Gość: JUSTYNA IP: 62.233.191.* 07.10.02, 13:33 CO SĄDZICIE O TEJ ASO O DZIALE SERWISU O DZIALE BLACHARSKO-LAKIERNICZYM O DZIALE SPRZEDAŻY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doro6 JUSTYNO-Pj, już nie mogę sie połapać !! 08.10.03, 10:38 Jesteście z Toyota-Marki, czy z Toyota-Piaseczno? Gość portalu: pj napisał(a): > jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś
pawelj2 Re: TOYOTA MARKI 10.10.02, 14:27 NO CO NIKT NIE MA ZDANIA NA TEMAT TEJ ASO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: TOYOTA MARKI IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 21.10.02, 21:33 vwdoka napisał: > Ja preferuję TOyota Włochy. > vwdoka A masz jakiegoś ulubionego mechanika, którego możesz polecić? Czy może wszyscy we Włochach są ok? Odpowiedz Link Zgłoś
orl Marki 22.10.02, 16:18 Co do Toyota-Marki, to moim zdaniem, dzial handlowy w porzadku. CO do servisu to coprawda nic jeszcze nie naprawialem, bo nowy samochod, ale kilka razy ich odwiedzilem z jakimis drobiazgami, zmiana polozenia wylacznika antynapadu, skrzypienie polki i itp itd i wszystko poprawiali bez narzekania i co najwazniejsze za darmo :) No i ceny maja konkurencyjne co do pozostalych warszawskich serwisow Toyoty, a zwlaszcza w porownaniu do toyota-Radosc, ale tam to z cenami im sie w glowach chyba poprzewracalo :((( Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: Do Pauli 25.10.02, 12:13 Gość portalu: Paula napisał(a): > vwdoka napisał: > > > Ja preferuję TOyota Włochy. > > vwdoka > > A masz jakiegoś ulubionego mechanika, którego możesz polecić? Czy może wszyscy > we Włochach są ok? JA po prostu oddaję im samochód i potem go odbieram. Nie interesowało mnie kto konkretnie robi mój samochód. Raz tylko, schrzanili instalację zestawu głośnomówiącego - zrobili zimny lut - ale potem błyskawicznie i bez szemrania poprawili. Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 154865874 Re: TOYOTA MARKI IP: *.autotest.com.pl 16.12.02, 12:02 taka duża stacja a nikt nie ma nic do powiedzenia po prostu nikt nie czyta tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: TOYOTA MARKI IP: diak:* / 10.128.1.* 12.04.03, 23:00 Nie, po prostu nikt nie naprawia Toyot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betka Re: TOYOTA MARKI IP: *.dpc.com.pl 12.05.03, 14:23 Jest nawet bardzo OK. Polecam - mam akurat pozytywne doświadczenia z tą stacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nel Re: TOYOTA MARKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 02:41 a co ze zuzytymi czesciami? bo z radosci kiedys wyjechalam ze zlomem na siedzeniu pasazera co nigdy mi sie nie zdazylo na bielanach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Re: TOYOTA MARKI IP: *.studiokwadrat.com.pl 16.06.03, 14:07 Gość portalu: nel napisał(a): > a co ze zuzytymi czesciami? bo z radosci kiedys wyjechalam ze zlomem na > siedzeniu pasazera co nigdy mi sie nie zdazylo na bielanach? Teoretycznie warsztat powinien oddac klientowi zuzyte czesci. Dzieki temu klient ma minimum pewnosci, ze czesci zostaly faktycznie wymienione. To co piszesz swiadczy o tym, jak dalece nie jest to przestrzegane :-( A szkoda: zdarzylo mi sie kiedys, ze w ASO "wymieniono" mi sprzeglo (cale z dociskiem) - nie bede tu pisal gdzie. Szkoda tylko, ze wytrzymalo 20000 km. Po prostu nic nie zrobiono, a ja, glab, nie domagalem sie zuzytych czesci :-( Wydaje mi sie, ze ten zlom na siedzeniu (mam nadzieje, ze zabezpieczonym) dobrze swiadczy o serwisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolos Re: TOYOTA MARKI IP: *.autotest.com.pl 06.10.03, 10:45 części powinny być zwrócone na żądanie klienta dobre stacje jak toyota marki napewno nie obawiają się że nagle ktoś zechce zobaczyć wymienione części robienie składowiska złomu na czyimś fotelu w tym przypadku sprowadza się do tego że pewnie zapomnieli ich wyrzucić, no ale widać gdzie części są kładzione podczas naprawy Odpowiedz Link Zgłoś