dudi-83 24.11.09, 10:51 www.needleart.pl/pl/art/18824/Auta---McQueen Mam wzór ale brakuje mi klucza. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidaa Re: McQueen - Vervaco 24.11.09, 16:57 chomikuj.pl/mpnaik/haft+krzy*c5*bcykowy/dla+dzieci/McQueen Odpowiedz Link
dudi-83 Re: McQueen - Vervaco 08.12.09, 18:01 tak, to jest to jednak potrzebuję nr mulin, niektóre nazwy kolorów są już nieaktualne i ciężki mi dobrać Odpowiedz Link
agnecha Re: McQueen - Vervaco 08.12.09, 18:18 dudi a patrzyłaś na przeliczniki? na pewno są jakieś 'zastępstwa' z tego co spojrzałam, to nie powinnaś mieć aż takich trudności, bo to na szczęście nie "słoneczniki albo inne cudo gdzie liczy się każdy odcień spokojnie - dasz radę po prostu wybierz takie kolory które Ci się podobają i odcieniami pasują (są trzy czerwone - to ten główny najładniejszy i do niego np co drugi czy 3 ton - powinno pasować, spróbuj i zobacz) sporo jest czerwonego, kilka odcieni zielonego koloru nie dobieraj bo jak widzisz na tym wzorku nie ma go w ogóle, widocznie ta legenda była do wszystkich tych samochodzików (jest jeszcze taka fajna zielona ciuchcia, niebieski samochód, czerwony samolot..) Odpowiedz Link