Dodaj do ulubionych

POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zimowe

04.11.11, 13:42
Natknąłem się gdzieś na takie info, chyba warto. Zawsze zmieniałem opony u znajomego, ale muszę kupić nowe w tym sezonie. Dobry serwis?
Obserwuj wątek
    • Gość: sht Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.cable.net-inotel.pl 12.11.11, 20:29
      Opony Expres jest o niebo lepszy...
      gdyby Karlik oferował usługę za darmo i tak bym z niej nie skorzystał!
      • Gość: mismak Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 22.11.11, 13:16
        Oj nieładnie, może jakieś konkrety? W czym ci ten Karlik zawinił?? Mniemam, że nawet nie wiesz, gdzie się znajduje i jakie auta serwisuje. Polecasz jakąś firmę z "garażu" - żenada.

Osobiście nie serwisuję auta w Karliku, bo mam opla, ale sąsiad tak i raczej nie narzeka.
    • Gość: matylda Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 14.11.11, 08:18
      ja jeżdżę do serwisu karlika w Baranowie od lat i polecam bo zawsze mają usługi na najwyższym poziomie, co do części to kupuję sam-tak wolę
      • volkenban Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 26.11.11, 13:19
        W Karliku można przyjechać ze swoimi częściami i też zamontują bez problemu. Warto śledzić promocje, które dość często się pojawiają. np. zniżki na części czy serwisowanie.
        • Gość: poduch Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 28.11.11, 13:13
          Dokładnie. Zadzwoniłem kiedyś i spytałem, czy mogę dowieźć swoje części, nie było najmniejszego problemu. Tak powinien działać uczciwy serwis.
          • bratnig Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 28.11.11, 15:53
            Generalnie Volvo w zakresie obsługi posprzedażowej to pierwsza liga jeśli chodzi o koncerny samochodowe.
            • Gość: mamvovlo Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 12:12
              Zgadzam się. Nie miałem większych kłopotów z autem, ale nawet z drobiazgiem nie czułem, że mają mnie gdzieś.
              • bratnig Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 07.12.11, 19:08
                Kompleksowość usług przy dzisiejszym tempie funkcjonowania, szczególnie w dużych miastach, jest niezwykle ważna dla klienta. Na przykładzie Volvo , od oferty sfinansowania zakupu (Volvo Financial) przez zakup auta w salonie, po serwis.
                • Gość: mamvovlo Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 12.12.11, 15:36
                  No właśnie. Jestem bardzo zadowolony z wyboru marki. POlecono mi serwisowanie w Karliku w Przeźmierowie i z tego jestem również zadowolony.
                  • stuntman-mark Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 28.12.11, 17:35
                    punkty serwisowe Volvo sa na podobnie wysokim poziomie, a znizki i promocje są zawsze dostępne niezaleznie od lokalizacji
            • rerekumkum04 Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 12.12.11, 15:47
              Święta racja. W obecnych czasach to bardzo ważna cecha. Dobrze, że volvo nie zapomina o tym.
              • Gość: poduch Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 20.12.11, 13:17
                no i mamy snieg w górach, jadę na Święta do Zakopca i na szczęście zdążyłem zmienić opony.
                • leeonowa Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 20.12.11, 14:06
                  Wizyta przed zimą w ASO to obowiązek. Ofert serwisowych Volvo ma teraz sporo.
                  • stuntman-mark Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 28.12.11, 17:53
                    obecnie można skorzystac z 4+; Serwis 2.0 itp ofertom promocyjnym
                    • Gość: teos Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 29.12.11, 19:03
                      Muszzę zatem zawieźć tam swojego offroada |:)) Muszą poprawić mi rozrzą, bo niedługo jedziemy z kumplami w teren.
                      • rerekumkum04 Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 29.12.11, 19:46
                        To daj znać jak poszło i ile wybuliłeś, bo ludzie się raczej boją cen w ASO.
                        • Gość: pi Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 02.01.12, 10:40
                          Cen w ASO boją się chyba tylko ci, którzy nie mają pojęcia o tym, że ASO często mają dobre promocje. Warto być na bieżąco.
    • Gość: renowatorkk Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi IP: *.play-internet.pl 06.01.12, 12:25
      Bardzo dobry serwis, dbają o zadowolenie klienta, ciekawe oferty rabatowe. terminy dość krótkie.
    • taniaw7 Re: POZNAŃ serwis Volvo Karlik zniżki na opony zi 16.11.16, 08:19
      Tego serwisu nie znam, bo swoje opony serwisuję w Euromasterze. Do tego mam opony ubezpieczone zaraz przy zakupie na rok. W Euromasterze jest taka opcja, bez kolejek i problemów, ubezpieczasz i spokojnie jeździsz. Tu sobie poczytajcie promocja.euromaster.com.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka