Gość: jürgen IP: *.chello.at 23.03.01, 22:39 z nie swojej winy i ile mozna dostac wartosci rynkowej (auto na zagranicznych numerach) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: brzydal Re: Jak skasowac samochod IP: *.wp-sa.pl 16.05.01, 11:46 puknąć się w głowę o maskę, durniu... Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Jak skasowac samochod IP: 193.59.192.* 16.05.01, 12:16 Nie piszcie tutaj o takich rzeczach, bo taka wiedza w rękach debila i nie tylko, to ... . Jak chcesz się pozbyć DAEWOO po 3 latach to polecam głęboką gliniankę. Tylko pospiesz się, bo może ich zabraknąć, wkrótce ! Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Jak skasowac samochod IP: 192.168.134.* / *.Astral.Lodz.PL 16.05.01, 21:00 Tomaszu Czy Deu cię skrzywdziło ? Wyżal się.Napisz o tym.Zapewniam,iż po tym ci ulży.Zaczniesz innymi oczmi patrzeć na tą markę. Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Jak skasowac samochod - do Artura IP: 193.59.192.* 18.05.01, 10:48 Gość portalu: Artur napisał(a): > Tomaszu Czy Deu cię skrzywdziło? Wyżal się. Napisz o tym. Zapewniam, iż po tym ci ulży. Zaczniesz innymi oczmi patrzeć na tą markę. Mnie nie. Skrzywdziło wszystkich zwalnianych z pracy (wywała DAEWOO - firma słynąca z korupcji) i oszukanych przez rekordowy spadek wartosci aut tej "marki". Przez to, że paru kolesi z rządu otrzymało konta w szwajcarskim banku, w efekcie końcowym "firma" wywala się i zwalnia ludzi. A była przecież szansa pordukcji aut TOYOTY. Pamiętacie ??? Zamiast Matizami ludzie jeździliby teraz Yarisami. Dopiero teraz wraca się do pomysłu Toyoty - budowy fabryki skrzyń biegów. Zobaczcie jak SKODA stała kiedyś w Czechosłowacji, jak FSO. Jak wygląda teraz Skoda, a jak FSO ? Link Zgłoś
Gość: Artur Jak skasowac samochod - do Tomasza IP: 192.168.134.* / *.Astral.Lodz.PL 19.05.01, 21:34 Rozumiem Twoje rozgoryczenie,niemniej nie podzielam go.Od 6 lat jezdze samochodami tej marki (teraz czwartym) i nie mam najmniejszych powodow do narzekania.Koszty uzytkowania to praktycznie tylko benzyna.Co do firmy to faktycznie przeinwestowala,a kilku gosci skroilo sporo kasy.Jestem jednak przekonany,ze predzej czy pozniej znajdzie nabywce,tej wielkosci producent nie znika bez sladu-to jesli chodzi o Koree.Natomiast Deu-FSO moze faktycznie zostac porzucone,ale kto tam by chcial zadzierac z Polskimi Zwiazkowcami.Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: rico Re: Jak skasowac samochod - do Artura IP: 195.136.25.* 21.05.01, 07:08 Gość portalu: Artur napisał(a): > Rozumiem Twoje rozgoryczenie,niemniej nie podzielam go.Od 6 lat jezdze > samochodami tej marki (teraz czwartym) i nie mam najmniejszych powodow do > narzekania.Koszty uzytkowania to praktycznie tylko benzyna.Co do firmy to > faktycznie przeinwestowala,a kilku gosci skroilo sporo kasy.Jestem jednak > przekonany,ze predzej czy pozniej znajdzie nabywce,tej wielkosci producent nie > znika bez sladu-to jesli chodzi o Koree.Natomiast Deu-FSO moze faktycznie > zostac porzucone,ale kto tam by chcial zadzierac z Polskimi > Zwiazkowcami.Pozdrawiam. 4 auta Daewoo w ciągu 6 lat. To bardzo dobry wynik. Wychodzi jedno auto na 18 miesięcy. Mogę wiedzieć dlaczego tak szybko i często zmianiałeś te auta - czyżby się psuły jeszcze na gwarancji??? Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Jak skasowac samochod IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.05.01, 21:05 koles wez sie lepiej do roboty i przestan "krasc" bo przez takich cwokow jak ty stwaki ubezpieczen ida w gore. Link Zgłoś
Gość: radas Re: Jak skasowac samochod IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 23:38 skulaj auto z górki na jakiś stary mur (nowego szkoda) jak będziesz dobrze gadal to sprzedasz jako złom niezanieczyszczony ale jeśli pominiesz etap niszczenia, to może pchniesz go nawet jako złom kolorowy Link Zgłoś