Gość: qwer Re: Motodziennik: Renault niebezpieczne w Chinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 13:18 Ja słyszałem wyraźnie że z clio czy megane nie mieli problemów - a co do awaryjności laguny - po wpisaniu na szybko hasła w google znalazłem coś takiego: Rankingi niezawodności nie zostawiają na Lagunie II suchej nitki, dowodząc znacznej awaryjności auta. Nie może być dziełem przypadku 101. pozycja w zestawieniu DEKRA (kategoria wiekowa do trzech lat) oraz niechlubna, ostatnia lokata (107.) w zestawieniu TÜV. O konieczności dopracowania konstrukcji na przestrzeni lat świadczą z kolei liczne akcje nawrotowe. i takiego: Ranking awaryjności Renault Laguny 5-letniej: - bez usterek było 64,3 proc. aut - nieznaczne usterki 20,4 proc. aut - poważne usterki 15,2 proc. aut Więc chyba wie co mówi... Link Zgłoś
Gość: Susel Re: Motodziennik: Renault niebezpieczne w Chinach IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.09, 13:20 Dekra- najmniej awaryjny Van do Smax\ ten sam S max W ADAC zajmuje ostatnie miejsce. HINT adac notuje powazne, konczace sie lawetą awarie.. Co wolisz, zmienic zarowke, czy jadac z rodzina na wakacje byc zmuszonym do skorzystania z lawety? Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Motodziennik: Renault niebezpieczne w Chinach IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.09, 13:55 Znowu ten idiota!!! Admini, zbanujcie go, proszę!!! Link Zgłoś
Gość: asd Re: Motodziennik: Renault niebezpieczne w Chinach IP: *.tktelekom.pl 18.06.09, 14:52 Zablokujcie tego debila "ehehehhe" bo wasze moto.pl straci na popularnosci skoro wchodza tu tacy debile!!!! Link Zgłoś
Gość: misio Re: Motodziennik: Renault niebezpieczne w Chinach IP: *.ip.netia.com.pl 18.06.09, 15:06 Panie Jacku, a może będzie Pan jadł tego rogala pomiędzy kojenymi niusami albo w trakcie testu....chyba, że........nie, nie możliwe - to Pan Jacek jest przystojniakiem strzelającym z rogala w reklamie! ha ha - teraz już wiadomo dlaczego muza jest dwa razy głosniejsza od klaksonu w dżinglu! mimo wszystko nie lubię takich croissantów tak samo jak jak francuskicch aut ;-) chińczycy mają nosa! Link Zgłoś
Gość: adams Re: Motodziennik: Renault niebezpieczne w Chinach IP: *.3s.pl 18.06.09, 15:46 Jeśli chodzi o kabrio VW to najważniejsze pytanie brzmi; czy jest on przednio- czy tylnonapędowy? Jak wiadomo VW nie produkuje na razie samochodów z tylnym napędem więc byłoby to dla nich spore wyzwanie, wtedy jednak nowy VW miałby duże szanse ze względu na siniki TSI, Mazda oferuje dla MX-5 tylko jeden silnik 2,0 l. Oczywiście pozostaje jeszcze kwestia ceny, która wykończyła wielu konkurentów Mazdy - np. Honda S2000, która właśnie kończy swą karierę. Link Zgłoś
Gość: Nano Re: Motodziennik: Renault niebezpieczne w Chinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 15:59 Ciekawe ile sobie życzy ta firma obcinająca dachy samochodom. Np. mogli by mi miękki dach w mojej almerze założyć ;) . No i ciekawe czy w tych brykach potem drzwi się ciężko zamyka i strach przez leżącego policjanta przejechać... Link Zgłoś
Gość: Nowy Noble Re: Motodziennik: Renault niebezpieczne w Chinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 16:49 Nowe sportowe auto brytyjskie noble morepetrol.wordpress.com/2009/06/16/who-is-m600/ Link Zgłoś
Gość: Szaweł Re: Motodziennik: Renault niebezpieczne w Chinach IP: *.karlik.ds.polsl.pl 18.06.09, 20:19 Może najwyższy czas wybrać się do fryzjera panie Jacku... Link Zgłoś
Gość: MB Re: Motodziennik: Renault niebezpieczne w Chinach IP: *.lanet.net.pl 18.06.09, 20:34 reklamy nie widuje ale widok Pana Jacka jedzacego rogalika musze przyznac mnie rozbawil:) VW jesli bylby naped na tyl bylby wyjatkowo ciekawy ogolnie jako auto wyglada dosc interesujaco. a RR jakos mi nie pasi moze mam zbyt chamski gust;) Link Zgłoś