Gość: ehehehehe IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 15:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: plum Exeo ST wjeżdża do salonów IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.09, 17:41 w polsce powinni otworzyć montownię golfa III, audi b4, schodziły by jak ciepłe bułeczki. Salony oczywiście w przy remizach. Link Zgłoś
Gość: lolek Exeo ST wjeżdża do salonów IP: *.tktelekom.pl 20.08.09, 18:48 Wiekszasci polaków nie stać na nowe lub nawet dwuletnie auta a jezdzic czymś trzeba. Nie lubie takich "plumow" ktorzy byli w niemczech po nieco młodsze passaty, i cieszacych sie jakimi tam sie ludzie sprzetami waza... żal mi tych ludzi... Link Zgłoś
mzyo Exeo ST wjeżdża do salonów 20.08.09, 21:01 hmm Audi którego nie kupią ludzie, którzy kupują Audi. Ciekawa propozycja. Nie zaglądałem jeszcze do cenników ale to sprawdzona konstrukcja więc raczej warto. Link Zgłoś
Gość: jełop Exeo ST wjeżdża do salonów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 23:49 Drugie życie A4. W sumie konstrukcja sprawdzona i tylko tyle tytułem zalet bo jakoś zalewu innowacyjnych rozwiązań nie widzę. Jak już się uparli na cudzą płyte to mogli wziąść z Paska albo Superba. Link Zgłoś
kkprofi21 Exeo ST wjeżdża do salonów 23.08.09, 01:10 Czy w tej cenie nie lepiej kupić Passata? Seat przypomina mi A4... zresztą nie tylko mi patrząc powyżej. A jeżeli ktoś chce mieć mocne kombi może się zdecydować na VW Passata R36... tam jest też sporo mocy Link Zgłoś