czesio1111 28.04.08, 20:38 Witam, wracam do gry:) Znowu zajmuje się nawigacjami w tej samej firmie (były małe turbulencje:)) Teraz postaram się odpowiadac jak najszybciej na wszystkie wasze pytania. Pozdrawiam i czekam na pytania:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
abrams Re: Porady Garmin, Becker, Mio:-) 29.04.08, 09:48 Po pierwsze gratulacje z powodu powrótu do pracy :) Mam pytanie o ocene/porównanie map Polski zainstalowanych fabrycznie w Garminie 250 (City Navigator) z TomTomem One XL. Bo nad tymi dwoma urzadzeniami się własnie zastanawiam, a licze że w jakichs 90% będe z nich korzytał w Polsce. Wiem, ze oba nie sa idealne, ale jakbys mógł podac swoją subiektywną ocene obu tych systemów. Jak rozumiem do Garmina zawsze moge dokupic GPMapę PL, (która bywa porównywalna do wzorca czyli Automapy) - a do Tom Toma chyba nic takiego nie ma ? Pozdrawiam :) Link Zgłoś
czesio1111 Re: Porady Garmin, Becker, Mio:-) 29.04.08, 23:24 Witam, Sprawa ma się następująco: tak jak piszesz GPMapa jest bardzo dobrą i dokładną mapą Polski porównywalną z AutoMapą. City Navigator niestety trochę odbiega od wspomnianej wcześniej mapy. TomTom natomiast ma trochę gorszą mapę Polski niż Garmin. Chociaż już niedługo za jakieś pół roku napewno będzie miał bardzo dobrą mapę z tym, że garmin też nie pozostanie w tyle no i GPMapa jest dostępna od zaraz:) Ja osobiście polecam Garminka Bo można sobie dużo do niego ściągnąc za darmoche:) Mapę fotoradarów: www.garniak.pl Mapę topograficzną Polski (po zarejestrowaniu się na stronie producenta) no i to prawdziwy szok: można ściągnąc z "tajemniczej strony" mapy całego świata na Garmina. Pozdrawiam:) Link Zgłoś
abrams Re: Porady Garmin, Becker, Mio:-) 30.04.08, 08:22 Dzięki za wskazówki, skłaniałem się juz wczesniej w kierunku Garmina, wiec utwierdziłes mnie w tym przekonaniu - i chyba własnie na takim zestawie 250 + GP się skończy. Pozdrawiam:) Link Zgłoś
vatseq Re: Porady Garmin, Becker, Mio:-) 03.06.08, 23:24 Zadałem już pytanie tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=42479&w=76407056&a=80394558 Nie wiem, gdzie odpowiesz (mam nadzieję, że w ogóle :-) ), więc daję linkę. Link Zgłoś