blackmartinez76 20.10.08, 11:51 Poszukuje w Warszawie ( najlepiej Białołęka ) swrwisu GPS chodzi mi i nawigacje. Znacie jakiś może sprawdzony ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
programistajava Re: Serwis GPS 20.10.08, 12:45 Doprecyzuj jaki konkretnie urządzenie masz na myśli? Navi FABRYCZNE będące na wyposażeniu auta? Czy też urzadzenie kupione w np Media Markt służaćę do nawigacji (palmtop etc...)? Link Zgłoś
skyddad Re: Serwis GPS 21.10.08, 05:24 Navigator GPS jest tanim urzadzeniem.Wydaje sie mnie ze pojscie z tym do servisu to obejrzenie przez spacjaliste bedzie kosztowac polowe wartosci tego urzadzenia.Najpierw sprawdz czy wszystko jest tak zaprogramowane jak nalezy. Mnie sie wydaje ze taniej jest isc i kupic nowe niz sie uganiac z starym i prosic gdzies w punktach gdzie tez nabijaja w butelke jak zobacza frajera ktory nie umiejetnie sie zabieral do obslugi i pokasowal wiele,niz tracic czas w kolejkach i wracac z powrotem gdzyz dalej cos nie dziala.Pamieatj ze urzadzenia tego typu np. sprzed dwoch trzech lat sa antykami i nie warto sobie glowy nimi zawracac.Nowe sa tak zmyslne i maja tak wiele ciekawych i naprawde przydatnych funkcji ze jest przyjemnoscia takie cos uzywac. Pzdr.Sky. Link Zgłoś
celicaman Re: Serwis GPS 21.10.08, 07:15 > Navigator GPS jest tanim urzadzeniem. Byc może dla Ciebie taki Garmin, Beckers czy Blaupunkt za prawie 2 tysiaki to jest tanio i mozna wywalić do kosza jak sie zepsuje. Ale w Polsce sa ludzie, dla których to nie jest tanio. A nie każdy kupuje sprzet za 300 zł. > Pamieatj ze urzadzenia > tego typu np. sprzed dwoch trzech lat sa antykami Jak ktos nie robił uaktualnień map, to co najwyżej mapy sa antykami. Samo urzadzenie zwykle jest wystarczajaco dobre, zeby prowadzić bez problemu. Zwłaszcza jak ktos kupił jakies lepsze. Tym bardziej, że sa nawi wbudowane. A nie kazdy ma ochote zdejmować gps-sa i odczepiac przyssawkę z kablami (kradną już nawet same kable). Link Zgłoś
skyddad Re: Serwis GPS 21.10.08, 08:31 Tutaj masz racje ,ja nie znam realiow Waszych. Mam osobiscie Garmina Nuvi ktory ma wszystkie te opcje uzywalne i nawet potrzebne ale to kosztuje trzy banki dobrego oleju po 4litry w bance.Czyli na Wasze okolo ponizej 500zl.Uwazam ze po trzech latach jest zamortyzowany. Pzdr.Sky. Link Zgłoś
celicaman Re: Serwis GPS 21.10.08, 09:33 > Mam osobiscie Garmina Nuvi [...] ale to kosztuje trzy banki > dobrego oleju po 4litry w bance.Czyli na Wasze okolo ponizej 500zl. W polsce tez można kupić Nuvi za mniej niż 500 zł. Ale sa ludzie, którzy lubia miec duży ekran i kupią Nuvi 5000 za prawie 2000 zł. I nie widzę powodu, żeby po 3 latch wywalać taką nawi do kosza. Link Zgłoś
skyddad Re: Serwis GPS 21.10.08, 12:45 Faktycznie ceny astronomiczne tutaj masz za 1 z kawalkiem zobacz; www.inwarehouse.se/k/kl.aspx?bn=10995&mfr=GARMIN 351807 Garmin Nüvi 5000 351807/Tillverkares artikelnr: 010-00639-25 Tillgänglighet25 st. på lager 4.290: Pzdr.Sky. P.S wyrzucamy kiedy nawala. Link Zgłoś