okrutny_mariuszek 04.11.05, 15:54 Pogoda rewelacyjna! Pojechałem tylko po benzynę, tylko na chwilę.... złapałem coś koło 226 gdybym wiedział wziąłbym rękawiczki i inny kask! Eh, żeby cała zima taka.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carina79 Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 16:04 no tak masz sie czym chwalić. to dla Ciebie wyjątkowa sytuacja ruszyć dupe z domu i pojeździć. gratuluję. zuch z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
siurniety_krolik Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 16:18 carina79 napisała: > no tak masz sie czym chwalić. to dla Ciebie wyjątkowa sytuacja ruszyć dupe z > domu i pojeździć. gratuluję. zuch z Ciebie. dziewczyno natknąłem sie tu na forum na kilka postów twojego autorstwa i powiem tylko że ci bardzo współczuje siurniety Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 16:36 no ja też sobie bardzo współczuję, bo nie ma z kim pogadać na tym forum. Albo się obrażają, albo wkurzają, ogólnie do dupy, smutek i nostalgia... dziękuję za zrozumienie, nieczęsto spotykam się z taką empatią u mężczyzn. to wspaniałe! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Potas Re: Ktoś dziś latał? IP: 195.128.228.* 04.11.05, 16:52 Nie przejmuj się Siurniety! Ten model tak ma! Tez czytalem kilka postów Cariny, cos chyba jednak jest na rzeczy z tym feminizmem (czy jakos tak)Ale taka jest uroda tego 4um (pewnie tak jak kazdego innego), ze czy sie ma cos do powiedzenia, czy nie to sie klepie w klawisze. Mowi się, ze papier jest cierpliwy, ale klawiatura chyba tez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 17:15 nie ma sięczego czepiać Cariny w zasadzie nic złego nie robi do ciekawych rozmów od 4um lepsze są czaty czy choćby GG (trochę szukania i można zdobyć # GG prawie każdego piszącego na 4um) a 4um to miejsce gdzie spotykaja sie różni ludzie o wspólnym mianowniku (zawsze chciałem to napisać! profil mat-fiz zobowiązuje!), tu tym mianownikiem jest posiadanie lub miłość do motocykli, ale przecież nie znaczy to, ze nie ma tu miejsca na inne tematy, np.: FLora i Fauna Afryki Zachodniej, Być czy mieć - czyli dylematy współczesnego bohatera nieromantycznego, "Tak czy nie" - rozwiń myśl. Nie ma sensu być ortodoksyjnym 4umowiczem 4um motocyklowego. Niektórych (np mnie) bardzo kręcą cycki (niestety, tylko kobiece) i mógłbym je oglądać i co tylko cały czas, inni szukają męża, jeszcze inni mogą byc w sieci nie tym kim są, ale tym kim chcieliby być (np. elokwentnym inżynierem) Nie ma się co obruszać trochę dystansu i czasem zastanowienia co na moim miejscu zrobiłby Jezus. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ani Re: Ktoś dziś latał? IP: *.box.nl 04.11.05, 17:43 alez Ty madrze gadasz dzisiaj:) takiego madrego meza miec...;) Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 17:50 ale ja lubie wypić i uderzyć Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszxyx Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 17:52 facet musie miec jaja! ...poza tym jak nie bije to znaczy ze nie kocha Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 17:55 jak sie baby nie bije to jej wątorba gnije - carina mnie tego nauczyła :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ani Re: Ktoś dziś latał? IP: *.box.nl 04.11.05, 18:53 Coooooo???? babe bic??? sprobuj to Ci raczke upierd***!!!( przepraszam za wyrazenie) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ani Re: Ktoś dziś latał? IP: *.box.nl 04.11.05, 18:55 teraz to wszyscy chleja wiec niczym nam nie zaimponowales Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Potas Re: Ktoś dziś latał? IP: *.chomiczowka.waw.pl 04.11.05, 17:52 Myślę, że na moim miejscu Jezus by się najarał blantów. To zawsze daje spory dystans! Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 22:36 mógłbyś potasie nie pierniczyć? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Potas Re: Ktoś dziś latał? IP: *.chomiczowka.waw.pl 05.11.05, 10:07 No pewnie że bym mógł. Jak Ci to przeszkadza, to już przestaję, sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ani Re: Ktoś dziś latał? IP: *.box.nl 05.11.05, 10:51 Potas jeszcze kwiatki dla Ireo w ramach przeprosin...ehh Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Ktoś dziś latał? 05.11.05, 15:06 ani, jeśli przeszkadza Ci, że ktoś się do mnie odezwał uprzejmie i z szacunkem, to raczej się nie rozumiemy. specyfika forum jest taka, że czasem wystarczy jedna wymiana zdań, żeby zobaczyć z kim się ma do czynienia. dlatego cieszę się, że Potasa nadal mogę uważać za osobę dojrzałą i z sensem, a Ciebie być może uznam za taką w przyszłości. tymczasem życzę powodzenia w dalszych próbach zamieszczania wpisów podszczuwających. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ani Re: Ktoś dziś latał? IP: *.box.nl 05.11.05, 17:37 chyba troche przesadzasz ireo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Potas Re: Ktoś dziś latał? IP: *.chomiczowka.waw.pl 05.11.05, 17:42 No że dojrzałą (albo nawet lekko przejrzałą) to trudno zaprzeczyć, ale czy z sensem to nie jestem przekonany. Oczywiście to nie jest 4um wyznaniowe, ale mi też niekiedy nie pasują różne wykręcone wypowiedzi, tyle tylko, że nie chce mi sie na nie odpowiadać. Ale już dawno przekonałem się że jak się kogoś niechcący urazi, to przeważnie niewiele kosztuje powiedzenie przepraszam (nawet gdyby miało się odmienne zdanie) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lysout Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 17:51 Ale za co przepraszać????, Jezus przecież mógł palić blanty - pewnie się inaczej nazywały, ale to nie grzech, trawa rosła i palona była od zawsze, a Jezus był synem człowieczym. To też nie powód zeby od razu mówić komuś zeby "nie pierniczył" każdy ma swoje poczucie humoru i każdy ma prawo sobie pożartować, a ten dowcip bynajmniej niesmaczny nie był - więc był zabawny i nie widzę powodu zeby się obruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ani Re: Ktoś dziś latał? IP: *.box.nl 05.11.05, 17:58 najwyrazniej niektorzy na zartach sieu nie znaja, sztywniakow nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Potas Re: Ktoś dziś latał? IP: *.chomiczowka.waw.pl 05.11.05, 18:17 No pewnie że nie brakuje, ale co robić. Ja tam o jaraniu ma swoje zdanie, ale jak komuś nie pasuje, to nie. I tak nie wyprowadzicie mnie z dobrego humoru, bo kulnąłem się dzisiaj ze 200 km moim lanserskim BMW i posiadam spory zapas życzliwości. A swoją drogą to się dziwię, zę mimo iż sobota wieczór, to Państwo Młodsi jeszcze nie na bankietach, tylko pzy klawiaturach. Nie wstyd Wam?? Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Ktoś dziś latał? 05.11.05, 18:24 Bankiet dziś u mnie będzie,a narazie czekam na pijaków grzebiąc w necie.Jestem usprawiedliwiony? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Potas Re: Ktoś dziś latał? IP: *.chomiczowka.waw.pl 05.11.05, 18:43 Jesteś usprawiedliwiony całkowicie!! Miłego kaca :) Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Ktoś dziś latał? 05.11.05, 20:26 ani, nawet nie pytam, co w niby w Twojej wypowiedzi miało być "żartobliwego". łysołt, ten Twój tekst to właśnie typowe pierniczenie - czyli zabranie głosu na temat, którego albo wcale nie znasz, albo dla wygody usiłujesz udawać, że było i jest inaczej niż podaje ewangelia. Twoja sprawa, ale skoro uważasz, że "każdy ma swoje poczucie humoru i każdy ma prawo sobie pożartować", to uznaj też za świetny żart to, że właśnie napierniczyłeś kompletnie bez sensu. bo ten ten dowcip bynajmniej niesmaczny nie był - więc był zabawny i nie widzę powodu zeby się obruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lysout Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 13:57 ireo napisał: > ani, nawet nie pytam, co w niby w Twojej wypowiedzi miało być "żartobliwego". > łysołt, ten Twój tekst to właśnie typowe pierniczenie - czyli zabranie głosu na temat, którego albo wcale nie znasz, albo dla wygody usiłujesz udawać, że było i jest inaczej niż podaje ewangelia. Twoja sprawa, ale skoro uważasz, że "każdy ma swoje poczucie humoru i każdy ma prawo sobie pożartować", to uznaj też za świetny żart to, że właśnie napierniczyłeś kompletnie bez sensu. bo ten ten dowcip bynajmniej niesmaczny nie był - więc był zabawny i nie widzę powodu zeby się obruszać. No fajny dowcip, szkoda ze tylko z 2-3 osoby w Polsce mają takie fajne poczucie humoru jak Ty, a dowcip Potasa ubawiłby miliony. PS. Jesteś teologiem, czy tylko zagorzałym katolikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamaszek Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 17:30 oj kac czlowieku kac...caly dzisiejszy dzien byl jak wyjęty z zyciorysu... Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Ktoś dziś latał? 08.11.05, 09:28 Gość portalu: Lysout napisał(a): > No fajny dowcip, szkoda ze tylko z 2-3 osoby w Polsce mają takie fajne poczucie humoru jak Ty, a dowcip Potasa ubawiłby miliony. > PS. Jesteś teologiem, czy tylko zagorzałym katolikiem? wyobraź sobie lizołt, że nie po to żyję żeby kogokolwiek zabawiać, a już tym bardziej Ciebie albo jakieś Twoje rzekome "miliony". PS. Jesteś ateistą, czy tylko zagorzałym czytelnikiem wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kura_maruda Re: Ktoś dziś latał? IP: *.aster.pl 05.11.05, 19:08 no potasie gdybys tak trafil na mnie kiedy sobie dziobne niewlasciwego grzybka czyli malutenienkiego rydza to po przeczytaniu twojego posta o Historycznej Postaci jarajacej jakies historyczne uzywki to chyba bym zmowila za ciebie szescsetszescdziesiatszescdziesiatek kaczenca ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Potas Re: Ktoś dziś latał? IP: *.chomiczowka.waw.pl 05.11.05, 23:11 Kura Ty mnie nawet nie deneruj! Ja ma cię na celowniku od jakiegoś czasu i uważam, ża Twoje posty są: -niemoralne -dwuznaczne(przepraszam, wieloznaczne) -nieewangieliczne - i wogóle Mogłabyś wziąć ( nie wziąść!) poprawkę na mój wiek i zrozumieć, że za młodu nie miałem takich możliwości rozwoju jakie są dzisiaj.Wodna faja (w zastępstwie: zgnieciona pucha po piwie z dziurkami) domowa trawa i ewentualnie prasowany hasz, to było wszystko na co było stać maturzystę '81 Weź proszę na to poprawkę!! Pozostając z wyrazami szacunku L Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Potas Re: Ktoś dziś latał? IP: *.chomiczowka.waw.pl 06.11.05, 07:47 Ojojoj! mój powyższy post był przykładem dziobania w klawiaturę pod wpływem! Niestety, poranna niedyspozycja zmusiła mnie do wstania o tej barbarzyńskiej porze. Kura! Nie jest z twoimi postami tak źle (przeciwieństwie do mnie, ale Apap załatwi sprawe)tylko jakoś tak mi się napisało metnie i pokrętnie... Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Ktoś dziś latał? 06.11.05, 09:59 no włąsnie - skąd maturzysta w 81 wiziął puszke po piwie ?? Pamietam ze w latach 80 takie puchy to był rarytas i obiekt kolekcjonerski ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Potas Re: Ktoś dziś latał? IP: *.chomiczowka.waw.pl 06.11.05, 10:25 Wtedy to można było kupć w każdym kiosku takie szklane fifki do papierosów bez filtra (chyba?). Akurat na jeden wsad, tylko dym był strasznie gorący. Puszki to może rzeczywiście deko później, ale niewiele później. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kura_maruda Re: Ktoś dziś latał? IP: *.aster.pl 07.11.05, 01:35 oj nieszczesne chlopaki z mniasta... puszki, fifki, no wogle haj(hehe!)tek... a ja sobie niespiesznie po lączce tu nozko grzebne tam drugo nozko grzebne i zdrowego ekogrzybka znajde ;-)),no czasem tylko ten malutki sie trafi, tfu!! a temacie puszkowym zdziurkowanym to wiem ze nasze chlopaki przed swietami wielkiejnocy szczelajo z puszek po kawie ince tylko tera coraz trudniej o karbid w zwionzku z alkaloido i spawaczy tez coraz mniej bo wszystkie powyjezdzaly do hameryki na studia w MIT (jeden to sie nawet tu udziela na forumnie :-( )abo do anglii i siedzo tam na dworcu i tez pijo piwo z puszkow a tamci w ameryce to nawet potrafio wypic z papierowej torby po cukrze :-O Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Potas Re: Ktoś dziś latał? IP: 195.128.228.* 07.11.05, 09:33 Ale ja usiłuję już trochę nie być z miasta, bo mi śię znudziło. Mam niewielke grunta na mazurach z pawilonem myśliwskim i jak się tylko da to staram się tam pomieszkiwać. Ale z grzybków to chyba raczej kurki, podgrzybki, maślaki i coś co nie wiem, ale chyba nie toksyczne, skoro jeszcze żyję :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamaszek Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 09:53 spróbuj halucynków ;-] ja niestety nie mam chatki na mazurach...jak cos to musze do wujka isc i zebrac...on ma...ale po ostatniej imprezie nie wiem kiedy znowu mnie tam wpusci...tym bardziej ze krosami z kolegami, po kilku piwach zachcialo nam sie jezdzic po jego ukochanym ogrodzie...hehe...teraz to jeden wielki tor motocrossowy...ale jeszcze ze 2 lata...i trawka odrośnie, podobnie jak kwiaty i male drzewka ;-) ale impreza byla przednia!! Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Ktoś dziś latał? 07.11.05, 09:55 najgorsze są takie malutkie rydze - człowiek po nich chce cały czas chodzic w moherowym berecie, słychac Radyja i wszedzie widzi żydów :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamaszek Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 09:56 saracen skąd wiesz?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Ktoś dziś latał? 07.11.05, 09:58 raz mi ktos chyba do pizzy sypnął ;] Chodziłem pozniej po miescie i weszyłem wszedzie spisek żydokomuny :] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamaszek Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:00 super! ciekawe jak sie po tym lata na moto?? musze spróbowac!! Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Ktoś dziś latał? 07.11.05, 10:02 Pamietaj tylko ze choby nie wiem jak mocna była pokusa - na głowe ubierz jednak kask zamiast moherka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamaszek Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:06 wiem...ale podsunoles mi zajebisty pomysl...ja sie wawale a qmple na 2-gim moto beda krecili hardcory ;-) pora ubarwic troche ta nudna jesien :-p a ty skladasz wfm? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ani Re: Ktoś dziś latał? IP: *.box.nl 07.11.05, 10:30 ee chlopaki wy z tymi grzybkami to nie przesadzajcie;) remember to keep yourself alive! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamaszek Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:31 ja jeszcze nie probowalem "ani"...ale zyje sie tylko raz wiec co tam!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ani Re: Ktoś dziś latał? IP: *.box.nl 07.11.05, 10:34 skad wiesz, ze zyje sie tylko raz?? mowia, ze w drugim wcieleniu kazdy z nas bedzie kura maruda;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamaszek Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:35 to ja chce zyc tylko raz dziekuje za takie 2-gie wcielenie...(bez obrazy dla nikogo, ja tam lubie kurke) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ani Re: Ktoś dziś latał? IP: *.box.nl 07.11.05, 10:39 a co wolalbys bys skunksem albo swinka tarzajaca sie w g**** ??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamaszek Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:41 nie...wolalbym byc jeszcze raz sobą...nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Ktoś dziś latał? 07.11.05, 10:56 Z fumką to bedzie jeszcze troche roboty bo ma zerwany gwint na jednej ze szpilek i musze oddac znajomym na warsztaty mechaniczen co by ja wyciagneli i nagwitowali na nowo. Znowu skarb panstwa zarobi na akcyzie ;] heheh Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kura_maruda Re: Ktoś dziś latał? IP: *.aster.pl 07.11.05, 23:45 saracen1608 napisał: > najgorsze są takie malutkie rydze - człowiek po nich chce cały czas chodzic w > > moherowym berecie, słychac Radyja i wszedzie widzi żydów :P no toc wlasnie o tych malutenienienkich pisalam! ja to tam tylko chodze po gumnie i klepie te swoje dziesiontki kaczencow ale moj japoniec to takie rzeczy wygaduje ze az wstyd powtorzyc na ten przyklad kiedys wykrzykiwal ze kury z kibucow to znoszo jajka wpoprzek! :-0 za co mu gospodarz (swiatly to czlowiek chocia zapiera furtkie na łąke klonico przez co dostep do rozrywki-uzywki utrudnia) wyplacil kopa gumniakiem co byl lekko brudnawy po obrzadku w oborze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Ktoś dziś latał? 06.11.05, 11:40 No to ja nie musiałem tak wcześnie wstawać.Dyspozycja dobra,ale to jak zwykle.Nie wiem co to jest KAC!! Nigdy go nie miałem,żeby nie wiem jaka impreza była.I mam nadzieję,że tak już zostanie,czego sobie życzę.Właściwie Wam też:) Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 16:16 ja dzis latałem - hehe ale ze silnik mam posklejany na silikonie wiec nie swirowałem wiecej niz 80 :] Ale pogoda rzeczywiscie suuuuper :] pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lukasz Re: Ktoś dziś latał? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 16:44 ja w tym tyg jezdze od srody oby na jutro mi paliwa strczylo Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 17:06 ja muszę jeździć jak ciepło bo gdy zimno to mi dresik sztywnieje i nie mam komfortu ;-) a tak poważnie to żeby się przejechać gdzies to muszę mieć powód - jazda bez sensu trochę mi nie odpowiada, choć dziś akurat jeździłem bez sensu, ale to zasługa sprzyjających warunków atmosferycznych Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 17:14 Też nie lubię jeździć bez sensu,dlatego powodu szukam na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 17:17 ja bym też szukał powodu na siłe, ale dresik! Dresik nie zawsze pozwala realizować zachcianki! a jak schudne to sobie kupie ciuchy motocyklowe i też bede jeździł w zimne dni (tylko żeby tyle schudnąć to spooooooro czasu trzeba) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anegata Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:23 hej jak pod zdanie wklejasz link z pajacykiem ??? dzisiejszym sponsorem jest Volskwagen ;-) pozdro A Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 18:57 Gość portalu: anegata napisał(a): > hej > jak pod zdanie wklejasz link z pajacykiem ??? > dzisiejszym sponsorem jest Volskwagen ;-) > pozdro > A siła woli:D nie latałem dzisiaj wogóle jeszcze nei pospawałem maszyny...tzn nie zmusiłem ojca do pospawania:P... a i skoro o jeździe na 'skróty' mój rekord to wyskok do babci odl. 2km od domu stan licznika +40km i cały czas zbliżałem się do celu:P i jeszcze jedno uwielbiam jazdę 'bez sensu' małe miasto mało kumpli i z sensem się zabardzo jeździć nei da:P... ale już zbieram pieniądze jak nie na nowa furę to na wycieczki następne ciepłe tygodnie:D pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Ktoś dziś latał? 05.11.05, 13:16 z tą siłą woli coś jest żeby zmienić na czerwone muszę połączyć myśli z połową ludz z mojej wsi... potem wychodzi czerwone efekt uboczny to teleportacja, ale trzeba wierzyć w szczęście dokładny opis co i jak wysłałem Ci Anegato na maila Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 17:16 hmm, dziwne - jak ja wyjezdzam gdzies na moto to jakos podswiadomie wybieram najdłuzsza mozliwa trase :] Tak jak dzis - miałem wyskoczyc tylko do hipermarketu na zakupy, a przy okazji odwiedziłem trzech kumpli, moje ukochane WKU ( ciagle patafiany chca jakies zaswadczenia), PUP ( jak zwykle oferty pracy baaaaardzo ciekawe ) i z traski , ktora noramlnie powinna wynosic ok 15 km ( z uwzglednieniem wszsystkich w/w miejsc) licznik mi nakrecił prawie 40 :] Nawet ceny paliwa mi nie popsuły humoru ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszxyx Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 17:47 dzis nie ale jutro smigam na mazury. polatam po winkalch i wracam z powrotem. jak na razie wybieram sie solo ale moze ktos sie dolacza? start z Wwy ok 9.30. do nawiniecia ok 500km. ja - CBR600 Odpowiedz Link Zgłoś
anegata Re: Ktoś dziś latał? 06.11.05, 09:49 no hej, wiem, ze byles, pogoda Ci dopisala, miejscami dochodzilo do 240, zawodowe winkle, czekamy na dalsze relacje.....!!!!!!!!! z niecierpliwoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
deviant.rr Re: Ktoś dziś latał? 04.11.05, 18:03 heh - my w Opolu jesteśmy specjalnie poje..i i dajemy dzisiaj czadu przez cała noc - mamy spotkanie na jednej imprezie gdzie przyjedziemy na maszynach i tam się upodlimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ani Re: Ktoś dziś latał? IP: *.box.nl 04.11.05, 18:57 bedziecie sie podlic?? to sie impra szykuje! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamaszek Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 19:14 jest juz po 7... ciemno jak w dupie u murzyna... jestem podpity lekko i zolowany jak stary kiep... a wy mlotki mnie jeszcze dobijacie tymi swoimi nudnymi gadaninami... w gadazu zimno ale pieprze...biere spiwór i dzis z jamaszką spie... a myslalem ze sobie na 4um posiedze... Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Ktoś dziś latał? 05.11.05, 20:30 jamasz, nie czytaj forum. czytanie nasila objawy kaca Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: siekiera77 Re: Ktoś dziś latał? IP: *.aster.pl 07.11.05, 01:40 polatalem w lykend po stolicy i okolicy wyszlo tego cus z 450 km latanie odpreza bardziej niz jakakolwiek mantra jakiegokolwiek wyznania :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Ktoś dziś latał? 07.11.05, 10:42 Gość portalu: siekiera77 napisał(a): > polatalem > w lykend po stolicy > i okolicy > wyszlo tego > cus z 450 km > latanie odpreza > bardziej niz > jakakolwiek mantra > jakiegokolwiek wyznania :-))) widywałem już, jak niektórzy robią z jazdy motocyklem coś w rodzaju religii, ale tak dosłowny "manifest" nowego wyznania widzę po raz pierwszy. siekiera właśnie opracowuje podstawy dogmatyki :-)* __________________________ */- emotikon był dla tych, co nigdy nie mogą się połapać kiedy żartuję Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamaszek Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:45 to znaczy ze wszyscy tu obecni jestesmy czlonkami "sekty czcicieli 2-óch kulek" hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Ktoś dziś latał? 07.11.05, 10:54 > to znaczy ze wszyscy tu obecni jestesmy czlonkami "sekty czcicieli 2-óch kulek" ŻE qźwa cooooo ???? Jakich kulek ?? Chyba kółek <LoooooooooooooooooL> :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamaszek Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 10:57 aaaa sorki! tak to jest jasie dyslektyk zabiera za pisanie czegokolwiek ;-p jeszcze raz przepraszam...ale mi glupio hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Ktoś dziś latał? 07.11.05, 10:59 eee - loooz :] nie takie rzeczy tu sie widziało :] hehehe -ale fajnie wyszło ;D odkad dzakas poszedł do szkoły i nie ma czasu pisac to dawno nie było ciekawych wpadek jezykowych ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamaszek Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 11:11 domyslam sie...jeszcze bedziecie sie napewno z kogos smiac...jezeli znowu nie zemnie hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Ktoś dziś latał? 07.11.05, 11:13 może to taka freudowska pomyłka była jamasz, o ile ktoś jest w stanie porównać jazdę motocyklem do religii albo jakiegoś wyznania, to myślę że mógłby się uważać za przedstawiciela sekty. nic tylko nazwę wymyślić, zarejestrować i tłuc dużą kasę. to w ogóle byłby ciekawy temat na osobny wątek, bo oprócz tego że ktoś się uważa za motocyklistę, to przecież jest także przestawicielem szeroko rozumianej religii, np. chrześcijaństwa, judaizmu, panteizmu, ateizmu, samolubstwa, komunizmu, pogaństwa itp. (tzn. dla mnie jest to wątek ciekawy, bo dla innych raczej nie) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamasz Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 11:17 czemu nie??? ale pewnie ludzie tacy jak NY czy mariuszkus okrutnikus nas wysmieją... ale temat wg. mnie spox... Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Ktoś dziś latał? 07.11.05, 13:08 napisz jeszcze z czego mam się śmiać bo nie chce mi sie szukać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamaszek Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 13:27 jeszcze z niczego... a ty itak bys sie smial bo masz taki charakter "dowciapny" ;-p ja z reszta tez...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: 07.11.05, 13:34 to nie wywołuj wilka z lasu znawco charakterów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamasz Re: mądrala sie znalazł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 13:38 pan prawnik... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: siekiera77 Re: Ktoś dziś latał? IP: *.aster.pl 07.11.05, 22:58 ja tam nie mam nic naprzecifko czcicielkom dwóch kulek ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NYorker Re: Ktoś dziś latał? IP: *.kondylis.com 07.11.05, 15:47 nie ludz sie, siekiera to jeden z pierwszych tutaj konfabulatorow Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: siekiera77 Re: Ktoś dziś latał? IP: *.aster.pl 07.11.05, 23:32 ireo: ktoś się uważa za motocyklistę, to przecież jest także przestawicielem szeroko rozumianej religii, np. chrześcijaństwa, judaizmu, panteizmu, ateizmu, samolubstwa, komunizmu, =========================================================================== ja jestem motocyklistą i uwazam sie za przedstawiciela "motocyklizmu" ale nikt nie chce zarejestrowac takiego zwiazku wyznaniowego :-( a o tluczeniu kasy to trzeba gadac z serwisami i sklepami branzy moto:-((( a ty jokier jak uzywasz trudnych slow to swoim zwyczajem daj linka do jakiejs mondrej stronki bo tu nie kazdy taki sprytny jak ty co potrafisz walnac browara z papierowej torby po cukrze www.uponone.com/listmempictures-9072-date-0-10.php Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamasz Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 10:48 odnośnie tematu (w końcu...) ja latalem wczoraj... ale troszeczkę inaczej niż zwykle...wytyczyliśmy bowiem z kumplami trasę przez miasto...pierwszy wygrywa 5L najlepszej wachy w mieście...no wiec pojechalismy na start (trasa ze 3km) i zaczęło sie! start wyszedł mi idealnie 1 myk 2, 3, ominięcie tira i tak do zamkniecia szfki (czyli w mojej DT do ok 130km/h)patrze w lusterko, CBR 125 kamilka wisi mi na ogonie, przeymierz się wyprzedzic...i juz przede mną...dobra jestem drugi..oho cio to w oddali- czerwone światło na sygnalizatorze kamilek zwalnia, patrzy w porawo w lewo i przyspiesza...ja nie patrze myk i kamilek za plecami, raszta daleko w tyle... kolejny problem przdemną...redukca, zchodze do 3 zator na dwukierunkowej...ale z przeciwka jadą...kurcze...przez myśl przechodzi mi informacja o chodniku z prawej...dobra luz nikt nie idzie...i but jestem na chodniku...ale powolutku ze 40...kamilek trzyma się mnie...za nami wiktor i kaczor... z lewej mijam stojące w korku samochody, poldek, dostawczak, policja (o kuffa) odkręcam szafke mijam jeszcze ze 2 autka, wskakuje na ulice, 3-4 70 na paczce z przeciwka luz więc but...jeszcze tyklo kilka winkli... połowa trasy za mną patrze w lusterko, o kaczor! a kamilek za nim...długa prosta przed dworcem, i ten okropny źle wyprofilowany zakręt...prędkość sugerowana naznakach 40, ja nawijam 90...oj trza dochamowć... uf...udalo sie za winklem redukcja do 4 odkręcam...z lewej strony stoją zaparkowane autka a z przeciwka pcha sie jakas puszka...patrze lewo, kamil na wysokości mojego tylnego lacza...ale nie zamierza odpuścic... ja tez nie... baba z przeciwka trąbi, ja juz odkręciłem do końca...widze ze kamil juz zrezygnował hebluje CBR i wskakuje za mną...gonimy dalej...rondo...trzeba objechać prawie całe...redukcja do 2 wpadam...myk 3-4 juz po drugiej stronie...patrze w lusterko kaczor nie wycheblował...wiechał na chodnik... dobra poradzi se chłopina (mysle) jeszcze tyklo dwa ostre prawe, mokra kostka i meta...sądziłem ze juz relaks..ale nie...prawy biere za szybko...wyrzuca mnie na zewnętrzną...oj z przeciwka autobus...ufff ledwo się mieszcze...dobrze ze droga w tym miejscu szeroka... drugi prawy juz lagodniej...chlopaki depczą mi po piętach...i kostka mokra=śliska przelatuje przez przejazw wąskotorówki...cbr...dogania..coraz bliżej oo widze mete w oddali (obok stoi nasz kumpel, ma powiedzieć kto wygrał) CBR juz nie ma w lusterku...patrze obok mnie...jest skubaniec...adkręcam ale juz nie moge...szafka juz zamknięta...oj bedzie żle...cbr tuz obok...przelatujemy przez mete... wielka ulga...na mecie są wszyscy...kaczor przyjezdza ostatni...caly upieprzony w trawie...polamal kierunki...ale od czego jest taśma? no więc spox... pytamy sie wary (kumpel co mial powiedziec kto pierwszy przyjedzie) kto wygral...obaj z kamilem nie jesteśmy pewni...no więc walimy do wary a te nam wychodzi z tekstem zebysmy powtórke zrobili..bo on se w tym czasie fajka odpalal i nie widzial...fuck i jak takiemu nie wpieprzyc...no ale spox...wachą sie podzielimy...wg mnie klasyfikacja byla taka kamil, ja, wiktor, galik,niewiem, kaczor...super jazda...to dopiero jest latanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamaszek Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 11:02 następne "zawody" też opisze...ale do tego czasu trza podrasować dt... Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Ktoś dziś latał? 08.11.05, 11:10 jeśli o mnei chodzi możecie brać udział w kolejnej edycji wyścigu o złotą nerkę (nie pamięteam ile to km-ów, ale coś koło 200 chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yamaszek Re: Ktoś dziś latał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 11:14 Wow dzieki okrutnikus! ;p Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Ktoś dziś latał? 08.11.05, 22:24 a ja polece polatac na island of man :))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś