Dodaj do ulubionych

Skąd się biorą Hummery?

IP: 94.254.234.* 13.04.09, 14:03
to prawda, wygląda jak jego matka.
a tak poważnie: jak małego trzeba mieć *****, żeby mieszkając w mieście jeździć takim pojazdem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krakowiaczek Re: Skąd się biorą Hummery? IP: 213.17.128.* 13.04.09, 17:51
      Boru proszę ja Ciebie , nie odzywaj się ! Ja mam Hummera H2 no i co z tego ? Stać mnie to jeżdżę czym chce, przynajmniej w trakcie wypadku mam większe szanse niż Ty z tym Twoim dużym fiu**m w Toyocie IQ ...
    • Gość: adas Re: Skąd się biorą Hummery? IP: *.strong-pc.com 13.04.09, 18:32
      reklama fajna :) A i H3 w końcu wygląda jak auto, poprzednik to niestety stylistyczny gniot. Ale co kto lubi...
    • Gość: gość Re: Skąd się biorą Hummery? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 09:38
      Krakowiaczek nie życzę ci byś musiał sprawdzić twoje przekonanie o swoim bezpieczeństwie w praktyce, obawiam się że rozczarowanie byłoby wielkie i następnym zakupem mogłoby być choćby wspomniane IQ miast pozornie bezpiecznego kloca
    • Gość: Eroll Re: Skąd się biorą Hummery? IP: *.warszawa.mm.pl 14.04.09, 11:06
      No nie wiem gościu, czy w zderzeniu z Hummerem pomogłoby IQ te 9 czy 11 (zależnie od kraju ;) poduszek, bo oprócz magicznych gwiazdek EuroNCAP istnieje jeszcze wyższa siła - fizyka i coś takiego jak energia, która zależy m.in. od masy...
    • Gość: erek Re: Skąd się biorą Hummery? IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.09, 11:44
      piękne autko:)) szkoda że tyle pali
    • Gość: hummer Re: Skąd się biorą Hummery? IP: *.strong-pc.com 14.04.09, 14:10
      zwłaszcza te brzydkie blink-blink, w jednym na pewno są dobre: w przedłużaniu e-penisa.
    • Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Skąd się biorą Hummery? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 19:47
      cool car i od tego jest...amerykanie to rozumieją, ze na rynku jest miejsce dla kazdego typu aut, a w polsce- kraju wysoko rozwinietego przemyslu motoryzacyjnego teog xdaje sie nie rozumiec...
      jest cos akiego jak kultura samochodowa..w USA ja maja w polsce nie,
      wiecie , ze wpolsce nie ma nawet kultury rowerowej..?
      przywiozlem z Kopenhagi patent miejskiego , eleganckiego roweru skladanego na zamowienie..
      wiekszosc osobnikow z "branzy rowerowej" krecilo nosem, ze to sie nie sprzedal...jeden z nich celnie zauwazyl: panie u nas w polsce nie ma "KULTURY ROWEROWEJ"... (hhmm ciekawe czy w CHinach maja kulture rowerową..rowerów dużo , ale czy mają kulture....u nS SAMOChodów już też dużo , ale kultura samochodowa?...jaktam zloty się mają, Automobilkluowe imprezy...?..rajdy ..?

tak samo z samochodami..jak mi ktos mowi ze VW to fajne auto to mu wspolczuje...
      HUMMER nie jest jakims rarytasem , ale jest ekscentryczny / wyjatkowy po prostu cool !
    • Gość: Ja Re: Skąd się biorą Hummery? IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.09, 22:37
      Jak sie jezdzi na skladanym rowerze z Kopenhagi, to faktycznie mozna miec problem z docenieniem Volkswagena.
    • Gość: Mason Re: Skąd się biorą Hummery? IP: *.sggw.pl 16.04.09, 11:11
      Co wy macie z tymi penisami? Ktoś ma duży samochód - to pewnie małego penisa. Ktoś ma szybki samochód - to samo. Wszyscy mają jeździć brzydkimi, bezpłciowymi pudełkami i wtedy będzie ok?
    • Gość: admin Re: Skąd się biorą Hummery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 20:32
      ja jezdze zestawem to powinienem miec chyba cipe, naszczescie mam na desce matchboxa to mi troche pomaga
    • pocalujta_wujta Re: Skąd się biorą Hummery? 16.04.09, 20:50
      Jest to samochod oparty o plyte podlogowa Chevroleta Tahoe (zwykla duza terenowka drogowa) i nie ma nic wspolnego z wojskowym Humvee chociaz go imituje. Wzorcem jednak jest stylistyka bojowa Humvee.

H3 jest zminiejszeniem poprzednikow... prawdopodobnie w celach bezpieczenstwa bo ten samochod ani nie jest wygodny ani bezpieczny, ale ma styl... lepszy niz Cadillac'a Escalade... drugiego ulubionego samochodu naszych czarnych kolegow... szczegolnie w wersji z duzymi chromowanymi felgami ;-)

Z USA...

• Gość: jap Re: Skąd się biorą Hummery? IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.09, 22:54
      ale co to jankesi nagle uznali, że japońskie lepsze?
    • Gość: Bartek Re: Skąd się biorą Hummery? IP: *.commercial1.cgocable.net 17.04.09, 14:25
      do: stanczyk ernwopr@w; ale zes dal czadu z ta kultura jazdy w USA czy w Kanadzie, oni nawet nie ustepuja drogi karetce.
    • Gość: yyy Re: Skąd się biorą Hummery? IP: *.chello.pl 17.04.09, 15:20
      reklama ch...owa
    • Gość: Moka Re: Skąd się biorą Hummery? IP: *.dsl.bell.ca 17.04.09, 16:21
      dokladnie H2/H3 to Chevy Tahoe z inna karoseria
      jedno wielkie oszustwo ;)

na szczescie jezdzi tego coraz mniej
      (przynajmniej w mojej okolicy)

e tam, prawie wszyscy ustapuja drogi karetkom ,
      kultura jazdy jest duza, zwlaszcza w porownaniu z polandem
      wiele osob stad boi sie jedzic w PL
      bo jest meksyk na ulicach

zza wielkiej wody...

• Gość: aaaaale Re: Skąd się biorą Hummery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 16:40
      Producent hummera sie broni jak może żeby sprzedaz nie spadała. Ale po cholerę komu takie auto, które i tak 99,99999% życia spędza w mieście? Koszty społeczne - trucie środowiska, emisja większego hałasu, przejeżdżanie pieszych w razie zderzenia z nim, itd.
      Takie auto kupuje ktoś kto wszystkich innych ma w dupie i liczy sie tylko jego zad. On ma poczucie bezpieczeństwa bo jak się zderzy z yarisem to po nim po prostu przejedzie. Ale niech taka pała pomysli, że jak już walnei w drzewo albo ciągnik siodłowy, to wtedy on zejdzie z tego śwaita, a właściciel yarisa przy takim samym zderzeniu niekoniecznie.

Większa mama działa tylko w przypadku zderzenia z innym autem. W kazdym innym przypadku wyłącznie przeszkadza. Gdyby producenci chcieli zapewnić sztywność tak ogromnej karoserii to auta by musiały ważyć 0,5 tony więcej. A wtedy by paliły o 50% więcej i nikt by ich nei kupił. Więc oszczędza się na bezpieczeństwie, mamiąc ludzi że w dużym jest bezpieczniej...
    • Gość: polmos Re: Skąd się biorą Hummery? IP: 87.205.145.* 30.07.09, 23:22
      h1 i tak jest najładniejszy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka