simr1979 Panu Bogu świeczkę... 20.08.08, 11:06 ...i diabłu ogarek. Czyli szybkość nie zabiją, ale.......zabija - politycznopoprawny bełkot, byle się interes kręcił :( Link Zgłoś
ant777 Za szybko? 20.08.08, 11:50 Dwa pasy w jedną stronę, po bokach tereny zielone ale oficjalnie teren zabudowany i ograniczenie do 50km/h - polska normalka. A później dzielne misiaczki z ekipą tvn turbo łapią piratów drogowych. Link Zgłoś
al9 spróbujcie jechac zgodnie z przepisami 20.08.08, 11:57 kilka miesięcy temu uszkodziłęm koło, założyłem dojazdówkę i musiałem dojechać 200 km do domu... Jechałem 90 Wyprzedzali mnie WSZYSCY, łącznie z traktorami i rowerzystami :-)) Jazda zgodnie z przepisami na terenie niezabudowanym jest wręcz niebezpieczna.. Wszyscy jadą co najmniej 20 km/h szybciej.. Popieram tezę: najpierw drogi, poza autostradami drogi szybkiego ruchu, pobocza, częściej dwa pasy w jedną stronę i jeden w drugą dla ułatwienia pwyprzedzania, mądrzej rozwiązane skrzyżowania (z pasami do rozpędzania do płynnego włączania się do ruchu..) a na KOŃCU - restrykcje.. al Link Zgłoś
skodaach Re: Za szybko? 20.08.08, 12:36 Jak zwykle jedyny sluszny koncern dla Polskich mediow dal samochody do testow. Odpowiedz na to dlaczego polskie media tak lubia ten koncern. Link Zgłoś