Dodaj do ulubionych

Najlepszy tytuł wątku

IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 16.01.02, 10:54
A może by tak Panowie dla rozrywki wybrać najlepszy tytuł wątku jaki przewinął
się do tej pory na forum. Wybralismy juz najlepszego forumowicza czyli
niknejma, może pora na laureata w kategori tytuł.
Osobiście proponuje: "Nie oddadzą lewego pasa daewoo i spółka..."
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Najlepszy tytuł wątku IP: *.telia.com 16.01.02, 10:56
      Badz uprzejmy i zacytuj ten watek,to ulatwi wybor.
      Pzdr.Michal
    • Gość: Niknejm Proponuję: 'Citroen - guwno na kółkach' IP: *.pg.com 16.01.02, 11:12
      Przepraszam za ortografię, ale tak było w oryginale. Od razu zastrzegam, że nie
      mam nic przeciwko Cytrynkom... Ale jak zobaczyłem ten tytuł, to długo nie mogłem
      przestać się śmiać ;-)) Połączenie 'słownictwa' z ortografią było powalające.

Pozdrawiam,
      Niknejm

P.S. Pozdrawiam wszystkich właścicieli Cytrynek, a szczególnie Jarka
      (podpisującego się alternatywnie jako właściciel rzeczonego 'guwna',
      względnie 'Tępy Badziewiak' ;-))
      • Gość: Darius Re: Proponuję: 'Citroen - guwno na kółkach' IP: 212.160.211.* 16.01.02, 11:13
        Opony zimowe -owczy pęd czy jak tam druidy sformuowały
        • Gość: Michal Re: Proponuję: 'Citroen - guwno na kółkach' IP: *.telia.com 16.01.02, 11:20
          Niknejm,powiem Ci jedno , ze te sformulowanie " Citroen-guwno na kolkach" to
          jest najlepsze jakie kiedykolwiek slyszalem w zyciu,ono oddaje sens istnienia
          tego auta.Bo faktycznie tak jest,ale wlasciciel ,kocha te cztery
          kolka ,chwilami jest zrozpaczony i wlasnie z milosci do swojej gabloty takie
          cos wymyslil. Tak masz racje watek No-1.Podpisuje sie pod tym.
          PzdrMichal
          • Gość: Jarek Re: Proponuję: 'Citroen - guwno na kółkach' IP: *.unregistered.formus.pl 16.01.02, 11:42
            Gość portalu: Michal napisał(a):

> Niknejm,powiem Ci jedno , ze te sformulowanie " Citroen-guwno na kolkach" to
            > jest najlepsze jakie kiedykolwiek slyszalem w zyciu,ono oddaje sens istnienia
            > tego auta.

Michale,

powiem tak, ze jesli usterkowosc Opli (ktorymi wczesniej jezdzilem) i Toyot
            (znajomy jezdzi Corollka), byla taka jak mojej Xantii... to pewnie zdecydowalby
            sie jedna z tych marek, a nie na wyrob PSA (osobiscie bdb doswiadczenia z
            Peugeotem). Faktem jest, ze za skandaliczne uznaje powazna usterke, ktora
            wystapila w Xantii w ciagu roku eksploatacji... zle ustawiony spryskiwacz
            przedniej szyby ;-)

> Bo faktycznie tak jest,ale wlasciciel ,kocha te cztery
            > kolka ,chwilami jest zrozpaczony i wlasnie z milosci do swojej gabloty takie
            > cos wymyslil.

Ja tam kocham dane auto za zalety, a nie wady... W tym przypadku sobie nie
            przypominam wad. Jesli ktos kocha cztery kolka, to wystarczy sobie kupic cztery
            opony ;-)))

Pozdr uzytkownik "guwna na kolkach"
      • Gość: Jarek Re: Proponuję: 'Citroen - guwno na kółkach' IP: *.unregistered.formus.pl 16.01.02, 11:32
        Gość portalu: Niknejm napisał(a):

> Pozdrawiam wszystkich właścicieli Cytrynek, a szczególnie Jarka
        > (podpisującego się alternatywnie jako właściciel rzeczonego 'guwna',
        > względnie 'Tępy Badziewiak' ;-))

Dzieki Nik!

Tepy badziewiak, czyli "jednym" slowem uzytkownik "guwna na kolkach" ;-)
    • Gość: Mirek Zgłaszam swoją kandydaturę! IP: *.makolab.pl 16.01.02, 11:19
      Tytuł brzmiał: "Chłopaki, przestańcie pierdolić". Na tym forum zawsze na czasie.

P.S. Przepraszam za wulgaryzm (z założenia nie bluźnię), ale do niektórych inne
      słowa nie trafiają.
      • Gość: Michal Re: Zgłaszam swoją kandydaturę! IP: *.telia.com 16.01.02, 11:23
        Pamietam dobry watek,ale panowie my wlasnie lubimy sobie troche poprzesadzac
        jak sie zacietrzewimy w swoich markach.
    • dep Re: Najlepszy tytuł wątku 16.01.02, 11:22
      Ten tytul watku jest dobry-"Zaszronienie szyb a fazy ksiezyca"
      • Gość: oops Re: Najlepszy tytuł wątku IP: *.murator.com.pl 16.01.02, 11:26
        mój typ: WSZYSTKIM "MUŁOM".
        Autor poruszył nawet wątek komuny. Niestety doczekał się tylko 1 odpowiedzi
        bodajże od Michała
      • Gość: oops Re: Najlepszy tytuł wątku IP: *.murator.com.pl 16.01.02, 11:26
        mój typ: WSZYSTKIM "MUŁOM".
        Autor poruszył nawet wątek komuny. Niestety doczekał się tylko 1 odpowiedzi
        bodajże od Michała
        • Gość: ZMok Re: Najlepszy tytuł wątku IP: *.wan.pol.pl 16.01.02, 11:29
          Ja jestem za "Dlaczego zawsze rano mam twardy..." autorstwa niejakiego CC.
          Nie napiszę o co chodziło, sprawdźcie sami.Pozdr.
          • Gość: MIchal Re: Najlepszy tytuł wątku IP: *.telia.com 16.01.02, 11:31
            Tak skojarzenia z ta twardoscia byly poprawne dobry watek,ale niektorzy bedz
            zarac odsylac do seksuologa.Pzdr.Michal
        • Gość: Michal Re: Najlepszy tytuł wątku IP: *.telia.com 16.01.02, 11:30
          Panowie badzcie uprzejmi wyciagnac te watki i zacytowac.Tak jest trudno
          szukac.Czas to pieniadz.Musze wyrywac Czesc.
          • Gość: Niknejm Re: Najlepszy tytuł wątku IP: *.pg.com 16.01.02, 11:42
            Gość portalu: Michal napisał(a):

> Panowie badzcie uprzejmi wyciagnac te watki i zacytowac.Tak jest trudno
            > szukac.Czas to pieniadz.Musze wyrywac Czesc.

To znaczy co, podać link, czy wrzucić na górę 'stosu'? Czas to pieniądz nie tylko
            dla Ciebie ;-)) A nie ma co zaśmiecac aktualności tematami archiwalnymi IMO.

Pozdrawiam,
            Niknejm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka