Dodaj do ulubionych

Jaki samochód do 35 tyś.

IP: 217.67.196.* 04.07.01, 11:20
Witam
Mam problem. Chciałbym kupić 2 - 3 letni samochód średniej wielkości do 35 tyś
PLN. Proszę o rady i wskazówki. Z góry dziękuję i pozdrawiam. MR
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: Jaki samochód do 35 tyś. IP: 194.92.234.* 04.07.01, 11:32
      Honda Civic
      • Gość: mr Re: Jaki samochód do 35 tyś. IP: 217.67.196.* 04.07.01, 11:46
        dzieki za rade ale myslalem raczej o bardziej praktycznym samochodzie. wydaje
        mi sie ze honda jest troche za mala. szczegolnie ze bede mial niedlugo wieksza
        rodzine o 1.
        • Gość: Wojtek Re: Jaki samochód do 35 tyś. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 11:56
          Honda civic to naprawdę dobre auto, jeżdżę często taką hondą z 98r, sedan,
          pelne wyposażenie i uważam że jak na samochód który jest dość intensywnie
          użytkowany przez kilku kierowcow o różnych stylach jazdy i z przebiegiem ok.85
          tys km. jest praktycznie bezawaryjna.To samochód naprawdę wygodny i naprawdę
          pojemny a przy tym ekonomiczny - spala średnio jakieś 7l./100km.Samochód o
          ktorym mówię móglby być sprzedany za jakieś 32tys.Uwazam, że to dobra
          inwestycja tym bardziej, że wspomniane auto posiada klimę 2Xsrs, full
          elektrykę,wspomaganie,centralny zamek.Naprawdę polecam.Cześć.
          • Gość: mr Re: Jaki samochód do 35 tyś. IP: 217.67.196.* 04.07.01, 13:00
            Dzięki za informacje. Muszę przyznać że nie myślałem o Hondach, raczej Focus,
            Astra 2 ale są jednak droższe niż 35 tyś. Zastanawiałem sie na Nissan Almera.
            Co wy na to. Podobno bardzo fajne auto.
            • Gość: Niknejm Re: Jaki samochód do 35 tyś. IP: *.pg.com 04.07.01, 13:53
              Co do Almery, Focusa, to większe od Civica nie są. Zwłaszcza gdy weźmiesz pod
              uwagę Civika 4D (sedan) lub 5D. To samochody spore jak na tą klasę. Rozstaw osi
              262 cm jest większy np. niż w Alfie 156 (samochodzie o klasę wyższym). Chyba
              nawet Vectra nie ma więcej. A rozstaw osi mocno wpływa na przestrzeń wewnątrz.
              W 4D i 5D są też dość spore bagażniki - rzecz przy rodzinie ważna.
              Ponadto w Almerze starego typu silnik 1.4 (najczęstszy) zdycha powyżej
              4000obr/min (taka dziwna dziura w momencie obrotowym).

W/g mnie Civic lepszy. Jeździłem kilkoma autkami jeśli chodzi o kompakty i
              powyżej. I Civic jest najlepszy z nich moim zdaniem.

Pozdrawiam,
              Niknejm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka