skalpel84 06.09.05, 15:05 Zobaczcie ten filmik !! Mnie doslownie zamurowalo. www.hiperdesigns.com/ouch.mpeg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lechcbr6 Re: Idiota na torze !! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 06.09.05, 15:09 pewnie mieli z soba na pienku wygladalo na celowe dzialanie Odpowiedz Link Zgłoś
skalpel84 Re: Idiota na torze !! 06.09.05, 15:11 No sorry... ale to juz podchodzi pod probe zabojstwa:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechcbr6 Re: Idiota na torze !! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 06.09.05, 15:14 wiesz istnieja ludzie dla ktorych kogos zgasic to tak jak dla ciebie sniadanie zjesc Odpowiedz Link Zgłoś
adamwrrr Re: Idiota na torze !! 06.09.05, 15:44 O Ch...ra mnie tez zamurowalo co ten idiota sobie myslal ?? Ciekawe co sie stalo z kierowca w ktorego walnal... Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Idiota na torze !! 06.09.05, 16:27 to cos co tam odpadalo od poszkodowanego to byl kask czy glowa? Odpowiedz Link Zgłoś
hmp_inc Re: Idiota na torze !! 06.09.05, 19:44 nataan napisał: > to cos co tam odpadalo od poszkodowanego to byl kask czy glowa? Że co:D? To był fragment jakiegos platiku z motocykla sprawcy;/ Makabra i czemu to mialo niby sluzyc? Znam 100 lepszych sposobow na zabojstwo chyba. Moze chcial popisowe zrobic? Cos mu strzelilo do lba ze da rade pomiedzy nimi przeleciec... Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Idiota na torze !! 06.09.05, 20:02 A skąd on się tam wogóle wziął? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: Idiota na torze !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 20:35 eygalda ze nie wyrobil na zakrecie i pojechal prosto przejechal przez 1 tor potem trawa i wjechal na kolejny tor mozliwe ze maszyna go poniosla bo czemu by nie zachamowal albo wylozyl sprzeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supermoto-rider Re: Idiota na torze !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 20:53 ale crash-test... brak mi słów... Odpowiedz Link Zgłoś
siekiera77 Re: Idiota na torze !! 07.09.05, 01:54 ty skalpel to masz niezwykłą łatwość zabierania głosu w każdej sprawie i wydawania opinii a przecież nie jesteś ani psychiatrą ani mechanikiem...(BUSA...). Odpowiedz Link Zgłoś
skalpel84 Re: Idiota na torze !! 07.09.05, 11:16 o co ci chodzi ?? a moze to w twoim stylu takie zachowania ?? nie ma to jak komus wjechac w glowe co nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Idiota na torze !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.05, 14:17 skalpel84 napisał: > o co ci chodzi ?? > > a moze to w twoim stylu takie zachowania ?? > nie ma to jak komus wjechac w glowe co nie ?? ciekawe co tobie wjechalo w glowe... pewnie po obejrzeniu filmiku 1 z wypadku Senny(wjechal w betonowe ogrodzenie z 200 km/h) 2 z wypadku "Bubla" (wjechal w drzewo z 140 km/h) 3 z wypadku Kuzaja (wjechal "prosto pod pociag!") nazwal bys ich wszystkich idiotami? tacy jak ty i paru innych"mondrali na tym forum nazywaja motocyklistow dawcami,bandytami,idiotami zastanow sie zanim kogos ocenisz a jak oceniasz to badz pewien ze wiesz dostatecznie duzo o ocenianym Odpowiedz Link Zgłoś
skalpel84 Re: Idiota na torze !! 07.09.05, 14:48 buahahaha Ty widziales w ogole ten filmik ????? wez go najpierw ogladnij a potem sie udzielaj. a co do porownywanie mnie z kolesiami ktorzy nazywaja motocyklistow "dawcami" to: > zastanow sie zanim kogos ocenisz > a jak oceniasz to badz pewien ze wiesz dostatecznie duzo > o ocenianym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Idiota na torze !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.05, 18:15 > buahahaha > > Ty widziales w ogole ten filmik ????? > wez go najpierw ogladnij a potem sie udzielaj. > a co do porownywanie mnie z kolesiami ktorzy nazywaja motocyklistow "dawcami" > to: > > zastanow sie zanim kogos ocenisz > > a jak oceniasz to badz pewien ze wiesz dostatecznie duzo > > o ocenianym nie, nie oglądnołem go, obejrzałem... i zobaczyłem wypadek na zawodach sportowych, zawodnik najechał na zawodnika dlaczego? nie wiem... coś się działo wcześniej, ale co, tego nie wiemy ty zobaczyłeś idiote. twoja sprawa widocznie masz do czynienia z idiotami... oceniłem cie na podstawie postu, w którym po oglądnięciu 10 sek.filmu nazywasz idiotą uczestnika zawodów spotrowych. P.S. co z Senną,Bublem i Kuligiem...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supermoto-rider Re: Idiota na torze !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 15:48 siekiera77 napisał: > 3 z wypadku Kuzaja (wjechal "prosto pod pociag!") To nie Kuzaj zginął w wypadku z pociągiem tylko Kulig. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Idiota na torze !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.05, 18:17 siekiera77 napisał: > > 3 z wypadku Kuzaja (wjechal "prosto pod pociag!") > > To nie Kuzaj zginął w wypadku z pociągiem tylko Kulig sorry, masz rację ale to dobry znak dla Kuzaja...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Idiota na torze !! IP: *.nycmny.east.verizon.net 07.09.05, 02:00 po tekstach okrutnego mariuszka takie sceny mnie nie dziwia. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Idiota na torze !! 07.09.05, 09:07 NYorker napisał(a): > po tekstach okrutnego mariuszka takie sceny mnie nie dziwia. to dziwne bo idiotę wszystko dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 Re: Idiota na torze !! 07.09.05, 11:22 ja nie wiem czy tu się podniecać. ale dzięki za filmik, który stał się motywacją dla interesujących wypowiedzi i wspaniałych ripost ze strony pewnego okrutnika - niedobrego motocyklisty i prawdopodobnie homoseksualisty (oni lubią zdrabniać imionka, słodkie, nieprawdaż?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Idiota na torze !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.09.05, 02:46 carina79 napisała: > ja nie wiem czy tu się podniecać ty sie tu nie podniecaj lalu idz na forum kochajacych inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Idiota na torze !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.09.05, 14:22 Gość portalu: NYorker napisał(a): > po tekstach okrutnego mariuszka takie sceny mnie nie dziwia. no, ten gosciu naczytal sie tekstow mariuszka i zrobil to co widzimy. gdyby poczytal twoje to by bawil sie grzecznie w ogrodku jordanowskim i najwyzej zrobil kupe w majtki... Odpowiedz Link Zgłoś
liber15 Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 09:44 Ja tkrze mysle ze gosc wyleciał z innego "pasa ruchu" i walna w drugiedo przypadkiem. W motocross-ie zablokowanie gazu czasem sie zdaza. A to co odleciało to raczej czesci kasku( daszek) poszkodowanego. Faktem jeste ze niechciałbym zeby ktos tak namnie wjechał jak wjade na tor :/ ps. czy na tym forum zawsze ktos sie musi powzywac???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: Idiota na torze !! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 09:51 wyzywanie to jedna z ulubionych rozrywek tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: Idiota na torze !! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 10:04 do usług :) no faktycznie może zbyt złośliwa jestem. no to zamykam gębę na jakiś czas - kwarantanna - zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 10:41 carina, złośliwa? ty poprostu chamska jesteś, a nie złośliwa brak ci kultury osobistej i dziewczęcej delkatnosci - taki babo-chłop z przewagą chłopa (i nie mam na myśli szczątkowego penisa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: Idiota na torze !! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 10:49 no nie no Mariuszku, miałam siedzieć cicho, ale jak ty tu z takimi oskarżeniami! Nie brakuje mi dziewczęcej delikatności, ale "jak wchodzę między wrony to krakram jak i one". Obrywa mi się od Was, ale sama do tego prowokuję, robię to pół żartem - pół serio, ale jestem odbierana bardzo negatywnie, bo jak ktoś sama napisal "mam zdecydowane poglądy i coś tam coś tam". Mariuszku, sam walisz ludziom takie teksty, że aż żal, dlaczego inni nie mogą tych samych chwytów stosować w stosunku do Ciebie? Nie masz monopolu na chamstwo i "okrucieństwo". Wyluzuj troszkę i nie denerwuj się z rana, przecież nie każda kobieta musi pasować do Twoich o niej wyobrażeń. ale się rozpisałam. bywaj zdrów wrażliwy_mariuszku. to napisał Babo-chłop z przewagą chłopa i to bez penisa Odpowiedz Link Zgłoś
dietrich2 Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 12:03 Carina faktycznie masz fajne nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: Idiota na torze !! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 12:14 mam fajne nogi i parę innych rzeczy, ale za to ponoć zrytą psychikę. Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 12:16 no tak - nikt nie jest idealny no moze z wyjątkiem mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: Idiota na torze !! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 12:27 ale Ty to musisz być z kolei materialista, skoro Twój nick pochodzi od nazwy monety. a już miałam uwierzyć, że taki z Ciebie ideał. Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 12:29 hmmm - o zo chozzi z tom monetom ?? przestałas myslec penisem i nie bardzo cie moge zrozumiec :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: Idiota na torze !! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 12:37 myślałam, że saracen to dawna arabska moneta. ale może się mylę. W końcu rozszyfrowałeś 3 kaski to i to chyba nie było takie trudne :) Odpowiedz Link Zgłoś
netka251 Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 12:39 oj a Wy znowu o 3 kaskach....ale chciałam Wam powiedzieć, że zdecydowałam się na jeden, a pozostałe dwie głowy jakąś dobrą skóra ochronie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 12:42 najlepsz skora to ta na dłoniach ukochanego !!! :D hehe - moze jednak zamontujesz to tylne siedzenie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 12:41 tjaaa feministki są kiepskie z historii ?? No ale przynajmniej byłas blisko :D wiedziałas ze dzwoni , ale nie wiedzałas w ktorym meczecie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: Idiota na torze !! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 12:48 Wiem kto to byli Saraceni, ale to mi nie pasowało nijak, żeby sie ciebie doczepic. A sprawdziłam i saracen to również moneta, wiec jednak sie nie myliłam. feministki? czyli jestem feministka. super. Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 12:53 hehe - do mnie sie mozesz doczepiac bez powodu :] ja mam tak rowinieta milosc własna ze nic nie jest w stanie mnie wyprowadzic z rownowagi :D hehe - ciekawe skad wziełas to o tej monecie ?? pewnie z wikipedii - oni tam czasem fajny sience fiction pisza :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: Idiota na torze !! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 13:08 i bardzo dobrze, ze nie można Cię wyprowadzić z równowagi. zresztą nawet mnie nie wkurzasz, co rzadko się ludziom zdarza :) co do saracena, to wydawało mi sie od dawna, że to moneta, a sprawdziłam po tym jak się zdziwiłeś faktycznie w wikipedii. rzeczywiście w innych źródłach nie ma o tym wzmianki. Jednym słowem Twój Saracen pochodzi od Saracenów, czyli nie mam się czego doczepic, czyli jesteś idealny. Guru. Bożyszcze. Idol. Pan Wszechświata. Papież. Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 13:13 no - dalej dalej - nie przestawaj :D ehh - chyba sie w tobie zakocham no moze z tym papiezem to troche przesada , ale reszta jest jak najbardziej na miejscu :D to Bożyszcze zwłaszcza :D hmm, bede miał dobry humor do konca dnia :D nie wiedziałem ze sa takie miłe feministki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: Idiota na torze !! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 13:27 nie chce mi się teraz dla odmiany obrzucać Cię bluźnierstwami, nie mam zresztą żadnego pomysłu. i wcale nie jestem miła feministka, tylko miła przemiła Carinka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker gratuluje, wiki IP: *.nycmny.east.verizon.net 08.09.05, 13:30 udalo ci sie mnie rozsmieszyc w tym tygodniu juz w srode o 7:30. zazwyczaj ludziom udaje sie ta sztuka w piatek poznym popoludniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: gratuluje, wiki IP: *.crowley.pl 08.09.05, 13:33 takie było właśnie moje zamierzenie, chciałam umilić Ci dzień, a Ty zazwyczaj źle odbierasz moje intencje. Co nie zmienia faktu, że wg mnie jesteś stary pierdziel - przynajmniej mentalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: gratuluje, wiki IP: *.kondylis.com 08.09.05, 14:49 cokolwiek sobie zyczysz Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 13:31 ehh - spox -przezyje w sumie , mimo ze nie masz penisa i tak jestes dziewucha z jajami :D moze sie kiedys spotkamy na trasie :D pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: Idiota na torze !! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 13:34 > moze sie kiedys spotkamy na trasie :D jak mnie dogonisz :) zreszta mam taki fajny tyłek, że jak jadę to nikt nie chce mnie wyprzedzać! Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 13:37 hehe - kobieta , ktora zna swoja wartosc :D chyba naprawde sie zakocham <LOL> z tym ze mentalnie ja tez jestem starym pierdzielm , podobnie jak NY :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: Idiota na torze !! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 13:41 no dobra mentalne dziady! ja też stara dupa już jestem, ale jak zauważył Saracen swoją wartość znam i pozdrawiam serdecznie, chociaż Was nie lubie, bo mnie przezywacie od najgorszych (np. feministka!) Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 13:49 no to w koncu stara czy fajna dupa ?? a poza tym feministki nie sa takie złe :/ ostatnio jednej sie wydawało ze moze mnie przepić - hehe miała racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: Idiota na torze !! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 14:24 no dobra, jestem stara dupa czyli pełnoletnia, a fajna swoją drogą. kompleksów nie mam, raczej wprawiam w nie innych! feministka nie jestem, pić nie umiem. pyskata jestem - podoba mi się określenie. pyskuję wszystkim bez wyjątku, a jak się nie zrażają to szanuję i bywam sympatyczna :) chyba staję się sympatyczna, co Ty mi robisz??? stracę zaraz opinię suki. Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 14:37 nieee no !! sympatyczna ty ?? hehe - juz dawno zadna kobieta mi nie powiedziałą ze mnie szanuje :D oj - co to 4rumowanie robi z człowiekiem :/ przeciez ja meska seksistowska szowinistyczna swinia jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: Idiota na torze !! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 14:43 no z tym szanowaniem to za daleko we wnioskach poszedłeś. Jeszcze się nie stałam sympatyczna, tylko mam obawy, że zacznę. a taka z Ciebie seksistowska szowinistyczna świnia jak z koziej dupy trąba. Albo kiepsko się starasz, bo na razie to jakiś rzewny jesteś (nie myl z Rzawy!) i popadasz w romantyzm. Cofam wszystkie "boskie" określenia skierowane do Ciebie, odbieram Ci immunitet i będę od dziś tępić! Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 14:51 hehe :D No! juz mi lepiej - dobrze jak wszystko wraca do porzadku :D pokłuciłbym sie z toba , ale koncze robote i ide do domu :D a tam nie forumuje - do nastepnego ścięcia feministko :D !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Idiota na torze !! IP: *.kondylis.com 08.09.05, 16:16 "i będę od dziś tępić" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: Idiota na torze !! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 16:18 no co się śmiejesz, Murzynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Idiota na torze !! IP: *.kondylis.com 08.09.05, 16:21 co najwyzej sie hehram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carina Re: Idiota na torze !! IP: *.crowley.pl 08.09.05, 16:29 > co najwyzej sie hehram to chyba dobrze, nie? Możesz mi być wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Idiota na torze !! IP: *.nycmny.east.verizon.net 08.09.05, 13:06 preferuje nogi ponad psychike. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inspector Re: Idiota na torze !! IP: *.devs.futuro.pl 08.09.05, 15:10 Przepisy ruchu się kłaniaja, otóż pierwszeństwo przejazdu na skrzyżowaniu równorzędnym ma nadjeżdzający z prawej strony czyli zasada prawej ręki i w tym świetle należy rozpatrywać powyższą kolizję. Odpowiedz Link Zgłoś
skalpel84 Re: Idiota na torze !! 08.09.05, 18:01 ales wymyslil... ;)) widzisz gdzies tam skrzyzowanie ?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Idiota na torze !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.09.05, 15:49 skalpel84 napisał: > ales wymyslil... ;)) > widzisz gdzies tam skrzyzowanie ?:D no i mamy umysł... ostry jak skalpel... a ty arabska moneto i fajna dupo idzcie może na forum randka w ciemno i nie pijcie sobie z dziubków TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Idiota na torze !! 10.09.05, 15:54 a co szeregowy Toporek ?? cos ci nie pasi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Idiota na torze !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.09.05, 16:07 saracen1608 napisał: > a co szeregowy Toporek ?? > cos ci nie pasi ?? kocie! nie pasi mi romansowanie na kompanii tzn. na wontku o idiotach na torze! jakieś wonty ogonie?! Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: Idiota na torze !! 10.09.05, 16:11 hehe - chyba dawno nie trollowałes na samochodowym 4rum bo cos znerwicowany jestes :D i co to w ogole za text z tym zamglonym motocyklem ?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Idiota na torze !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.09.05, 01:57 hehe napisal: hehe ?? i to by bylo na tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Idiota na torze !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.09.05, 02:51 hehe i skalpel, no to jak z tym Senną,Bublewiczem i Kuligiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
skalpel84 Re: Idiota na torze !! 12.09.05, 09:28 A wiec oni zabili sie sami. Nikt im w tym nie pomogl. I chyba jest roznica miedzy ich smiercia, a smiercia w pzrypadku, gdy jakis koles Ci laduje sie 100kg motocyklem na glowe. PS: I nie pisz, mi ze Kuliga zabil maszynista itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Idiota na torze !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.09.05, 10:15 aha, to ten, który -zapie.. z prędkością 200 w betonowe ogrodzenie -wali 140 wąską zapiaszczoną dróżką miedzy drzewami i sie nie wyrabia -wjezdza prosto pod nadjezdzajacy pociąg to nie idiota???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Idiota na torze !! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.09.05, 00:59 skalpel84 napisał: > nie.:) nareszcie dotarło! Odpowiedz Link Zgłoś