nikeewa 19.07.03, 16:42 Witam wszystkich!!!! Kupię BMW do 5500zł. (może być lekko uszkodzone). Mile widziane zdjęcie! Mój email: nikeewa@wp.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
greenblack Re: KUPIĘ BMW !!!!!!!!!!!!!!! 19.07.03, 17:00 Poszukaj w zabawkowym. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: nikeewa Re: KUPIĘ BMW !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.satlynx.net 19.07.03, 18:00 Ja nie mówię o roczniku 2003 tylko np. 1985 - 90. Za 4500zł sprowadze sobie z Niemiec i to jeszcze całkiem niezłą!!! Link Zgłoś
Gość: verte Re: KUPIĘ BMW !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.03, 18:12 Gość portalu: nikeewa napisał(a): > Ja nie mówię o roczniku 2003 tylko np. 1985 - 90. Za 4500zł sprowadze sobie z > Niemiec i to jeszcze całkiem niezłą!!! Ale po co Ci takie obciachowe trupiszcze dżewczyno? Link Zgłoś
bisnesmen Re: KUPIĘ BMW !!!!!!!!!!!!!!! 19.07.03, 21:06 Gość portalu: nikeewa napisał(a): > Ja nie mówię o roczniku 2003 tylko np. 1985 - 90. Za 4500zł sprowadze sobie z > Niemiec i to jeszcze całkiem niezłą!!! Sprowadź! Zostanie Ci tysiączek na jakieś audio albo solarium. Link Zgłoś
tyciarek Re: KUPIĘ BMW !!!!!!!!!!!!!!! 19.07.03, 21:46 moze nawet na jakią dres ? ale raczej podrabiany ? Link Zgłoś
Gość: Tim Re: KUPIĘ BMW !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 19.07.03, 23:15 Oczywisicie ze kupi za 1000Euro z tych rocznikow.Wiem bo mieszkam w niemczcech i handluje autami. Link Zgłoś
tyciarek Re: KUPIĘ BMW !!!!!!!!!!!!!!! 19.07.03, 23:22 ależ my nie wątpimy. nakłaniam jednakże do dalszych negocjacji ,bo to obciach takim fajnym trupem posuwac i mieć nieoryginalny dres z dwoma,albo czterema paskami -zamiast trzema. ....................................................... ....................................................... Link Zgłoś
Gość: Tim Re: KUPIĘ BMW !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 19.07.03, 23:31 To juz inna sprawa:) Link Zgłoś
dr.uid Re: KUPIĘ BMW !!!!!!!!!!!!!!! 19.07.03, 23:29 Gość portalu: Tim napisał(a): > Oczywisicie ze kupi za 1000Euro z tych rocznikow.Wiem bo mieszkam w > niemczcech i handluje autami. A dresy po ile masz? Pytam, bo chetnie kupie. Link Zgłoś
dr.uid A JA KUPIE DRES!!!!! 19.07.03, 23:27 nikeewa napisała: > Witam wszystkich!!!! > > Kupię BMW do 5500zł. (może być lekko uszkodzone). Mile widziane zdjęcie! > Mój email: nikeewa@wp.pl Moze byc lekko osrany i z czterema paskami. Link Zgłoś
nikeewa Re: MOJA ODPOWIEDZ NA WASZE WYPOCINY 21.07.03, 12:28 Aż mi jest żal jak czytam wasze wypociny (oprócz TMI-a). Jesteście cwaniaczkami którzy kręcą wałki ile się da. Macie kasę z kradzieży i dilerstwa to możecie pozwolić sobie na furę za np. 30000. P.S. Oby wasze gruchoty sprawaiały wam dużo problemów!!!!! Link Zgłoś
tyciarek Re: MOJA ODPOWIEDZ NA WASZE WYPOCINY 21.07.03, 12:30 nie wiedziałem, że dres może być taki zabawny. dzięki, od razu mi sie micha przy poniedziałku cieszy Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: MOJA ODPOWIEDZ NA WASZE WYPOCINY IP: 62.233.201.* 21.07.03, 12:32 Proponuję wszystkim wrzucić na luz i szczegółowo przyjźeć się osiągom takiej jednej betki: C&P into Your browser: www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_rubryka=1&marka=BMW&model=850&id_region=0&z_dnia=- 1&cena_od=20000&cena_do=40000&inte=on&gaze=on&biur=on&id_podrubryka=1&nr=3 pozdro Lolo Link Zgłoś
Gość: Bubik Dajcie gosciowi spokój... IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 21.07.03, 12:54 Przypier.. sie do goscia jak rzep psiego ogona.Niech kupuje co chce.Jasne,ze 15 letnie BMW to szajs ale jak gosc nie ma wiecej pieniedzy i mu sie podoba to jego sprawa. Z tymi dresiarzami to Wam,forumowicze chyba cos odpierd... na mózg. Link Zgłoś
