biezunska 22.08.07, 21:37 Czy ktoś miał do czynienia z firmą Campter?? oni zajmują się odzyskiwaniem odszkodowań?? Bardzo proszę o opinie. a może ktoś może polecić mi dobrą firmę specjalizującą się w tych sprawach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odszkodowaniew24g Re: campter 23.08.07, 17:24 witam, firmy tej nie znam, z pewnością nie warto:) ja zapraszam do skorzystania z moich usług, prowizja niska - jedynie 30% wartości odszkodowania! sądzę, że Pani firma lepszych warunków nie zaoferuje:) pytania proszę kierować na adres mejlowy odszkodowaniew24g@gazeta.pl Odpowiedz Link
roszczenia Re: campter 24.08.07, 13:47 zapraszam na www.roszczenia.org prowizja uzależniona od trudności sprawy i okresu jaki upłynął od daty zdarzenia : od 10% do 20% Odpowiedz Link
chippe Re: campter 14.06.14, 09:10 Bardzo nie polecam tej firmy, olewa, lekceważy, nie odpisuje na maile, lub zbywa głupimi mailami, że coś musi sprawdzić... Na necie ich strona wzbudza zaufanie lecz kontakt z nimi wyjaśnia ze to po prostu ładnie zrobiona reklama... Mają napisane ze zajmują sie odszkodowaniami za wypadki przy pracy we Francji, a tym czasem jedna osoba od nich odpisała mi ze nie zajmuje sie takimi sprawami!!! a druga, że musi sprawdzić z ich francuskim adwokatem czy przepisy sie nie zmieniły, po czym kontakt sie całkowicie urywa... Camper to tylko ładnie wyglądająca REKLAMA!!! Odpowiedz Link
piotreq35 Re: campter 28.01.10, 11:33 Polecam prawników z kancelarii EVENTUM z Poznania - jasne zasady, przejrzystość, a stawka honorarium nie może być wyższa niż 15%plus VAT (18,3% brutto)wywalczonego odszkodowania, a poza tym w zależności od sprawy można negocjować niższą stawkę wynagrodzenia. Polecam. Warto porównać ze spokojem zanim wybierze się pełnomocnika. szczególy na www.eventum.com.pl Odpowiedz Link
konan1983 Re: campter 30.08.07, 00:06 znalazłaś już jakąś firmę? ja się zastanawiam nad jedną... dość rzetelnie wyglądają, daj znać co w twojej sprawie, ja wujka ciągle namawiam zeby sprawę komuś oddał, on nie ma teraz do tego głowy pozdrawiam Odpowiedz Link
biezunska Re: campter 09.09.07, 21:06 jeszcze nie wybraliśmy firmy ,,nasza sprawa stoi w miejscu, a Wy jaką wybraliście firmę?? Odpowiedz Link
versus.pietrykowski Re: campter 11.09.07, 13:35 Witam serdecznie. Moja Firma pobiera prowizje max. 20% - w zależności od poziomu skomplikowania sprawy. Często jednak wystarczy uzyskać darmową poradę. Takich również udzielamy. Zapraszam do zapoznania sie z pełną ofertą na stronie: Versus Odszkodowania Odszkodowania Blog Pozdrawiam, Versus Odpowiedz Link
konan1983 Re: campter 12.09.07, 11:48 witam, nie chciałbym nikomu robić reklamy, bo sprawa jest i pewnie długo będzie w toku, jak już się rozwiąże dobrze lub źle to napiszę. najbardziej jednak podoba mi się to, że facet chamsko nie naganiał na swoje usługi, jedynie poinformował o możliwościachi zostawił wybór. a jak widzę tutaj nic tylko ciągła nagonka na nieszczęściu ludzkim. a Ty jak tam? już podjęłaś jakieś kroki? Odpowiedz Link
