Gość: mr IP: 217.67.196.* 04.07.01, 11:20 Witam Mam problem. Chciałbym kupić 2 - 3 letni samochód średniej wielkości do 35 tyś PLN. Proszę o rady i wskazówki. Z góry dziękuję i pozdrawiam. MR Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mr Re: Jaki samochód do 35 tyś. IP: 217.67.196.* 04.07.01, 11:46 dzieki za rade ale myslalem raczej o bardziej praktycznym samochodzie. wydaje mi sie ze honda jest troche za mala. szczegolnie ze bede mial niedlugo wieksza rodzine o 1. Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Jaki samochód do 35 tyś. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 11:56 Honda civic to naprawdę dobre auto, jeżdżę często taką hondą z 98r, sedan, pelne wyposażenie i uważam że jak na samochód który jest dość intensywnie użytkowany przez kilku kierowcow o różnych stylach jazdy i z przebiegiem ok.85 tys km. jest praktycznie bezawaryjna.To samochód naprawdę wygodny i naprawdę pojemny a przy tym ekonomiczny - spala średnio jakieś 7l./100km.Samochód o ktorym mówię móglby być sprzedany za jakieś 32tys.Uwazam, że to dobra inwestycja tym bardziej, że wspomniane auto posiada klimę 2Xsrs, full elektrykę,wspomaganie,centralny zamek.Naprawdę polecam.Cześć. Link Zgłoś
Gość: mr Re: Jaki samochód do 35 tyś. IP: 217.67.196.* 04.07.01, 13:00 Dzięki za informacje. Muszę przyznać że nie myślałem o Hondach, raczej Focus, Astra 2 ale są jednak droższe niż 35 tyś. Zastanawiałem sie na Nissan Almera. Co wy na to. Podobno bardzo fajne auto. Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Jaki samochód do 35 tyś. IP: *.pg.com 04.07.01, 13:53 Co do Almery, Focusa, to większe od Civica nie są. Zwłaszcza gdy weźmiesz pod uwagę Civika 4D (sedan) lub 5D. To samochody spore jak na tą klasę. Rozstaw osi 262 cm jest większy np. niż w Alfie 156 (samochodzie o klasę wyższym). Chyba nawet Vectra nie ma więcej. A rozstaw osi mocno wpływa na przestrzeń wewnątrz. W 4D i 5D są też dość spore bagażniki - rzecz przy rodzinie ważna. Ponadto w Almerze starego typu silnik 1.4 (najczęstszy) zdycha powyżej 4000obr/min (taka dziwna dziura w momencie obrotowym). W/g mnie Civic lepszy. Jeździłem kilkoma autkami jeśli chodzi o kompakty i powyżej. I Civic jest najlepszy z nich moim zdaniem. Pozdrawiam, Niknejm Link Zgłoś