nikeewa Re: Dajcie gosciowi spokój... 22.07.03, 11:54 Gość portalu: Bubik napisał(a): > Przypier.. sie do goscia jak rzep psiego ogona.Niech kupuje co chce.Jasne,ze > 15 letnie BMW to szajs ale jak gosc nie ma wiecej pieniedzy i mu sie podoba to > jego sprawa. Z tymi dresiarzami to Wam,forumowicze chyba cos odpierd... na > mózg. Stanowczo popieram!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: csi Re: Dajcie gosciowi spokój... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 12:32 nikeewa napisała: > Gość portalu: Bubik napisał(a): > > > Przypier.. sie do goscia jak rzep psiego ogona.Niech kupuje co chce.Jasne, > ze > > 15 letnie BMW to szajs ale jak gosc nie ma wiecej pieniedzy i mu sie podob > a > to > > jego sprawa. Z tymi dresiarzami to Wam,forumowicze chyba cos odpierd... na > > > mózg. > > Stanowczo popieram!!!!!!!!!!!!! racja, a z doświadczenia wiem, że 15 letnie bmw i to nawet nie specjalnie zadbane może spisywać się lepiej niż wiele współczesnych konstrukcji, większość rozwiązań bmw o dekadę wyprzedza konkurencję.., niedowiarkom proponuję przejażdzkę czymkolwiek nie zespawanym z przystankiem :) , pzd. csi Link Zgłoś
ziolek73 Re: Dajcie gosciowi spokój... 22.07.03, 14:44 Z tym sie zgodze, ze sie goscia czepiliscie. Z tym ze 15 letnie BMW to szajs - NIE. Koparki by wam opadly jakie i ilo letnie BMW jezdza. Chocby 2002 (model nie rok :o). Wszystko zalezy od wlasciciela i jego portfela. Respect. Link Zgłoś
Gość: cracovian Re: KUPIĘ BMW !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bankofamerica.com 22.07.03, 18:23 Rzeczywiscie pierdolniete macie ludzie wypowiedzi. Widze jednak, ze co kraj to obyczaj. Za takimi leciwymi beemkami kazdy w Stanach z podziwem sie oglada... Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: KUPIĘ BMW !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pg.com 22.07.03, 18:38 Ludzie maja okazję oglądać na drogach sporo 'karków' w 15-letnich BMW i stąd uczulenie... Ja tam założyciela wątku rozumiem. Chce mieć BMW (tak jak ja chciałem Hondę), a nie stać go/jej na nowy... Radziłbym jednak kupić autko za cenę nie wyższą niż 60-70% posiadanych środków na samochód... Bo na 99% trzeba bedzie włozyć sporo kasy w remont... Pzdr Niknejm Link Zgłoś
greenblack Re: KUPIĘ BMW !!!!!!!!!!!!!!! 22.07.03, 18:43 Cracovian, znajdź mi w Polsce bezwypadkowe, dobrze utrzymane 15-letnie BMW. Może kilka 7 i 6 trzymanych przez kolekcjonerów. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: csi Re: KUPIĘ BMW !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.07.03, 08:11 greenblack napisał: > Cracovian, znajdź mi w Polsce bezwypadkowe, dobrze utrzymane 15-letnie BMW. > Może kilka 7 i 6 trzymanych przez kolekcjonerów. > > > Pozdrawiam Ja Ci znajdę, u mnie w garażu :)) , zapraszam :) /320is '88/, pzd. csi ps. brat ma 325 '86 , bezwypadkowy i mechanicznie bdb ale zapuszczony że hej /przedni dywanik wystaje mu z podłogi na zewnątrz :)) / , ale gwarantuje jeżdzi to bardzo przyjemnie, przyspiesza miodzio, trzyma się drogi super, hamuje idealnie, tylko wspomagania na parkingu brak :( Link Zgłoś
bisnesmen Do autora wątku i sojuszników 22.07.03, 18:58 Przecież nie chodzi o to, że w naszym kraju takimi bejcami jeżdżą młodzi gniewni, tylko o dziwną ociężałość umysłową autorki: "kupię BMW do 5500, ale mogę sobie sprowadzić za 4500". Kto normalny, mogąc zaoszczędzić 20% rezygnuje z tego (tym bardziej, że dużą gotówką - jak widać - nie dysponuje) Pozdrawia jeden z tych, co to się dorobili na dilerce. Link Zgłoś