Dodaj do ulubionych

Exeo ST wjeżdża do salonów

IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.09, 15:04
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: plum Exeo ST wjeżdża do salonów IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.09, 17:41
      w polsce powinni otworzyć montownię golfa III, audi b4, schodziły by jak ciepłe bułeczki.
      Salony oczywiście w przy remizach.
    • Gość: lolek Exeo ST wjeżdża do salonów IP: *.tktelekom.pl 20.08.09, 18:48
      Wiekszasci polaków nie stać na nowe lub nawet dwuletnie auta a jezdzic czymś trzeba. Nie lubie takich "plumow" ktorzy byli w niemczech po nieco młodsze passaty, i cieszacych sie jakimi tam sie ludzie sprzetami waza... żal mi tych ludzi...
    • mzyo Exeo ST wjeżdża do salonów 20.08.09, 21:01
      hmm Audi którego nie kupią ludzie, którzy kupują Audi. Ciekawa propozycja. Nie zaglądałem jeszcze do cenników ale to sprawdzona konstrukcja więc raczej warto.
    • Gość: jełop Exeo ST wjeżdża do salonów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 23:49
      Drugie życie A4. W sumie konstrukcja sprawdzona i tylko tyle tytułem zalet bo jakoś zalewu innowacyjnych rozwiązań nie widzę. Jak już się uparli na cudzą płyte to mogli wziąść z Paska albo Superba.
    • kkprofi21 Exeo ST wjeżdża do salonów 23.08.09, 01:10
      Czy w tej cenie nie lepiej kupić Passata? Seat przypomina mi A4... zresztą nie tylko mi patrząc powyżej. A jeżeli ktoś chce mieć mocne kombi może się zdecydować na VW Passata R36... tam jest też sporo mocy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka