Gość: rob IP: 194.181.36.* 15.10.03, 09:08 MAM DO WYBORU KILKA PROPOZYCJI 1. LANOS 2.KIA-RIO 3.FABIA 4.SUZUKI SWIFT 5-DZRWIOwa MYŚLĘ O SAMOCHODZIE NOWYM RODZINNYM W GRANICACH 30-35 TYS KTÓRY BYŚCIE MI PORADZILI? MOŻE MACIE INNE PROPOZYCJE? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Odin Re: JAKI WYBRAĆ SAMOCHÓD? IP: *.telia.com 15.10.03, 09:22 .. jezeli samochod ma byc rodzinny to z przez Ciebie wymienionych jedynie Fabia Combi odpowiada Twoim oczekiwaniom. Pzdr. ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś
Gość: Kec Re: JAKI WYBRAĆ SAMOCHÓD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 10:11 Gość portalu: Odin napisał(a): > .. jezeli samochod ma byc rodzinny to z przez Ciebie wymienionych jedynie > Fabia Combi odpowiada Twoim oczekiwaniom. Pzdr. to ciekawe fabia combi - bagażnik 426 litrów - spełnia oczekiwania kia rio - 400 litrów - nie spełnia oczekiwań wg mnie tylko swift odbiega wielkościowo od reszty pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Odin Re: JAKI WYBRAĆ SAMOCHÓD? IP: *.telia.com 15.10.03, 11:58 Kec,nie zapomnij ze Kia to tylko Kia ,u nas nawet psiaczki nozki nie chca podniesc by to to osikac,a jak sie zepsuje to czesci z daleka ,-za odpowiednia cene. ________________________________________________________________________________ Link Zgłoś
Gość: bouvier1 a dla czego nie 1,2,3 letni tylko nowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.03, 20:43 na twoim miejscu rozejrzałbym się za 1,2,3-letnim autkiem nieco wyższej klasy z pewną przeszłością... wbrew pozorom da sie znalezc taki samochod.a pomysl sobie ile stracisz po roku kiedy kupisz sobie kia rio...30%?? pozdrawiam Link Zgłoś