rerekumkum04 04.11.11, 13:42 Natknąłem się gdzieś na takie info, chyba warto. Zawsze zmieniałem opony u znajomego, ale muszę kupić nowe w tym sezonie. Dobry serwis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: sht Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.cable.net-inotel.pl 12.11.11, 20:29 Opony Expres jest o niebo lepszy... gdyby Karlik oferował usługę za darmo i tak bym z niej nie skorzystał! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mismak Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 22.11.11, 13:16 Oj nieładnie, może jakieś konkrety? W czym ci ten Karlik zawinił?? Mniemam, że nawet nie wiesz, gdzie się znajduje i jakie auta serwisuje. Polecasz jakąś firmę z "garażu" - żenada. Osobiście nie serwisuję auta w Karliku, bo mam opla, ale sąsiad tak i raczej nie narzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: matylda Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 14.11.11, 08:18 ja jeżdżę do serwisu karlika w Baranowie od lat i polecam bo zawsze mają usługi na najwyższym poziomie, co do części to kupuję sam-tak wolę Odpowiedz Link Zgłoś
volkenban Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 26.11.11, 13:19 W Karliku można przyjechać ze swoimi częściami i też zamontują bez problemu. Warto śledzić promocje, które dość często się pojawiają. np. zniżki na części czy serwisowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: poduch Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 28.11.11, 13:13 Dokładnie. Zadzwoniłem kiedyś i spytałem, czy mogę dowieźć swoje części, nie było najmniejszego problemu. Tak powinien działać uczciwy serwis. Odpowiedz Link Zgłoś
bratnig Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 28.11.11, 15:53 Generalnie Volvo w zakresie obsługi posprzedażowej to pierwsza liga jeśli chodzi o koncerny samochodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mamvovlo Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 12:12 Zgadzam się. Nie miałem większych kłopotów z autem, ale nawet z drobiazgiem nie czułem, że mają mnie gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
bratnig Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 07.12.11, 19:08 Kompleksowość usług przy dzisiejszym tempie funkcjonowania, szczególnie w dużych miastach, jest niezwykle ważna dla klienta. Na przykładzie Volvo , od oferty sfinansowania zakupu (Volvo Financial) przez zakup auta w salonie, po serwis. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mamvovlo Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 12.12.11, 15:36 No właśnie. Jestem bardzo zadowolony z wyboru marki. POlecono mi serwisowanie w Karliku w Przeźmierowie i z tego jestem również zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman-mark Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 28.12.11, 17:35 punkty serwisowe Volvo sa na podobnie wysokim poziomie, a znizki i promocje są zawsze dostępne niezaleznie od lokalizacji Odpowiedz Link Zgłoś
rerekumkum04 Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 12.12.11, 15:47 Święta racja. W obecnych czasach to bardzo ważna cecha. Dobrze, że volvo nie zapomina o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: poduch Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 20.12.11, 13:17 no i mamy snieg w górach, jadę na Święta do Zakopca i na szczęście zdążyłem zmienić opony. Odpowiedz Link Zgłoś
leeonowa Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 20.12.11, 14:06 Wizyta przed zimą w ASO to obowiązek. Ofert serwisowych Volvo ma teraz sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman-mark Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 28.12.11, 17:53 obecnie można skorzystac z 4+; Serwis 2.0 itp ofertom promocyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: teos Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 29.12.11, 19:03 Muszzę zatem zawieźć tam swojego offroada |:)) Muszą poprawić mi rozrzą, bo niedługo jedziemy z kumplami w teren. Odpowiedz Link Zgłoś
rerekumkum04 Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 29.12.11, 19:46 To daj znać jak poszło i ile wybuliłeś, bo ludzie się raczej boją cen w ASO. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pi Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 02.01.12, 10:40 Cen w ASO boją się chyba tylko ci, którzy nie mają pojęcia o tym, że ASO często mają dobre promocje. Warto być na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: renowatorkk Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 06.01.12, 12:25 Bardzo dobry serwis, dbają o zadowolenie klienta, ciekawe oferty rabatowe. terminy dość krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniaw7 Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 16.11.16, 08:19 Tego serwisu nie znam, bo swoje opony serwisuję w Euromasterze. Do tego mam opony ubezpieczone zaraz przy zakupie na rok. W Euromasterze jest taka opcja, bez kolejek i problemów, ubezpieczasz i spokojnie jeździsz. Tu sobie poczytajcie promocja.euromaster.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś