urbanow 15.07.08, 11:21 Jeżdżę od dawna Mazdami, niedługo zamierzam kupić nowy model i będzie to oczywiście nowa Mazda sześć. Link Zgłoś Obserwuj wątek
roc-ky Szóstka na pięć z minusem 15.07.08, 17:50 Mazda 6 w kombi to prawdziwa sportowa elegancja. Dodatkowo jej zaletami są funkcjonalność, komfort oraz niezłe osiągi silnika.. Link Zgłoś
k2i żeby tylko wiekszość samochodów... 15.07.08, 19:55 ... miała takie minusy jak ma mazda6. Czemu nie została przetestowana mazda z silnikiem bęzynowym, tylko żeczywiście z najgorszym wariantem diesla, ale żeczywiście w dieslu mazdy są głośne, mają już tak od modelu 626 z 98roku i jakoś nie moga się z tym uporać. Ale wersja z silnikiem bęzynowym to jest poprostu muzyka dla uszu Test bardzo stronniczy jak przystało na Wysokie Obroty, autor artykułu widać wrósł w niemieckie samochody i nie chce się z nimi rozstać :) Link Zgłoś
ralfie Re: żeby tylko wiekszość samochodów... 17.07.08, 17:45 szóstka w dieselu ma lepsze osiągi, ale faktycznie ja też bym wybrał wersję benzynową. ogólnie świetny samochód Link Zgłoś
przemekthor Re: Szóstka na pięć z minusem 15.07.08, 19:59 Nie ma juz tego centralnego schowka na rekawiczki?! Yyy, zbrodnia po prostu. Link Zgłoś
k2i Re: Szóstka na pięć z minusem 17.07.08, 20:13 przemekthor napisał: > Nie ma juz tego centralnego schowka na rekawiczki?! Yyy, zbrodnia po > prostu. No żeczywiście ta dziura centralnie na środku deski w 626 to była masakra:D. To była dziura stylistyczna w dziejach mazdy:) Link Zgłoś
drpawelek Re: Szóstka na pięć z minusem 22.07.08, 15:28 “Żeczywiście, z silnikem bęzynowym” to już nie masakra... Link Zgłoś
ruda.samotna Re: Szóstka na pięć z minusem 21.07.08, 22:59 Za wygląd dostaje ode mnie 10 punktów na 10 możliwych. Najładniejsze auto jakie widziałam w przeciągu paru lat.. Link Zgłoś