkowa.
      • Gość: Rav TV4 i V-max IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.05.03, 12:16
        Oglądam czasami programy auto-moto na DSF i BBCWorld. I pewnie nie jestem tu
        sam ze świadomością różnicy pomiędzy tymi "tam" a "tu". BBC jest zresztą o
        klasę wyżej od DSF, ale nie o to chodzi; w tej naszej telewizji żałosnej brak
        kompetencji nie tyle jest ewidentny, co NIEUKRYWANY! To jakaś mania, żeby
        upubliczniać amatorszczyznę, ba! robić z niej cnotę jakąś żenującą...
        Powierzchowność stała się nie cechą, ale celem. Gołym okiem widać na takim
        Automaniaku sponsorowaną komiksowość, przypadkowe socjotychniki aż odrzucają,
        infantylna (czyli w tym przypadku- durna) przymilność prowadzących- prowokuje
        do wyrzucenia telewizora za okno.
        A w V-maxie...2 kolegów uprawia zwykłe nieróbstwo, megapokazowo zresztą.
        Pozostaje tylko klęknąć i prosić o łaskę...bo jest jeszcze coś takiego,
        jak "4x4", gdzie "...realizują się Twoje marzenia...". Na takie nieuctwo i
        zacofanie już brak słów. Prawda jest okrutna- Zientarski gra tam rolę
        medialnego debila, jak widać na załączonym obrazku.
        • remo29 automaniak 19.05.03, 12:46
          Nie oglądałem nigdy testów samochodów na BBC, ale pamiętam automagazyn w DSF. I
          co tu dużo gadać - z polskimi produkcjami nie ma co porównywać...
          Pamiętam kiedyś program w publicznej jedynce w której w roli eksperta
          wystąpiła... Anita Lipnicka... To był dopiero koszmar! Popis niebotycznej
          infantylności i wręcz wzorowej niewiedzy niczym wyjęty z kawałów o blondynkach.
          Nic dodać nic ująć.
          W porównaniu z tym mimo wszystko pozostaję przy TVN-owskim automaniaku, bo
          kablówki (czytaj: DSF)od paru lat nie mam.
          pzdr

PS
          Ale Wisławski to dałby sobie czasem trochę na wstrzymanie...
          • Gość: LUK Re: V-MAX The BEST IP: *.crowley.pl 19.05.03, 13:29
            Jest najlepszy i nic wam do tego.
            • Gość: aligator Re: V-MAX The BEST IP: *.bphpbk.pl 19.05.03, 15:07
              Gość portalu: LUK napisał(a):
              ad
              > Jest najlepszy i nic wam do tego.
              Pier...sz jak potłuczony!
              Program trwa 30 min.Z tego 5 to reklamy,10 to opis samochodów lub motocykli,a
              pozostałe 15 to pieprzenie o dupie Maryni!Mój syn uważa tych dwóch młodych
              kolesi od V Maxa za pedałów a kamerzystę za psychicznie chorego.Do tego jeszcze
              pojawia się gość o wyglądzie orangutana z mikrofonem w łapie i pieprzy coś o
              samochodach zabytkowych.
              W polskiej telewizji nie ma dobrego programu motoryzacyjnego,tak jak nie ma
              kompetentnych dziennikarzy motoryzacyjnych.Tym co prowadzą te
              programy ,bardziej zależy na kreowaniu własnej osoby,niż na zawartości programu.
          • Gość: Rav Re: automaniak IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.05.03, 16:25
            Od jakiegoś czasu na BBCWorld są kłopoty z rutynową ramówką, wojna itp.,
            niektóre programy znikają bez ostrzeżenia, potem się pojawiają...coś tam nie
            gra, jeśli chodzi np. o rozrywkę. Jakieś 6 lat temu, gdy zacząłem regularnie
            oglądać kanał, były nadawane fantastyczne programy: Jeremy Clarcsons'Motorworld
            i ExtremeMachines by Jeremy Clarcson. Zawsze! było na co popatrzyć, miałem
            wypisane pory, w których nadawano, żeby czasem nie przegapić. Do dziś pamiętam
            program o szwajcarskiej motoryzacji, rygory dotyczące tam kierowców (np.
            wyłączanie silnika na światłach, mnogość stref wyłączonych z ruchu dla
            spalinowców), a także niesamowity wynalazek paramotocykla z oszkloną kabiną dla
            2osób, w któym przy Vpon. ok. 30kmh/h wysuwały się podnóki z kółeczkami
            (rzekomo miało komfort limuzyny- m.in. duży rozstaw kół, i zdolność do
            bezpiecznego pokonywania zakrętów z rajdową prędkością). Ale co tam!...
            To taka dygresja a'propos wiodącej dyskusji, tylko jakoś głupio mi się robi,
            kiedy pomyślę, że klasą Ich programów możnaby mierzyć dystans, jaki dzieli te
            dwa światy. Tym razem bez doczepiania obraźliwych łatek naszym producentom i
            dziennikarzom,
            pozdrawiam
            • Gość: links2 Re: automaniak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.05.03, 18:09
              TV4 jedno trzeba przyznac: jako JEDYNI pokazuja relacje z rajdowych mistrzostw
              swiata! trwa taka relacja okolo godzine, wiec jest na co popatrzyc. za to maja
              u mnie duzego plusa!
              • Gość: Rav Re: automaniak IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.05.03, 18:45
                Jak to mówią- przez grzeczność nie zaprzeczam. Zwłaszcza po tym, jak mi na
                kablówce EuroSport zamienili na PolsatSport, łotry! Swoją drogą- Sainz miał
                pecha jak diabli. Ciekawe, czy już sie odzywa do swojego pilota?
                pozdrawiam
      • devote Re: TVN i AUTOMANIAK 19.05.03, 22:56
        Gość portalu: links2 napisał(a):

> V-max na TV4. fajnie prowadzony. smieszne auta pokazuja, jakies
        > dziwaczne amerykance :)

to jest dopiero syf program
        goscie pogieci na maxa pierdola bez sensu
        mam to na polsat2 international

jezeli chodzi o smieszne zeczy do dobry jest ten gruby gostek z 4x4
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka