Gość: hans IP: *.zentis.com.pl / 10.0.0.* 09.07.03, 11:39 Niniejszym proszę gospodarzy Forum by usunęli szpacze gówno raz na zawsze z naszych oczu! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Sherlock Holmes Re: TO MNIE ZALAŁA KREW!!!! IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 09.07.03, 11:59 Nic nie zrobisz-pisalem juz kilka razy, pare razy tez zakladalem watki osmieszajace admina. Byc moze admin to marceli.szpak? Albo jego rodzina. To by sie nawet zgadzalo-gowniane zycie, posrane teksty na forum. Przepraszam wszystkich, ktorych urazilem tym ciezkim slownictwem. Dodam jeszcze mala uwage: ptaki robia pod siebie... :-) Link Zgłoś
remo29 Re: TO MNIE ZALAŁA KREW!!!! 09.07.03, 12:21 Gość portalu: hans napisał(a): > [...] szpacze gówno [...] Będziesz mi czyścił za karę monitor! ;) Link Zgłoś
Gość: Doki i nieslusznie IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 09.07.03, 12:26 To nie ja wymyslilem, to stare: moge sie nie zgadzac z czyimis pogladami, ale jestem gotow walczyc o prawo do ich gloszenia. Wolnosc slowa jest o wiele wazniejsza od Twojego spokoju ducha, zwlaszcza, ze czytanie postow szpaka nie jest przymusowe. To nie Twoje prywatne forum. Skoro szpak tylko pisze bzdury (i to tylko w Twojej i czyjejs tam jeszcze ocenie), nie lamiac netykiety, nie ma powodu, by jego posty usuwac. Zwroc uwage, ze jesli sie zalogujesz, mozesz w ogole posty szpaka zablokowac. Link Zgłoś
Gość: Żulis krew mnie zalała IP: 217.8.186.* 09.07.03, 12:30 Zignorujmy faceta i nie bierzmy udzialu w jego głupawej dyskusji... Załóżmy, że go nie ma i koniec. M.S. nie istnieje... Link Zgłoś
Gość: hans Re: krew mnie zalała IP: *.zentis.com.pl / 10.0.0.* 09.07.03, 13:59 Tak naprawdę - myślę, że teraz koleś siedzi przed monitorem z fujarą w ręku i widząc, że ktoś O NIM pisze już jest bliski orgazmu. Proponuję uczcić ciężką chorobę kolegi szpaka MINUTĄ CISZY........................................... Link Zgłoś
Gość: PDH Re: i nieslusznie IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.07.03, 16:16 Podzielam zdanie kolegi, pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Andre Niech żyje MS ale na innym forum IP: *.pcplus.com.pl 10.07.03, 18:52 Gość portalu: PDH napisał(a): > Podzielam zdanie kolegi, > > pozdrawiam AMEN Link Zgłoś