Dodaj do ulubionych

Challenger Classic - klasyczny Dodge

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 21:41
6s dla 370 KM silnika to nieco za malo... wole juz 300KM Mustanga ktory przyspiesza do 100km/h ponizej 5 s :)
Obserwuj wątek
    • Gość: wiochmen Re: Challenger Classic - klasyczny Dodge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 09:16
      swieci sie jak łysina podstarzałego plejboja. pimp maj rajd
    • Gość: gosc Re: Challenger Classic - klasyczny Dodge IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 20:48
      no bez przesady , stary mustang przyspieszal 5,2 do 60 mil/h = 98km/h
      ale rzeczywiscie RTjest za ciezki , o setki zdjae sie 5,7-5,9 sek...ale ma inne zalety,
      jest najlepszym odzwierciedleniem klasycznych Muscle (pistol grip, hemi , 375 KM -to tez klasyczna liczba- tyle mialy stare rt w najsilniejszej odmianie.., wolnoprzeplywowy wydech - podobno brzmi zabojczo !)
      ale ciekawszym autem dla mnie jest SS camaro, nowy Shelby GT500 ma miec 540 km- tez niezly potwor..
      to o wyroznia amerykanskie auta od europejskich jest roznica w momencie obrotowym...a moment (torque ) to siła ktora sie czyuje pod soba jak stapasz na gaz

modern muscle debate
      ernwopr@wp.pl
      gg 3787531
    • Gość: GOSC z New Jersey Re: Challenger Classic - klasyczny Dodge IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 25.12.09, 19:58
      Mysle,ze kazdy z krytykujacych nowego CHALLENGER-a,za mozliwosc posiadania go lizaliby mu opony,chociaz raz dziennie.Taki DODGE byl marzeniem mojego zycia,lecz dzis gdy juz sie go doczekalem i naprawde stac mnie na niego w kazdej wersji,czuje sie na taki samochod za stary.Mam57 lat.Zycze kazdemu takiego auta i troche wiecej entuzjazmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka