marzec7 25.09.07, 22:01 Witam Czy moglibyście mi poradzić, jak i jakie kupić opony zimowe. Mam Renault Scenica, nowego. Muszę kupić do niego opony zimowe. Jakie polecacie? Gdzie warto kupić? Za ile? Gdzie zakładać? Będę wdzięczna za wszelkie uwagi. Link Zgłoś Obserwuj wątek
konrad022 Re: Opony zimowe 25.09.07, 22:46 Fulda KRISTALL MONTERO 2 lub Firestone WINTERHAWK. I nie baw sie w Goodyear ULTRA GRIP bo sa o wiele gorsze do jazdy po miescie a kosztuja 90zl wiecej/szt. Kup sobie w sklepie intenretowym. Zaloz w obojetnie jakiej firmie ktora sie tym zajmuje cena powinna byc okolo 20-40 za calosc ale to i tak w sumie mniej lub tyle samo ile zaplacilbys w firmie oponiarskiej. Wiekszy problem tylko w wypadku ewentualnej reklamacji. Link Zgłoś
miszasty Re: Opony zimowe 26.09.07, 09:11 Buuuhahahahhaa!:))))))))))))))))))))) 20 zł - za zmianę kompletu opon: LOL! GY UG gorsze niż ich budżetowe odpowiedniki! ROTFL!!:)))) A to takie opinie to na jakiejś wsi funkcjonują, czy ktoś tylko się nie wyspał?;))))))))) Bo jak to drugie - to ja się dołączę: a więc... "Kup sobie F126p zamiast innego normalnego auta, bo te inne kosztują tylko więcej, a są o wiele gorsze do jazdy niż F126p" ;))))) Hehe:D Oczywiście - nie obrażając tych, co jeżdżą na budżetowych, tańszych niż GY zimówkach. Sam mam w jednym z aut takowe. Ale mam świadomość tego na czym jeżdżę i jak się na każdej z opon jeździ: coś za coś - cena też wynika najczęściej właśnie... z jakości. No chyba, że ktoś w promocji Maybacha nowego znajdzie za 50.000 zł - wtedy cofam wszystko: LOL!;)))))))))) Link Zgłoś
konrad022 Re: Opony zimowe 26.09.07, 09:32 Przejedz sie chlopie tym o czym mowie to sie przekonasz. Wlasnie udowodniles jakie masz pojecie o temacie. Porownaj sobie teraz biezniki i dojdz do jakichs wnioskow. Zaloze sie ze opony znasz tylko z ocen kolegow a twoj volkswagen widzial conajwyzej debice. Co do wymiany to takie sa ceny u mnie w cwierc milionowym miescie w normalnym nowym serwisie oponiarskim. Link Zgłoś
miszasty Re: Opony zimowe 26.09.07, 09:35 konrad022 napisał: > Przejedz sie chlopie tym o czym mowie to sie przekonasz. > Wlasnie udowodniles jakie masz pojecie o temacie. Porownaj sobie > teraz biezniki i dojdz do jakichs wnioskow. > Zaloze sie ze opony znasz tylko z ocen kolegow a twoj volkswagen > widzial conajwyzej debice. Coś widzę - jakieś kompleksy odnośnie VW-eja:)) Hehe - tak jak w oponach zresztą;)))) VW-eja nigdy nie miałem i nie mam. Choć nic do niego nie mam. Za to opony wymienione wyżej miałem, niektóre mam dalej - i wiem co piszę. A ty kto - Ludwik Jerzy Dorn? To nie dziwi, że bajki nadajesz:))) Pa! Link Zgłoś
robert888 no dobra dziewuchy - teraz zrywacie staniki i na 26.09.07, 09:37 trzy - cztery dajecie nura w kisiel.. Link Zgłoś
konrad022 Re: Opony zimowe 26.09.07, 09:38 Kompleksow dot. opon nie mam porpostu nie popelniam juz bledow w zakupie. A ty Andrzej Lepper? Dla mnie to ty piep... glupoty :)) Link Zgłoś