Gość: Józek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.02, 11:56 Nie fiem co sądzic o tym aucie zamerzam własnie kupic Astre II ale słuszałem ze nie jest zbyt dobry, Przymierzam sie tez na focusa - i nie zabardzo wiem do którego sie przymierzyc. Pomórzcie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Piotr Re: Opel Astra IP: 192.168.1.* 03.01.02, 12:17 Jak ci się chce to przeszukaj stare wątki, jest tego naprawdę sporo, zarówno o AstrzeII, jak i Focusie; Przynajmniej nie będzie się musiał nikt powtarzać. A jak masz wątpliwości to możesz zawsze kupić Fabię, ma tu wieeelu zwolenników którzy napewno cię przekonają;->> Piotr704 na Navigatorach PS.Jak masz jakieś pytania to wal śmiało jest tu dużo kurturarnych ludzi i napewno ktoś ci odpowie.(Np. Druid;-))) Link Zgłoś
Gość: Ozzyak Re: Opel Astra IP: 212.160.165.* 07.01.02, 15:44 Moim zdaniem Astra jest strasznie sztywna i twarda - poza tym to całkiem niezłe autko - ja 2 miesiące temu kupiłem roczną Vectrę 2.0 DTi(combiaczka)i jestem w niej zakochany. Pieprzyć wszystkie inne marki. Wiem , to trochę stronnicze ale poszukaj znajomego z tym samochodem i przejedź sie nim - odlot. Pozdrwiam Ozzyak Link Zgłoś
Gość: bocian Astra czy fokus - raczej fokus IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 07.01.02, 15:58 Ostatnio miałem "przyjemność" jeździć i jednym i drugim autkiem i wybrał bym focusa ponieważ: - daje większe wrażenie bezpieczeństwa, - pewniej idzie np. w śniegu, przez zaspy (trudniej daje się wyżucić z trasy) - jest przyjaźniejszy wewnątrz (kwestia gustu0 - ma wbudowane radio (zależy to chyba od opcji) co jest bardzo ważną sprawą gdyż z astry ukradli mi radio panelowe bez panela! Natomiast niewątpliwym minusem focusa sa fotele - dla mnie za krótkie siedzisko (mam 190 cm) oraz kiepskie trzymania boczne (mój staruszek by tego nie zauważył ale kierowcom "aktywnym" się przydaje) Pozdrawiam bocian Link Zgłoś