mpolko1 Re: campter 29.05.08, 15:00 Witam. Moja sprawa jest w toku. Na razie idzie dobrze. Najważniejsze jest profesjonalne podejście firmy i nie wyciąganie na siłę kasy od klienta. Odpowiedz Link
leito170 Re: campter 11.08.08, 11:18 Nie miałem do czynienia z campter, ale jesli zastanawiasz się, którą firmę wybrać to polecam Europejskie Centrum Odszkodowań, gdyż jest to bardzo duża firma z setkami zadowolonych klientów. Działa ona na terenie całej Polski i uzbierała już wiele pozytywnych opinii. Adres www.euco.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
prawnik10 Re: campter 10.09.08, 17:44 Jestem konkurencją dla Campter i przyznaje że odpowiedzi na ich forum są bardzo rzeczowe.Zdecdowania większa wiedza niż wiekszość firm.Pozdrawiam www.odszkodowania24.eu Odpowiedz Link
arturcio35 Re: campter 03.10.08, 13:40 Witaj ja też mam ten sam problem. Ale mój kolega miał wypadke samochodowy i bardzo chwalił sobie Compensata z poznania. uzyskał duże odszkodowanie i szybko. Dostałem do nich nr telefonu 603 22 10 17 ja do nich będe dzisiaj dzwonił jak porozmawiam to ci odpiszę. pozdrawiam Odpowiedz Link
adiutor2 Re: campter 10.10.08, 10:45 Zobacz, poczytaj... www.odszkodowanie.sos.pl/poradnik.php albo zadzwoń (071) 354 24 24... Pomoc jest blisko. Odpowiedz Link
anemisia83 Re: campter 17.09.09, 14:01 czyli uważasz, że nie ma sensu wchodzić z nimi w jakikolwiek sposób współpracować. Właśnie się do mnie odezwala jedna pani z Camptera i po zapoznaniu się z moją firmą powiedziała ze są bardzo duże szanse na wygraną. Narazie jestem z nią na etapie opisu całej sytuacji i r=teraz mam jej przesłać całą dokumentację. I co ja mam biedna teraz zrobić nie wiem... Odpowiedz Link
jaanna24 Re: campter 15.01.10, 00:12 Powierz profesjonalistom dochodzenie Twoich roszczeń ubezpieczeniowych wystarczy jeden mail:annaja@vp.pl lub tel:665-748-180 udzielimy wszelkich informacji, wszystko załatwimy za Ciebie bez opłat wstępnych Odpowiedz Link
odszkodowania_wroclaw Re: campter 15.01.10, 10:30 Jeżeli jest Pan/Pani z woj. dolnośląskiego lub opolskiego to zapraszam do mojego biura. Porsze o kontakt pod adresem odszkodowania.wroclaw@interia.pl Odpowiedz Link
ilona1824 Re: campter 31.01.10, 21:55 witam. ja naprawde polecam tą firmę. moj mąż miał wypadek w niemczech i to właśnie firma campter pomogła nam uzyskać odszkodowanie. bardzo szybko sprawnie i bezproblemowo. bardzo miły kontak. tak naprawde nic nas nie interesowało poza przywiezieniem auta do kraju na własną rękę. a odzkodowanie wywalczyli takie ze nam nawet przez mysl nie przeszlo ze bedzie takie wysokie. NAPRAWDE POLECAM. Odpowiedz Link
grzechu132 Re: campter 07.12.13, 10:53 Nie polecam tej firmy! OLEWANIE KLIENTA I SŁABA SKUTECZNOŚĆ pierwszy i ostatni raz dałem im zlecenie.Lepiej nie tracić nerwów tylko poszukać innej firmy myślę że prawie każda będzie lepsza od firmy CAMPTER. NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link
120dor Re: campter 18.01.15, 14:45 Tak polecam , szybko i sprawnie zajmuje sie odszkodowaniami . Prosze napidac do dor120@windowslive.com . Zajmnie sie sprawa. Odpowiedz Link