Dodaj do ulubionych

TOYOTA MARKI

IP: 62.233.191.* 07.10.02, 13:33
CO SĄDZICIE O TEJ ASO
O DZIALE SERWISU
O DZIALE BLACHARSKO-LAKIERNICZYM
O DZIALE SPRZEDAŻY
Obserwuj wątek
    • Gość: pj Re: TOYOTA MARKI IP: 62.233.191.* 09.10.02, 08:52
      jest OK!
      • doro6 JUSTYNO-Pj, już nie mogę sie połapać !! 08.10.03, 10:38
        Jesteście z Toyota-Marki, czy z Toyota-Piaseczno?

Gość portalu: pj napisał(a):

> jest OK!
    • pawelj2 Re: TOYOTA MARKI 10.10.02, 14:27
      NO CO NIKT NIE MA ZDANIA NA TEMAT TEJ ASO
      • vwdoka Re: TOYOTA MARKI 14.10.02, 17:49
        Ja preferuję TOyota Włochy.
        vwdoka
        • Gość: Paula Re: TOYOTA MARKI IP: *.acn.pl / 10.128.133.* 21.10.02, 21:33
          vwdoka napisał:

> Ja preferuję TOyota Włochy.
          > vwdoka

A masz jakiegoś ulubionego mechanika, którego możesz polecić? Czy może wszyscy
          we Włochach są ok?
          • orl Marki 22.10.02, 16:18
            Co do Toyota-Marki, to moim zdaniem, dzial handlowy w porzadku. CO do servisu
            to coprawda nic jeszcze nie naprawialem, bo nowy samochod, ale kilka razy ich
            odwiedzilem z jakimis drobiazgami, zmiana polozenia wylacznika antynapadu,
            skrzypienie polki i itp itd i wszystko poprawiali bez narzekania i co
            najwazniejsze za darmo :) No i ceny maja konkurencyjne co do pozostalych
            warszawskich serwisow Toyoty, a zwlaszcza w porownaniu do toyota-Radosc, ale
            tam to z cenami im sie w glowach chyba poprzewracalo :(((
          • vwdoka Re: Do Pauli 25.10.02, 12:13
            Gość portalu: Paula napisał(a):

> vwdoka napisał:
            >
            > > Ja preferuję TOyota Włochy.
            > > vwdoka
            >
            > A masz jakiegoś ulubionego mechanika, którego możesz polecić? Czy może
            wszyscy
            > we Włochach są ok?

JA po prostu oddaję im samochód i potem go odbieram. Nie interesowało mnie kto
            konkretnie robi mój samochód. Raz tylko, schrzanili instalację zestawu
            głośnomówiącego - zrobili zimny lut - ale potem błyskawicznie i bez szemrania
            poprawili.

Pozdrawiam,
            vwdoka
    • Gość: 154865874 Re: TOYOTA MARKI IP: *.autotest.com.pl 16.12.02, 12:02
      taka duża stacja a nikt nie ma nic do powiedzenia po prostu nikt nie czyta tego
      forum
      • Gość: Michał Re: TOYOTA MARKI IP: diak:* / 10.128.1.* 12.04.03, 23:00
        Nie, po prostu nikt nie naprawia Toyot
    • Gość: Betka Re: TOYOTA MARKI IP: *.dpc.com.pl 12.05.03, 14:23
      Jest nawet bardzo OK. Polecam - mam akurat pozytywne doświadczenia z tą stacją.
      • Gość: nel Re: TOYOTA MARKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 02:41
        a co ze zuzytymi czesciami? bo z radosci kiedys wyjechalam ze zlomem na
        siedzeniu pasazera co nigdy mi sie nie zdazylo na bielanach?
        • Gość: emes Re: TOYOTA MARKI IP: *.studiokwadrat.com.pl 16.06.03, 14:07
          Gość portalu: nel napisał(a):

> a co ze zuzytymi czesciami? bo z radosci kiedys wyjechalam ze zlomem na
          > siedzeniu pasazera co nigdy mi sie nie zdazylo na bielanach?

Teoretycznie warsztat powinien oddac klientowi zuzyte czesci. Dzieki temu
          klient ma minimum pewnosci, ze czesci zostaly faktycznie wymienione. To co
          piszesz swiadczy o tym, jak dalece nie jest to przestrzegane :-( A szkoda:
          zdarzylo mi sie kiedys, ze w ASO "wymieniono" mi sprzeglo (cale z dociskiem) -
          nie bede tu pisal gdzie. Szkoda tylko, ze wytrzymalo 20000 km. Po prostu nic
          nie zrobiono, a ja, glab, nie domagalem sie zuzytych czesci :-(

Wydaje mi sie, ze ten zlom na siedzeniu (mam nadzieje, ze zabezpieczonym)
          dobrze swiadczy o serwisie.
          • Gość: kolos Re: TOYOTA MARKI IP: *.autotest.com.pl 06.10.03, 10:45
            części powinny być zwrócone na żądanie klienta
            dobre stacje jak toyota marki napewno nie obawiają się że nagle ktoś zechce
            zobaczyć wymienione części
            robienie składowiska złomu na czyimś fotelu w tym przypadku sprowadza się do
            tego że pewnie zapomnieli ich wyrzucić, no ale widać gdzie części są kładzione
            podczas naprawy
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka