jagoda2000 05.01.04, 15:53 nie mam takowego w moim nowym aucie a jest on nad wyraz istotnym szczegółem. proszę o informację gdzie kupię takie wskaźniki. musza być niezawodne, łatwe w montażu i przede wszystkim estetyczne. dziękuję Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Michal Re: wskaźnik temperatury IP: *.telia.com 05.01.04, 17:30 Napewno jest lampa kontrolna ktora pokazuje poprzez zaswiecenie temperature krytyczna i to powinno wystarczyc.Konstruktor wie co robi.Musisz znalesc miejsce na desce rozdzielczej w ktorym sie ta lampa znajduje.Poczytaj instrukcje obslugi.Pzdr.Michal Link Zgłoś
jagoda2000 :o 05.01.04, 17:44 zawsze myślałam że można dokupić taki "termometr" i gdzieś to zamontować a przewód przeciągnąć do kabiny na deskę rozdzielczą i tam gdzieś ustawić coś wielkości pół pudełka zapałek co wskazywałoby aktualną temeraturę na zewnętrzu. Michał! to co napisałeś jest dla mnie czarną magią :0 Link Zgłoś
Gość: peak Re: :o IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 05.01.04, 21:02 Ponieważ Michał źle zrozumiał Twoje nieprecyzyjne pytanie. On napisał o wskaźniku temp. płynu chłodzącego silnika a Ty myślałaś o termometrze. Poszukaj takowych na giełdach samochodowych, NorAuto innych sklepach samochodowych, ewentualnie Allegro - montaż u elektryka samochodowego. Link Zgłoś